127612
  • VRSDM
    olyan nincs aki nem lopott!
    az is lopás ha melóból 1nyomtatás után melléraksz még 1 lap papírt, "jó lesz az otthonra", vagy ha céges autóval útbaejted a barátnőt egy kuffantásnyira. szóval nézzen mindenki magában, olyan aki nem lopott, na olyan nincs :]
  • poppe
    italozó életmódot élsz-e?
  • kitrk
    Tűzoltó autó tengely 2 kerékkel mennyit ér? [csak hogy hova szavazzak azé kérdem]
  • VRSDM
    8ba minden lap loptunk a zöldségeből egy szem krumplit :]
    aztán felratuk egy villanypózna tetejére. azóta is ott hevernek, kő kemények már, komolyan mondom betonhoz odavágom és olyat szól mint egy betonvas :D
    igaz a térfogatuk jelentősen leapadt :P
  • Black Hawk
    édes istenem te tényleg ennyire madár vagy?
    Loptam egy pez cukorkát mert a kurva bevásárló kocsiból kiesett ha kell ha nem ezért zsebre vágtam lincselj meg vagy küld rám az erkölcsrendészetet XD. De most komolyan "Szánalmasan... és még ők rinyálnak hogy a piolitikusok lopnak..." a mi 100-200 ft -unk hozzájuk képest semmi komolyan mondom te nem vagy észnél. "Gané" emberek vagyunk. 1000% hogy már te is loptál:D. nem adtál vissza anno osztálytársadnak egy 20 ftos ceruzát vagy a radírdját, ezé sitten fogod tölteni az éjszakát.
  • Cat 02 #5432
    Ennyi politikus jár esgére ?
  • sweech
    utolsó pontra sokan a warez miatt nyomtak, nem olvasták el a leírást.
  • Pepsi Twist
    én inkább sikkasztottam :) de azt 8 év alatt a rohatt sokat :D
  • Gunnersboy
    #5426 :D
  • F1re
    ha valaki felvalalja hogy 50.000-100.000 Forint fölött. mit lopott az irja mar lek kivancsi vagyok :D:D:D
  • F1re
    "Százezreket, milliókat loptam/sikkasztottam már. 12" az korrekt :DD:D
  • Gunnersboy
    ha a saját ellopott bicajomat lopom vissza az minek számit? :D
  • Darukezelő
    Végigolvastam
    "Aki lopott 1000-10000 forintot az már romlott ember de aki kisebb értéket is az is egy GANÉ!!"
    Itt ugye befigyel a multidő erőteljesen, tehát ha lopott. Tehát ha valaki lopott általános iskolás korában, teszem azt 10 évesen, az még rendben van? :) Mert az általános iskolás 10 éves nem mondható még érettnek.
  • Rettenthető
    És honnantól számít valaki érett embernek?
    Mert a Te kommented alapján, aki elhagyja az óvodát és utána lop, az mind a gané tetű féreg csoportba tartozik.

Mellesleg engem az utolsó 2 pont (már amennyiben őszintén szavazott) sokkal inkább megijeszt.
  • kocsisgabor9999
    Olvasd végig a hozzászólásokat azt ajánlom! Az a gané tetű féreg aki már érett ember és úgy lop!!!
  • Darukezelő
    Látom Starsky & Hutch is itt van a topikban :) Srácok, komolyan, piti összegekről beszélünk, pár 10 forint, maximmum egy százas. Nem hiszem hogy annak az üzletnek anyagi csődöt jelentett X évvel ezelőtt az, hogy leemeltek a polcról egy cukrot vagy csokit. Ez majdnem olyan mint a cigi. Ezt is kipróbálták, átélték ahogy lefossák a bokájukat kis pisis korukban, hogy nehogy lebukjanak a pénztárnál, túlélték, örültek annak a fél percnek amíg megették, kész. Nem hiszem hogy abból a 43 emberből bolti szarka, vagy bankrabló lett volna. Biztos van 1-2 ilyen, de ez a gané, meg tetű féreg kicsit túlzás úgy gondolom. Mit szólnátok ha a legjobb barátotok mondaná, hogy loptam egy csokit 6 évvel ezelőtt. Őt is elkezdenétek leganézni? Nem hiszem. Jó, más a legjobb barát, meg a neten egy noname figura, de akkor is.
  • kocsisgabor9999
  • Rettenthető
    Sikeres volt a nevelés.
  • bracsek #5419
    Ne örökké indulj ki magadból.
  • pista89
  • sweech
    hazudsz, mint a politikusok
  • pista89
    Aki még sohase lopott , az hazudik :-CCCCCCCCCCCCcccccccccccccccccckiscénagycé
  • kocsisgabor9999
    Én óvodában sem loptam mert anyám megtanította MEGISMÉTLEM belémnevelte hogy a lopás ROSSZ DOLOG! De úgy látom néhány embernek a nevelés korszak kimaradt az életéből!!!
  • Benny04
    nem igaz, hogy te még semmit sem loptál, még kiskorodban sem -.-
  • poppe
    templomból gyertyatartó+gyertya gáz-e? meg csoki, könyv, söröskorsó, bringával zöldsgéses-gyümölcsös fosztogatás rendszeresen
  • sweech
    ti most komolyan beszéltek? itt a legtöbb ember óvodás vagy érettlen általános iskolás korában lopott, max egy csokit :D és politikusokkal hasonlítjátok össze őket. gondolkozzatok már :|
  • kocsisgabor9999
    Ha egy Pepsit ellopsz az is lopás alattomos sunyi dolog!!!
  • kocsisgabor9999
    tudtam hogy lesz egy értelmes hozzászóló köszönöm de azért írok OMG
  • Rettenthető
    Így van! Nagyon helyesen látod. És mindegy mekkora tétleben lopott és mikor (akár 100 évre visszamenőleg), de az ilyennek villamosszékben a helye.
  • PíszLávJuniti
    romlást hoztok a világra -
  • sweech
    omg, inkább ne írj semmit
  • kocsisgabor9999
    Szánalmasan... és még ők rinyálnak hogy a piolitikusok lopnak... látod 24% nem lopott azért ez...:S
  • bracsek #5403
    Háde, gyerekek... Tolvaj mindeneteket, hát hogy néz ki a szavazás eredménye?
  • milk41
    én loptam egyszer egy Bionicle sisakot:D szerintem mást nem nagyon:D
  • kocsisgabor9999
    Aki lopott 1000-10000 forintot az már romlott ember de aki kisebb értéket is az is egy GANÉ!!
  • Rettenthető
    Valamikor réges-régen, mikor még általánosban minden hülye tejport zabált magába. Na akkor meglovasítottunk néhány csomaggal, de mai értéken sem éri el a 100 Ft-t.
  • HiPPoNaX
    Egyszer a kezemben maradt egy sorospohar, de komolyabb tetelt soha sem lovasitottam meg.
  • bardocz
    Haveromat meghívtam egy tequilára,és megittuk,vátrtunk öt percet a pultnál,de a csávó nem mondta menyi,mert nagyon el volt foglalva,úgyhjogy eljöttünk:-)
  • DJ Skyline
    ha épp van leírás, akkor azt nem lehetne valahogy jobban kiemelni? pl pirossal. csak mert én ma észre sem vettem :D
  • bardocz
    Ez a kérdés mintha régeben lett volna már.