127612
-
ba32107 #5878 2-esről lemaradt: samsung C100. ez egy tök alap polifónikus színes kijelzős telefon (akkor kezdett divatba jönni a fényképező), a siemens meg egy teljesen puritán karakteres cucc volt :D
a mostani nekem tökéletesen elég és ki se használom. néha fotózok, néha hallgatok zenét, de inkább csak telefonálok, pedig tud még 10x ennyit. -
Csak akkor ha elromlik a jelenlegi.
Ez nálam néhány évet jelent. -
ba32107 #5876 3-4 évente. nem vagyok egy telefonbuzi. ezt jól mutatják az eddigi telefonjaim:
1: siemens m35i (akkor közép-alsó kategóriás volt)
2: samsung (középkategória)
3: nokia 6131 (közép-felső kategória)
jól látszik a telefonok fejlődése is, és az is, hogy nem vettem túl gyakran telefont :D
még mindig a nokia van meg (2 éves), és meg is lesz még 1-2 évig biztos. -
Félévente, mert megtehetem, bár most megtaláltam az igazit, ami kihúzza egy darabig, remélem.
Amúgy nem a divat miatt, csak keresem a nekem megfelelőt...
3ik. -
ELSŐ :)
De nem azért veszek félévente, "mert megtehetem" <- nem vagyok ilyen sznob. Inkább csak eddig nem találtam meg a megfelelőt. Bár most már október óta ugyanaz a telefonom van és nem is nagyon akarom cserélni. -
Heineken örökké ! -
Arany Ászok a söröm :) -
ba32107 #5871 ja bocs hülye vagyok, semmi -
ba32107 #5870 neked aztán pláne a nem sörözöm-re kellett volna -
Német sőrpárti VOK :D
-
Amúgy csináltam új IPt és nyomtam az egyébre és most be írom hogy DÍZEL! -
Egyéb (kommentben)
nemigazán szoktam alkoholt inni, csak ha valamilyen alkalom van, de akkor is inkább Coronita vagy Miller -
de az meg nem igaz
példa: iskolába járni se szeretek néha, mégis megteszem
attól hogy nem a sör a kedvencem, iszok azt is, de nem tudnék márka alapján választani -
Ebben van valami.
Heineken a legutolsó amit iszok -
De miért egyéb, az a sörökre vonatkozik. Neked a "nem sörözöm"re kellett volna nyomnod. -
Egyéb: konyakkóla :)
nem túl szeretem a sört, aztán kiválogatni meg macerás lenne a jókat (vannak, ez tény.), persze ha sörrel kínálnak, vagy csak az van, fogyasztok szívesen :) -
Heineken -
41
-
zenoka #5860 Egyéb (kommentben):
Desperados -
amit mi jónak gondolunk, de úgy véljük hogy nem vették elegen észre, átsiklottatok rajta, azt jelöljük így! -
kijelölt szavazás. felhívó figyelemmel bír :) -
a "Képzelj el egy átlagos napot. Hol tartózkodsz éppen?" szavazás mellett miért van csillag? -
nem iszok, inkább vezetek. -
heineken, coronita (y)
vedelésre az első,élvezetnek a második :) -
miller coronita akkor jó, ha nem akarod h asszony érezze rajtad :D ahhoz kicsit drága h azt vedelje az ember literszámra -
Nem mind1 milyen sör,ha csapolva,korsóban jéghidegen adják? :-) -
sosem ittam még egyiket sem.. pedig mindig mikor münk tescoba vásárolni party előtt mindig elgondolkozok h megkéne kóstolni ... de majd egyszer xD -
erről van szó, amcsik azt vedelik, akkor nekünk is azt kell?
gáz valami mást inni a helyi klubban?! :)
én egyedül nyomtam zipfer-re, attól még lehet finomat inni hogy ne kelljen majmolnom másik 10-et :| -
karajjj #5850 a Coronita az mexikói kukorica sör, az amcsik azt vedelik, meg a millert :D
szerintem kifejezetten finom, csak nem a mi izlésünknek való, meg nem a pénztárcámnak XD -
dreher powa^^ -
karajjj #5848 sok itt a kisiskolás... :DDD -
1 választás az sztem kevés...
Beck's, Soproni, Dreher, Ászok, esetleg Edelweiss, hol mit lehet kapni... -
elég geciszánalmas. -
Fbn Lx #5845 beszarok, már a sörnél is jönnek a divatozások :DDDd
Safeguard szappannal meg csak a divatmajmok mosakodnak? -
Bmx01 #5844 már csak 30,33% -
Coronita az nem sör, hanem valami nyál a divatmajmoknak, amit el tudnak szopogatni a dizsiben a szívószálukkal.
sör az legyen korsóban, sok habbal, kemény büfögésekkel :D -
CUCLI #5842 "Nem sörözöm 37"
-
Jah,tény,hogy kurvajó reklámai vannak:D -
jaja , mert az van a legjobban hypolva és akkor az a legjobb.. :D -
Nekem nagyon ilyen divatsörnek tünik.Érdekes módon azt mindenki megissza,aki utálja a sört az is.