127612
  • Bulykin
    lehet hogy azért mondják azt rá h undorító mert azt tanulják és kúrvára nem szeretik, mert szarXD
    én is tanulom, mondjuk nekem nincs különösebb gondom a tanulásával, bár ha állt.iskolás koromban lehetett volna beleszólásom akkor tuti angolt tanulnám:D
  • [HUN]FaTaL
    Semmi köze a nyelvnek a nácizmushoz egyszerűen gusztustalan a nyelv amit beszélnek:D
  • ThisZip
    LOL, Csomóan azt mondják, hogy milyen undorító egy nyelv a német. Valószínűleg azért, mert a nácik rengeteg embert öltek meg. Azt én is aláírom, hogy undorító amit csináltak, és megbocsáthatatlan bűn, de a nyelvet miért kell fikázni?? Nem a nyelv miatt tették a MÚLTban azt amit. MÚLTban, emberek, múltban! Nem vagytok háborús hősök akik a fronton harcoltak....
  • Misi az ezredes
    Már volt ilyen kérdés!
  • ba32107
    hát akkor írj be egy ilyen kérdést is azért van az oldal
  • Rettenthető
    Akkor azt hiszem ideje egy "Melyik korosztályhoz tartozol?" kérdéssel előrukkolni, és az sok segítséget adhat a későbbi kérdés szerkesztőknek is :-)
    Egyébként igaz, hogy félő nem elég érettek hozzá, de sajnos nem tudom milyen az összetétele itt a különböző korcsoportoknak.

Majd leközelebb igyekszem jobban kidolgozni.

Köszi!
  • ba32107
    szerintem is helyzetfüggő. egyszerűen nem tudod beleélni magad. ugye rengeteget számít, hogy milyen az anyagi háttered, mennyire akarsz letelepedni, egyáltalán KI az a nő....

szerintem nem jó kérdés, nem kell erőltetni. de ez csak az én véleményem.
  • Ability
    Viszont azt azért fenntartom, hogy még mindig helyzetfüggő, illetve sokan nem elég érettek hozzá, hogy ilyen kérdésre reálisan válaszoljanak. Olyan sokat nem lehet leszűrni belőle.
  • Ability
    Ha jobban meg lennének szerkesztve a lehetőségek, akkor lehetne belőle jó kérdés. Úgy kellene csinálni, hogy jobban kijöjjön kiben milyen mentalitás lakozik. Nem kellene ennyi lehetőség, fele abszurd, másik felére senki sem nyomna. Írtam már pár indoklásban, hogy jobban kidolgozva teljsen más megvilágításba kerülhet egy kérdés, és azt ugyan úgy újként elbíráljuk a régitől függetlenül.

ui.: délután siettem kicsit, most újra elolvastam, és igazából nincs ezzel baj (mindig szoktam utólag ellenőrizni, mielőtt ... :D), visszavonom az elutasítást, és majd a szavazatok döntenek róla. Amúgy azért jobban kidolgozni még mindig lehetne. :P
  • Kicsikiraly
    én ugyan a németre nyomtam, mert ha az a kérdés hogy melyik HASZNOS akkor az, de angol elég, + én franciát tanulok mellette, de magát a német nyelvet rühellem.
  • Rettenthető
    Ability!

traktoros kérdés...

Igen pont ez volt az, ami már elég régi - nem én küldtem - elég sok is rajta a szavazat, mégsem elfogadott.
    Értem én, hogy jobban meg tudjátok különböztetni, csak mint kívülálló érdekelt volna, hogy honnan tudhatom, hogy amit beküldtem / msáok beküldtek és érdekelne, az emberi léptékben mérve, valaha is be fog-e kerülni.

Ha egy lány* beállítan a egy 6 éves gyerekkel...

Én küldtem be, de ez is "olyan" mint a "mibe került számítógéped" esete.
    Nem az a kérdés, hogy most mennyit ér, hanem akkor.
    Jelen esetben is, viszont itt előre kellene vetíteni, hogy ha már 30 éves vagy és akkor történne veled, mikor már túl vagy egy-két nőn... logikus, hogy nem 11-12 évesen ejtetted teherbe, meg óvodában, meg hogy egyidős veled a gyereked.

A válaszok valóban kicsit abszurdak, de aki akarja, módosíthatja tetszés szerint, ha az elfogadásra kerül. (ezt meg akkor a listáról is lehet törölni, ha nem gond).
    Sőt, ezt ahogy van lehet törölni a listáról - ne csúfítsa ott a képet (ha lehet).
  • gotchaaa
    Ügyes vagy.
  • F1re
    Sieg Heil
  • RoR zsozso
    Attól h. nem akarja azt az undorító nyelvet tanulni vki nem lesz hülye!!!
  • atlagember
    A magyart, de az nincs a válaszok közt.
  • N1ggA
    Miért is kell a német jobban mint a spanyol?
  • magus
    vagy csak rühelli az egész náci bagázst? tekintve, hogy csak akkor teszem be a lábam németországba, ha kényszerítenek, meghoztam ezt az áldozatot, hogy kevesebb eséllyel indulok, de nem beszélek németül ha puskát fognak a fejemhez sem
  • bracsek #5255
    vagy gyakorlatias :P
  • desigo
    kinek mi a fontos...
    vannak sokan akik rühellik a németet...
  • kas123
    aki nem a németre nyomott az picit hülye :/
  • Hymtozis
    Magyaron kívül angol, NÉMET az alap. Majd később a spanyol is kell. Ez a minimum.
    Aztán egy orosz, vagy japán se tenne rosszat. Bár az orosszal közelebbi kapcsolatba vagyok.
  • banok
    német, egyértelmű
  • magus
    egyel kevesebb ember akivel versenyeznem kell a hamburgersütő állásnál feljebb. köszönöm Istenem, hogy léteznek ilyen emberek

nem értem a kérdést, Magyarország, mint EU tagállam, akkor igen, a német, ha úgy általában egy tagállam, akkor a német egy haszontalan, amúgy ritka gusztustalan, különösen féreg emberek által beszélt káromkodás.
  • N1ggA
    Talán a spanyolt, mert azt az egész világban nagyon sok helyen használják.
  • N1ggA
    Szerintem sok értelme nincs az angolon kívül más nyelvet ismerni.
  • PíszLávJuniti
    Opciókat kéne módosítani, és akkor érdekes dolgok kijönnének.
    Hogy ki mennyire vállalná fel, vagy menekülne el a probléma elöl. Ha hazajövök majd gondolkozom rajta.
  • Ability
    Meg amit leírtam, hogy szitufüggő.
  • Fbn Lx
    való igaz, ha 6 éves gyereke van, az feltételezi, hogy 11-12 évesen meg.tam valakit.
    BÁR :O
  • Ability
    Komolytalan, tele irreális opciókkal, illetve ez csak ilyen elméleti lehetőség, semmit nem lehet leszűrni belőle. Mindenki ugyan arra szavazna, nincs igazán nagy választási lehetőség. Mellesleg az ittlevők közül szerintem senki sem elég érett ahhoz (többség), hogy komolyan kiválassza azt, amit a való életben cselekedne. Ellenvélemény? Meg lehet győzni. :D
  • Fbn Lx
    én szeretem a szituációs játékokat :c
  • Attila8805
    Király az új Design!
  • bracsek #5241
    Tényleg jó kérdés, és a "kicsik" is kiélhetnék perverz terveiket, a mai fejlett kispöcs társadalom.
  • Benny04
    hát azt én sem értem, miért kellett elutasítani :C
  • PíszLávJuniti
    "Ha egy lány* beállítana egy 6 éves gyerekkel," -el mi a baj?
    nem én küldtem be, de érdekel
  • ba32107
    dehogy haragszom

amúgy nem, a várólistán egyedül a showder-klubos az én kérdésem.
  • Fbn Lx
    jelenleg 5-ből 2-2 a NEOreg3 és az én kérdésem, felvettek közül :D

de sok mostanában az elutasított foskérdés.
    kár, hogy cigós kérdésem nem való ide xD ha más nem, kiderülne hány roma jár ide :pp arra kíváncsi lennék.
  • Ability
    Van rá lehetőség, VRSDM csinálta is egy időben. Én ugyan nem. :D Bár mi számít előre elfogadásnak? Én arról beszélek, amiket nem teszünk várólistára. Ami odakerül az auto elfogadott lesz.

ba32107: Hát ne haragudj, nem rossz kérdés, de szerintem a többséget nem fedi le. Aki arra menne, hogy nem nézi, annak nem is érdekes a kérdés. Amúgy majd VRSDM dönt, én nem akarom kitúrni, csak tudnék a helyére jobbat. :P BTW, a következő kérdés is a Tiéd, nem? Na azt én raktam be, hátha ettől jobban érzed magad. :D
  • Fbn Lx
    mondjuk ha belegondolsz természetes. mivel te magyar vagy, és jön valaki aki tud angolul, de magyarul is, jóhogy magyarul akarsz majd vele beszélni...
  • ba32107
    pedig hogy megörültem hogy betettétek várólistára (én írtam)
  • Fbn Lx
    amúgy nyílván a francia, de személyes indíttatásból arra szavaztam, hogy egyik sem, mert utálom az európai nyelveket :D
    angolt kivéve, azt is csak azért szeretem, mert jól megy -.-