127612
-
akkorénis -
Jde én már loptam. Egy nyalókát lenyultam:D. -
pez cukorka ott maradt a zsebemben szóval pár száz forint. -
én egyszer loptam 1 hónapja, bevallom bűnös vagyok!! Elfordult a suliba a büfés és én elloptam egy kávéba való tejszint....odaadtam osztálytársamnak, mert ő 2 tejszint kért a kávéjába...
zárjatok kalodába, köpjetek le!!!
ennek ellenére a "Sosem koptam még."-re szavaztam, mert ez a tejszin nem volt meg 20ft se... -
mate317 #5391 Hacsak a warez nem számít lopásnak. Akkor asszem százezreket:D -
mate317 #5390 Eddig csak söröspoharat loptam, de azt többször is. Szlovákoktól anno loptam egyszerre kettőt is, de az egyik eltört, mert telepisiltem, és odaadtam a srácnak, hogy sör van benne, de mikor megkóstolta, eldobta és csörr...
Mást még sosem loptam. -
egy-két hubba bubbát le is kapcsoltak minket >.< -
Párszáz Forint értékben... -
a kamera csak azt nézte, nézd már a csóringer magyarnak még 50 centje sincs kulcstartóra, a bizti őrök meg jót mulattak :D -
leírás...
gondoltam rá, hogy a sok warezhuszár rögtön rányom, hogy ő bizony már milliókat lopott és milyen faszagyerek ő=)
persze ha boltból dobozostul loptál el milliókat érő szoftvert, akkor nyugodtan nyomhatsz az utolsóra -
Szerintem ha illegalis szoftver is lopas akkor valoszinu 95% lenne a realis. -
Utolso:)))) -
ba32107 #5383 igen, ez jó lenne kösz! -
De szerintem megcsinálom, hogy ott is le lehessen nyitni őket, illetve majd az ötletek oldalon is kikerül a leírás mutatása link. -
Mert a kereső csak az ötletek között keres, a várólistán levő szavazások pedig másik táblában vannak. Nyilván ha egy ötletet fogadunk el, és nem igazán módosítjuk, akkor megtalálod, de ezt pont kézzel vittem be. -
abc-ből valami kis szarcukrot, meg általános iskolai kiránduláson 1-2 bizsut. de biztos nem lopok többet, már ennyitől lelkiismeretfurdalásom volt =( -
áá én nem olvasok olyat :) az olyan, mint a telepítő varázslóban az elfogadom a szerződési feltételeket vagy mi :) -
nem -
pedig a leírásban benne van, hogy a szoftverek nem számítanak
talán úgy kellett volna megfogalmaznom, hogy amit az internetről töltöttél le az ne számítson
-
Százezreket, milliókat loptam/sikkasztottam már.
:D erre kattoltam -
százezreket-millókat :)
torrent -
párszáz forint értékben, de hogy mit arra már nem emlékszem D: -
ba32107 #5373 "kisebb műszaki cikk": telefon, processzor 
angliában a csalagútnál vártunk, és az egyik shopban mondom magamban most profi leszek, és elemelek egy kulcstartót. levettem a polcról kettőt összefogva nagy feltűnően megnéztem, majd visszatettem egyet, a másikat a tenyeremben tartottam, majd szépen becsúsztattam a zsebembe, közben meg hízott a májam, hogy milyen ügyes vagyok. aztán felnéztem, és egy kamera egyenesen rámirányítva sasolt a fejem felett......hát majdnem összehugyoztam magam, gyorsan pucoltam a shopból, de az indulásig volt kb 20 perc, na azalatt kicsit paráztam....
kiskoromban (óvóda, általános alsós) még lenyúltam néhány dolgot a csop. társaktól (matrica, ilyesmi). komolyabbat sosem. -
pista89 #5372 
(1) Ha köszön egy ismerősöd az utcán hogy köszönsz vissza?
- Csókolom
- Jó napot
- Cső
- Szasz köcsög
- Jó a csöcsöd kő kóla?
- Szevasz ribanc
- Nem szoktam a fasszopóknak köszönni. -
timantes #5371 Én ezeket emeltem el: csokik , kissebb tárgyak , pénz , újságok , könyvek ( könyvtárból ) , pár kisebb műszaki cikkek ( teló , proci ) , pár eredeti software | Amit ellehet mozdítani azt vinni kell
|
-
párszázas, csoki kiskoromban... -
szurop #5369 Múltkor discoban rohadt nagy tömeg volt. A pultnál vártam 20 majd 30 majd 20 percet, volt egy pillanat amikor az összes pultoscsaj elment hátra poharakér meg fenetuggyahova, és átnyúltam a pulton, és lenyúltam egy majdnem teli üveg Jim Beamet. Jót röhögtek rajtam a többi vendég, akik mellettem áltak. Magamhoz szorítottam, és elvittem hátra a boxba a haverokhoz és megittuk. -
ba32107 #5368 a várólistán ott van a "hány éves vagy" kérdés, de a keresőben nem találom!
? -
ba32107 #5367 pár száz (jó pár száz) forint értékben
angliai oszt.kirándulás, kis bizsu kacatokat -
pista89 #5366 Párszáz forint értékben. -> Asszem egy TWIX volt még 6-7 éve..elfelejtettem odaadni a pénztárosnak
-
Párszáz Forint értékben. - Snickers csokit úgy 10 éve kb
-
elvitte őket a róka -
ba32107 #5363 he? -
Hová tűntek a szavazások? -
Kit érdekel a repülés, a kedvem szerint irányíthatom az embereket :) -
bracsek #5360 Jó ötlet, végre elkészíthetném a magam utópiáját :) Szép és Boldog világban élhetnék örökké :) -
Kettő mindenképp.
-Van tüzed?
*csett* -
befolyásolnám az emberek minden gondolatát
szektafőnök lennék... -
de
-
de nem?