127612
  • zyppy
    akkorénis
  • mama2
    Jde én már loptam. Egy nyalókát lenyultam:D.
  • Black Hawk
    pez cukorka ott maradt a zsebemben szóval pár száz forint.
  • Goruck
    én egyszer loptam 1 hónapja, bevallom bűnös vagyok!! Elfordult a suliba a büfés és én elloptam egy kávéba való tejszint....odaadtam osztálytársamnak, mert ő 2 tejszint kért a kávéjába...
    zárjatok kalodába, köpjetek le!!!

ennek ellenére a "Sosem koptam még."-re szavaztam, mert ez a tejszin nem volt meg 20ft se...
  • mate317
    Hacsak a warez nem számít lopásnak. Akkor asszem százezreket:D
  • mate317
    Eddig csak söröspoharat loptam, de azt többször is. Szlovákoktól anno loptam egyszerre kettőt is, de az egyik eltört, mert telepisiltem, és odaadtam a srácnak, hogy sör van benne, de mikor megkóstolta, eldobta és csörr...
    Mást még sosem loptam.
  • rhazid
    egy-két hubba bubbát le is kapcsoltak minket >.<
  • Benny04
    Párszáz Forint értékben...
  • LES FORZA INTER
    a kamera csak azt nézte, nézd már a csóringer magyarnak még 50 centje sincs kulcstartóra, a bizti őrök meg jót mulattak :D
  • NEOreg3
    leírás...

gondoltam rá, hogy a sok warezhuszár rögtön rányom, hogy ő bizony már milliókat lopott és milyen faszagyerek ő=)

persze ha boltból dobozostul loptál el milliókat érő szoftvert, akkor nyugodtan nyomhatsz az utolsóra
  • Darkon
    Szerintem ha illegalis szoftver is lopas akkor valoszinu 95% lenne a realis.
  • Darkon
    Utolso:))))
  • ba32107
    igen, ez jó lenne kösz!
  • Ability
    De szerintem megcsinálom, hogy ott is le lehessen nyitni őket, illetve majd az ötletek oldalon is kikerül a leírás mutatása link.
  • Ability
    Mert a kereső csak az ötletek között keres, a várólistán levő szavazások pedig másik táblában vannak. Nyilván ha egy ötletet fogadunk el, és nem igazán módosítjuk, akkor megtalálod, de ezt pont kézzel vittem be.
  • sweech
    abc-ből valami kis szarcukrot, meg általános iskolai kiránduláson 1-2 bizsut. de biztos nem lopok többet, már ennyitől lelkiismeretfurdalásom volt =(
  • poppe
    áá én nem olvasok olyat :) az olyan, mint a telepítő varázslóban az elfogadom a szerződési feltételeket vagy mi :)
  • PíszLávJuniti
    nem
  • NEOreg3
    pedig a leírásban benne van, hogy a szoftverek nem számítanak

talán úgy kellett volna megfogalmaznom, hogy amit az internetről töltöttél le az ne számítson
  • Pepsi Twist
    Százezreket, milliókat loptam/sikkasztottam már.

:D erre kattoltam
  • poppe
    százezreket-millókat :)
    torrent
  • NEOreg3
    párszáz forint értékben, de hogy mit arra már nem emlékszem D:
  • ba32107
    "kisebb műszaki cikk": telefon, processzor

angliában a csalagútnál vártunk, és az egyik shopban mondom magamban most profi leszek, és elemelek egy kulcstartót. levettem a polcról kettőt összefogva nagy feltűnően megnéztem, majd visszatettem egyet, a másikat a tenyeremben tartottam, majd szépen becsúsztattam a zsebembe, közben meg hízott a májam, hogy milyen ügyes vagyok. aztán felnéztem, és egy kamera egyenesen rámirányítva sasolt a fejem felett......hát majdnem összehugyoztam magam, gyorsan pucoltam a shopból, de az indulásig volt kb 20 perc, na azalatt kicsit paráztam....

kiskoromban (óvóda, általános alsós) még lenyúltam néhány dolgot a csop. társaktól (matrica, ilyesmi). komolyabbat sosem.
  • pista89

(1) Ha köszön egy ismerősöd az utcán hogy köszönsz vissza?

- Csókolom
    - Jó napot
    - Cső
    - Szasz köcsög
    - Jó a csöcsöd kő kóla?
    - Szevasz ribanc
    - Nem szoktam a fasszopóknak köszönni.
  • timantes
    Én ezeket emeltem el: csokik , kissebb tárgyak , pénz , újságok , könyvek ( könyvtárból ) , pár kisebb műszaki cikkek ( teló , proci ) , pár eredeti software | Amit ellehet mozdítani azt vinni kell |
  • Carlos
    párszázas, csoki kiskoromban...
  • szurop
    Múltkor discoban rohadt nagy tömeg volt. A pultnál vártam 20 majd 30 majd 20 percet, volt egy pillanat amikor az összes pultoscsaj elment hátra poharakér meg fenetuggyahova, és átnyúltam a pulton, és lenyúltam egy majdnem teli üveg Jim Beamet. Jót röhögtek rajtam a többi vendég, akik mellettem áltak. Magamhoz szorítottam, és elvittem hátra a boxba a haverokhoz és megittuk.
  • ba32107
    a várólistán ott van a "hány éves vagy" kérdés, de a keresőben nem találom!

?
  • ba32107
    pár száz (jó pár száz) forint értékben

angliai oszt.kirándulás, kis bizsu kacatokat
  • pista89
    Párszáz forint értékben. -> Asszem egy TWIX volt még 6-7 éve..elfelejtettem odaadni a pénztárosnak
  • DJ Skyline
    Párszáz Forint értékben. - Snickers csokit úgy 10 éve kb
  • sweech
    elvitte őket a róka
  • ba32107
    he?
  • atlagember
    Hová tűntek a szavazások?
  • Laky
    Kit érdekel a repülés, a kedvem szerint irányíthatom az embereket :)
  • bracsek #5360
    Jó ötlet, végre elkészíthetném a magam utópiáját :) Szép és Boldog világban élhetnék örökké :)
  • Ron Ragm
    Kettő mindenképp.

-Van tüzed?
    *csett*
  • desigo
    befolyásolnám az emberek minden gondolatát
    szektafőnök lennék...
  • broman191
    de
  • Pepsi Twist
    de nem?