127612
-
bracsek #5838 szégyen gyerekek, ezért nem volt kivel innom vizsga után, akkor igyatok vizet :P -
ba32107 #5837 én keserűnek érzem a barnasört, de ha édes lenne se lenne jobb :D
nekem a világos sörök ízlenek, még a félbarnát sem szeretem -
Heineken...
Az nem sör. Valami vizes vacak. Még a Balatoni világos is ízletesebb.. -
hubertus -
Heinekenre szavazam mert az a leggyakoribb amit iszom, egyébként a best nálam a Leffe Bruin -
Reyes #5833 LoL, nem Pulveliner, hanem Paulaner:$
Sry a tripla postért... -
Én ilyen házi sört a pince nevü helyiségben ittam,budafokon van.Van benne valami,mert kevesebbet ittam,és ugyan úgy kevertem,mint egy előző alkalommal,oszt mégis hánytam :C -
Reyes #5831 Jah, amikor 2 éve ott voltunk, kb. 600 Ft volt egy pohár, de hát a jót meg kell fizetni:) -
Reyes #5830 Én is, ezért is írtam a Staro-t. Világos sörökből Zlaty Bazant. Egyébként kóstolta már valaki a MOM-ban lévő sörházban a söröket? Pulveliner Salvator:) Félbarna, próbáljátok ki;) -
ha iszok akkor vagy heineken vagy beck's. most nem tudom melyik ízlik jobban, de asszem heineken :P -
Fbn Lx #5828 hát ja, fura, mert nekem pont az a kellemesen "édeskés" utóíz jön be a barnában =)
de mindenki mást mond, sokak szerint a barna keserűbb a világosnál... Sztem nem, én édesebbnek érzem, lehet velem van a baj xD -
Próbáld ki a Borostyánt. Az ilyen fél-barna sör. Szerintem nagyon jó íze van. ;) -
Northern Lights -
FxRRulez #5825 vagy erre :):)
http://www.youtube.com/watch?v=6X4_hycKH6o -
nagyon ritkán sörözöm, de akkor löwenweiss citrommal,esetleg brau, vagy kozel -
hopp :) -
Egyéb: Holsten (csapolt) -
ba32107 #5820 nem szeretem a barnasört egyáltalán. olyan fura mellékíze van.....de ízlések és pofonok
-
Nem iszom alkoholt... -
Fbn Lx #5818 arany hordó :DASD
itthon azzal van tele a hűtő mindig. -
Fbn Lx #5817 nem igaz, hogy nők nem szeretik a sört annyira, ha erre céloztál.
azaz nemtudom. De barátnőmmel együtt vedeljük a barnasört :D -
Fbn Lx #5816 világos sörök közül egyértelműen a heineken...
DE az abszolút favorit: Kozel Èerný (cseh barnasör roxx) -
egyéb - Coronita, ez nemtudom hogy maradhatott ki -
Hihi xD -
ezt mondjuk nem utasítanám vissza xD
-
-
karajjj #5811 az Amstel Pulse nem keserű -
ba32107 #5810
nincs is jobb mint a haverokkal két-három sör mellett nagyokat dumálni meg röhögni. nyáron egy üveg hideg sör sokkal többet ér mint akármilyen rövidital........szerintem azok csak arra jók, hogy bebasszon az ember. a sört élvezni is lehet, és bebaszni is jó
-
nekem keserű mind... -
már akinek... én imádom a sör ízét.. mindig is szinte csak azt iszok.. megiszok egy este alatt 6-7t és yol is vok :D -
testvérem :O :D -
nem sörözöm...
semmi értelme a 30% osnál kevesebb alkoholtartalmú italoknak... -
Egyebre nyomtam, mivel az abszolut favorit reszemrol a Zlaty Bazant, de ha az nincs, akkor kovetkezo lepecsofokkent johet mondjuk egy Dreher is. -
Haver faterja szokta azt mondani,hogy "Kozel, anyád átKOZEL!"
-
24 nem sörözöm,menyi is volt a 18 éven aluliak száma? 
Én drehert nyomtam,de múagy a lényeg,hogy hideg legen,és akkor bármelyik jó:D -
kozel -
hat en discoba millert szoktam, de az itt nincs maradt a kocsma, ahol meg dreher v ászokat, ászokra lőttem :) -
azt szoktam ha nincs sok pénzem meg kocsmába yoaz :D -
heineken
arany hordó merre van?
-
Én legtöbbet heinekent iszok (az könnyed izű sör és a legtöbb helyen van).
Viszont a pilsnert jelöltem, mert egy igazi beülős beszélgetéshez az a legjobb ;)