127612
-
jaja :D -
az egyszerűbbet gondol idézőjelben akartad írni
-
1-2 évente...
vigyázok rá mindig pedig ugysem fog sokat érni... -
nem tom sztem ezt nem fogom :D bár lekéne, vmi eccerűbbre mondjuk N95-re -
Hymtozis #5954 És mikor cseréled le (az) újra? :D -
iPhone már fél éve megvan és még jó semmi baja N95 szekrényben pihenget :D (amúgy eladó az N95) -
szigorúan csak ha megdöglik -
Bmx01 #5951 ja igen én is magamnak veszem, mielőtt lejár a 2 év akkor félreteszek 1 kicsit -
huntofa #5950 én meg 1000 Ftért szoktam telefont venni 2 évente minimum -
Bmx01 #5949 2 évenként jár le a hűségnyilatkozatom így 2 évente van új...... -
1,2 évig. -
Csak akkor ha elromlik a jelenlegi. -
Én novemberben vettem N73-mat és most veszek a következőt.
-
Hymtozis #5945 Most nyáron (vagy a végére) akarok beszerezni egy újat.
A mostani telóm a 4., és lassan azt hiszem 5 éves.
SMS-nél nem lehet névileg kikeresni, h kinek akarom küldeni az üzit. Fejből kéne tudni a számokat. Plusz SMS, hívás, és ébresztés funkción kívül nem sok mindent tud. Mellesleg kicsit tropa. -
ba32107 #5944 gondoltam, hogy ez, csak megzavart hogy 0-ról indult -
+ azért ilyen alacsony mindegyiknél, mert most találtam ki, hogy legyen, 0-ról indult mind. -
Szerintem sem kéne több lehetőséget egy szavazásnál. Igaz, h a szavazás lényege a véleménynyilvánítás, de akkor az eredmények nagyon összemosódnának. -
P = Pontok (Ezt tudjátok ki befolyásolni, mehet minuszba, ez mutatja az átlag értékelést.)
Sz = Szavazatok, vagy számláló (Ez mutatja az értékelések számát.) -
ba32107 #5940 a tervezett kérdéseknél az Sz. oszlop mit jelent? -
Félévente, mert eléggé elhasználódnak nálam a telefonok sajna :/ -
Reyes #5938 A múlt héten vettem egy LG KU990 Viewty-t. Már eléggé itt volt az ideje az 5 éves Sharp GX-10i-met lecserélni:) -
Cat 02 #5937 Hát akkor ugrott be mikor olvastam ezt a mobilszolgáltatós kérdést. -
félévente, mert telefon-buzi vagyok 
de most olyan telóm van, ami félévnél többet is kibír, és most inkább mást veszek telefon helyett... -
Atlag 1-2 evente veszek uj telefont, altalaban a vasarlas pillanatanal kicsit regebbi, tehat mar viszonylag jutanyos aron beszerezheto okostelefonra esik a valasztas. A 3650-esemet pl. nagyon szerettem, majdnem 3 evig hasznaltam is, csak utolerte a halal szerencsetlent. -
Ha arra gondolsz, hogy több szavazást kirakni egyszerre, akkor az semmiség lenne, de nem látom értelmét, jó ez a napi egy kérdés. Ha arra gondolsz, hogy több opciót lehessen bejelölni... hát az tervbe volt, de szerintem nincs rá szükség. A legtöbb esetben még jó is, ha muszáj elhatárolódni a többi lehetőségtől, jobban kijön az eredmény, ha csak egyre lehet szavazni. Mérce szinte mindig van, el lehet dönteni, hogy melyik a legtalálóbb. A többlehetőséges szavazás nagyon ritkán jönne jól, nagyon kevés olyan kérdés van, ahol tényleg szükség lenne rá. Viszont sok bonyodalommal jár, ha ezt bevezetjük. Adminisztrálni is nehézkesebb, külön válaszd ki a típust, add meg mennyit lehessen max. bejelölni, stb... Illetve akkor írjak hozzá JS-t, hogy ha bejelöl pl. 2 lehetőséget, akkor a többi lehetőség legyen inaktív. Szóval próblémás, és nem látom az igazi értékét, ritkán lenne szükség rá. Vélemény? (Többiek is mondjanak!) -
Csak akkor, ha elromlik a jelenlegi, mert úgyis másra költöm a pénzt:D -
Cat 02 #5932 Olyat nem tudnátok összedobni h többre is lehessen ? -
nem fognak mert mindig lesz 100 érdekesebb kérdés :) -
Dönts Te. Nincs vele bajom, vicc volt, de az tény, hogy lett volna ennél jobb választás. Az is tény, hogy egyszer azok is sorra kerülnek. :P -
ba32107 #5929 egyetértek
mellesleg a karórás kérdést én küldtem be, lehet engem lincselni
-
szurop #5928 Mert akkor az autók kopnának kicsit jobban. :D -
bracsek #5927 Szerinted annak a bele megér annyit? annyi ütés után? -
déh ha leszavaztok veddki ab :] -
szerintem érdekes :$ hogy mennyire szorultak el mostanság.
mikor ottvan az mp3-on pda-n telefonon mindenhol. -
bracsek #5924 [egyetért]
Lincseljük meg VRSDM-et!!444négy (nemtom miért, de nem is érdekel, lincselésben mindig aktív.) -
hah és egy szép előlapcsere? :p -
Masakari #5922 nincs mobilom 
-
CUCLI #5921 1-2 évig kihúzza nálam bármelyik. -
[egyetért]
Lincseljük meg VRSDM-et!!444négy
-
(Y), ki a francokat érdekel h van e a másiknak karórája?!