127612
  • Fbn Lx
    :DDDd
  • broman191
  • Pepsi Twist
    vagy mind2 de ha megállítod az időt láthatatlan leszel mert le akarnak lőni és akkor te elhúzol a kecbe a tag meg úgy veszi észre hogy láthatatlan lettél :D (szóval az időmegállítás jobb)
  • PyRex
    szerintem is :)
  • pista89
    Bármikor/bárhol láthatatlanná tudjak válni jobb lenne szvsz
  • Pepsi Twist
    jóhogy :D bemész a bankba megállítod az időt és elviszed a szajrét :D vagy még mielött bemész a bankba megállítod az időt :D vagy a munkába vagy és akkor hazajövök enni vagy mittom én :D olyan jó képesség lenne ez istenem :D
  • broman191
  • pista89
  • broman191
    Időmanipulálás egyértelmüen :)
  • szucsy89
    jah 3ast:D
  • miilann
    amúgy jó volna ha a tervezett kérdéseknél is meglehetne tekinteni a szavazás leírását.
  • VRSDM
    nem veszem reklámnak amíg itt nem esik róla egy árva szó sem.
    szavazni persze lehet ha már így belejöttetek.
    szóval egy lelkes szavazónk kért segítséget: linkt
  • cement
    ez jo... mind csabito, de a mai vilagban egyertelmuen a 3. a leghasznosabb. korlatlan penzt ossze lehetne szedni raadasul legalisan, mig ha megallitod az idot es kirabolsz egy boltot az illegalis
  • Rettenthető
    Heroes 2. évad?
    Ha nem írod oda, hogy évad, sosem jövök rá, hogy ez valami tv sorozat (és mint ilyen, marhára nem érdekel).

És teleportálásnak köszönhetően nem lehetne a piramis tetején csókolózni, vagy akárhol?
    Ha a hölgy nem tud repülni alapképességként, akkor kb úgy viselkedne a levegőben, mint egy liszteszsák... próbálj meg vele úgy csókolózni, hogy tartod, mint az állat, hogy le ne essen.
    Ha meg tud repülni, akkor tud teleportálni is.
  • bardocz
    kolátlan hatalom elemek fölött,az is világhatalom:P Csinálnék egy kis hideget,mert faszom kivan a 30 fokkal is:D
  • Benny04
    Bármikor/bárhol láthatatlanná tudjak válni
  • Maco13
    jumper belefért volna
  • sweech
    mivel a heroesban összeszedtek minden különleges képességet, nehéz olyat írni ami abban nincs :p
  • ba32107
    a második kivételével konkrétan pontosan ezek a képességek vannak egy-egy embernek is a sorozatban :D

a második is feltűnik csak nem így egyben
  • Fbn Lx
    legjobb csajozós képesség szerintem az idő megállítása... már ha nem számítanak az érzelmek xD
    Mész az utcán, megtetszik egy csaj. Megállítod az időt, csajt levetkőzteted, és mehet :D
    Aztán tisztes távolságba mész, idő folyását újra beindítod, és nézed a meglepődést :DD
  • Fbn Lx
    hát nem is Heroes fan.
    mármint ha a filmre gondolsz... még egy rézt sem láttam, nem érdekelnek ezek az új sorozatok.
    Azt se tudtam, hogy ilyenek vannak benne D:
    De ha a Heroes of might and magic-re gondolsz, na az jóóóó :p
  • VRSDM
    milyen tartalmú az oldal?
    mutasd nekem privátba aztán döntök.
  • VRSDM
    csajozni vele? na ne már .
    heroes 2. évadban :]
    srácunk átkarolja a lányt " semmi baj clare " és már fennt is vannak 50m-en :] kb. érted :) nomeg csókolózni a piramisok tetején, vagy akárhol :]
  • SG rock
    az 1. :)
  • Rettenthető
    A teleportálás még okay lenne, de repülni? Az olyan snassz.
  • ba32107
    repülés teljesen hidegen hagy

szerintem el se fogadnám ha felajánlanák, mert nem kell :D
  • ba32107
    mi köze a szexnek a 2-es válaszhoz? a 3-ast akartad mondani?
  • gergobaby
    Izom nőcsábítás képesség... Az összes nőnemű pisiljen utánam :DD
  • Hegi90
    Ó, mire feleszmélnél, hogy meg tudnád állítani az időt, már azt is elfelejtenéd, hogy ki vagy
  • szucsy89
    a sok szexmániás meg a 2.ra nyomott xDDD
  • szucsy89
    a repülni szeretnék meg a láthatatlanság miért ilyen kevés??én azt hittem ezek fognak vezetni:D

am az elsőre nyomtam:P
  • ba32107
    szerintem nyugodtan linkeld be, biztos szavaznánk rá

de inkább várd meg az egyik tulaj jóváhagyását
  • karajjj
    enyhén Heroes beütése van a válaszoknak :D

de simán idő megállítós... :D
  • Maco13
    szabad ide külső szavazást linkelni vagy banán jár érte? Készítek egy oldalt, amihez több logó is szóba jött, ezeket szavaztatjuk meg. A szavazó felület a mostani oldalra dob, ami minősülhet reklámnak...
  • [HUN]FaTaL
    Megállítod az időt, szétszeded a biztonsági rendszert, kipakolod a boltot és ugyanott vagy:D
  • DJ Skyline
    Manipulálnám az időt (lelassítanám, felgyorsítanám, megállítanám kedvem szerint). mindíg is erre vártam kiskoromban :D bár a tudatba mászós is eléggé jó azért, mennyivel könnyebb lenne a vásárlás
    -100.000 Ft lesz összesen
    *nem szükséges fizetnem (suhint, mint Kenobi mester)
    -a cég ajándéka
  • Pepsi Twist
    Bármikor/bárhol láthatatlanná tudjak válni

Manipulálnám az időt (lelassítanám, felgyorsítanám, megállítanám kedvem szerint)

Belemásznék az emberek tudatába (megtudnám, esetleg befolyásolnám mindenki gondolatait)

Ezeket mind de amúgy az elsőre nyomtam!
  • lord nihilus
    olyan akarnék lenni mint Riddick :D
  • CUCLI
    Belemásznék az emberek tudatába
  • Hymtozis
    A 3.-al lehetséges az 5., és a 2.-al meg a 4.-et is meglehet csinálni.
    Én az elsőt választanám.
    Azzal én se mennék tönkre, mint pl, "a korlátlan hatalom az elemek felett"-el, mert ott magamra is veszélyt jelentenék.
    Az emberi tudatba mászással meg az a baj, h akk nem lenne igazán értelme az életemnek, és nagyon sok mindent el lehet ezzel rontani, a lelkivilágunk mellett.
    A repülést meg lehet mellőzni. Sok minden van az életben, ami "kárpótolhatja", főleg ha manipulálhatnám az időt.
    A láthatatlanná válás meg igazán csak olyan esetben lenne jó, amikor menekülni kéne. Ez viszont csak akkor hasznos, ha fizikai fájdalom elől menekülünk.

Én ezt választanám: Manipulálnám az időt (lelassítanám, felgyorsítanám, megállítanám kedvem szerint)