127612
-
Fbn Lx #5353 :DDDd -
-
vagy mind2 de ha megállítod az időt láthatatlan leszel mert le akarnak lőni és akkor te elhúzol a kecbe a tag meg úgy veszi észre hogy láthatatlan lettél :D (szóval az időmegállítás jobb) -
szerintem is :) -
pista89 #5349 Bármikor/bárhol láthatatlanná tudjak válni jobb lenne szvsz
-
jóhogy :D bemész a bankba megállítod az időt és elviszed a szajrét :D vagy még mielött bemész a bankba megállítod az időt :D vagy a munkába vagy és akkor hazajövök enni vagy mittom én :D olyan jó képesség lenne ez istenem :D -
-
pista89 #5346 -
Időmanipulálás egyértelmüen :) -
jah 3ast:D -
amúgy jó volna ha a tervezett kérdéseknél is meglehetne tekinteni a szavazás leírását. -
nem veszem reklámnak amíg itt nem esik róla egy árva szó sem.
szavazni persze lehet ha már így belejöttetek.
szóval egy lelkes szavazónk kért segítséget: linkt -
ez jo... mind csabito, de a mai vilagban egyertelmuen a 3. a leghasznosabb. korlatlan penzt ossze lehetne szedni raadasul legalisan, mig ha megallitod az idot es kirabolsz egy boltot az illegalis -
Heroes 2. évad?
Ha nem írod oda, hogy évad, sosem jövök rá, hogy ez valami tv sorozat (és mint ilyen, marhára nem érdekel).
És teleportálásnak köszönhetően nem lehetne a piramis tetején csókolózni, vagy akárhol?
Ha a hölgy nem tud repülni alapképességként, akkor kb úgy viselkedne a levegőben, mint egy liszteszsák... próbálj meg vele úgy csókolózni, hogy tartod, mint az állat, hogy le ne essen.
Ha meg tud repülni, akkor tud teleportálni is. -
kolátlan hatalom elemek fölött,az is világhatalom:P Csinálnék egy kis hideget,mert faszom kivan a 30 fokkal is:D -
Bármikor/bárhol láthatatlanná tudjak válni -
jumper belefért volna -
mivel a heroesban összeszedtek minden különleges képességet, nehéz olyat írni ami abban nincs :p -
ba32107 #5334 a második kivételével konkrétan pontosan ezek a képességek vannak egy-egy embernek is a sorozatban :D
a második is feltűnik csak nem így egyben -
Fbn Lx #5333 legjobb csajozós képesség szerintem az idő megállítása... már ha nem számítanak az érzelmek xD
Mész az utcán, megtetszik egy csaj. Megállítod az időt, csajt levetkőzteted, és mehet :D
Aztán tisztes távolságba mész, idő folyását újra beindítod, és nézed a meglepődést :DD
-
Fbn Lx #5332 hát nem is Heroes fan.
mármint ha a filmre gondolsz... még egy rézt sem láttam, nem érdekelnek ezek az új sorozatok.
Azt se tudtam, hogy ilyenek vannak benne D:
De ha a Heroes of might and magic-re gondolsz, na az jóóóó :p -
milyen tartalmú az oldal?
mutasd nekem privátba aztán döntök. -
csajozni vele? na ne már .
heroes 2. évadban :]
srácunk átkarolja a lányt " semmi baj clare " és már fennt is vannak 50m-en :] kb. érted :) nomeg csókolózni a piramisok tetején, vagy akárhol :] -
az 1. :) -
A teleportálás még okay lenne, de repülni? Az olyan snassz. -
ba32107 #5327 repülés teljesen hidegen hagy
szerintem el se fogadnám ha felajánlanák, mert nem kell :D -
ba32107 #5326 mi köze a szexnek a 2-es válaszhoz? a 3-ast akartad mondani? -
Izom nőcsábítás képesség... Az összes nőnemű pisiljen utánam :DD -
Ó, mire feleszmélnél, hogy meg tudnád állítani az időt, már azt is elfelejtenéd, hogy ki vagy 
-
a sok szexmániás meg a 2.ra nyomott xDDD
-
a repülni szeretnék meg a láthatatlanság miért ilyen kevés??én azt hittem ezek fognak vezetni:D
am az elsőre nyomtam:P -
ba32107 #5321 szerintem nyugodtan linkeld be, biztos szavaznánk rá
de inkább várd meg az egyik tulaj jóváhagyását -
karajjj #5320 enyhén Heroes beütése van a válaszoknak :D
de simán idő megállítós... :D -
szabad ide külső szavazást linkelni vagy banán jár érte? Készítek egy oldalt, amihez több logó is szóba jött, ezeket szavaztatjuk meg. A szavazó felület a mostani oldalra dob, ami minősülhet reklámnak... -
Megállítod az időt, szétszeded a biztonsági rendszert, kipakolod a boltot és ugyanott vagy:D -
Manipulálnám az időt (lelassítanám, felgyorsítanám, megállítanám kedvem szerint). mindíg is erre vártam kiskoromban :D bár a tudatba mászós is eléggé jó azért, mennyivel könnyebb lenne a vásárlás
-100.000 Ft lesz összesen
*nem szükséges fizetnem (suhint, mint Kenobi mester)
-a cég ajándéka
-
Bármikor/bárhol láthatatlanná tudjak válni
Manipulálnám az időt (lelassítanám, felgyorsítanám, megállítanám kedvem szerint)
Belemásznék az emberek tudatába (megtudnám, esetleg befolyásolnám mindenki gondolatait)
Ezeket mind de amúgy az elsőre nyomtam! -
lord nihilus #5315 olyan akarnék lenni mint Riddick :D -
CUCLI #5314 Belemásznék az emberek tudatába -
Hymtozis #5313 A 3.-al lehetséges az 5., és a 2.-al meg a 4.-et is meglehet csinálni.
Én az elsőt választanám.
Azzal én se mennék tönkre, mint pl, "a korlátlan hatalom az elemek felett"-el, mert ott magamra is veszélyt jelentenék.
Az emberi tudatba mászással meg az a baj, h akk nem lenne igazán értelme az életemnek, és nagyon sok mindent el lehet ezzel rontani, a lelkivilágunk mellett.
A repülést meg lehet mellőzni. Sok minden van az életben, ami "kárpótolhatja", főleg ha manipulálhatnám az időt.
A láthatatlanná válás meg igazán csak olyan esetben lenne jó, amikor menekülni kéne. Ez viszont csak akkor hasznos, ha fizikai fájdalom elől menekülünk.
Én ezt választanám: Manipulálnám az időt (lelassítanám, felgyorsítanám, megállítanám kedvem szerint)