127612
  • cicai
    Igen, rendszeresen hordom

• Fbn Lx
    elég sok a gyenge ötlet amik mostanában lettek beküldve, már bocs :D
    Másrészről meg kéne tanulni előtte helyesen írni.
    "Utánna"
    "korkülöMbség" "korkülöbség"
    "mindíg"

de a fotózásos bejön -.-
  • Fbn Lx
    nekem nincsen, illetve régen óróbálkoztam vele többször is, de idegesített csak, szal egy ideje megvagyok a telefonnal.
    De most rájöttem hogy kéne, ezek a komolyabb órák nagyon tetszenek :D meg tényleg idegesítő állandóan a telefonom útán nyúlkálni.
    Sokszor ha közeli helyre megyek, viszem a telefont magammal, hogy tudjam az időt. Lenne órám, nem kéne mindenhová telefont hurcolászni -.-
  • Fabio Capello
    Van, de nem hordom / csak különleges alkalomra

20

22.99%
  • desigo
    lehet beírni ötleteket...
  • Verseghy
    Esik a színvonal kérdések terén..
  • Cat 02 #5992
    Hát azért ez nem feltétlen igaz. Sztem az óra tök hasznos, telefonnal meg elég ha tudsz telefonálni, ehelyett már minden szart tudsz rajta csinálni :S
  • Bulykin
    telcsi:)
  • VRSDM
    bizony az óra egy státuszszimbólum szerepet tölt be. a telefon kevésbé.
  • desigo
    van de nem nagyon hordom...
  • Reyes
    Volt egy marha jó Mexx órám, de sajna elszakadt a szíja, és olyat nem minden bőrösnél lehet venni, a gyártásával meg már leálltak... Azóta szeretnék valami hasonlót.
  • Pepsi Twist
    nagyon sok embernél az óra presztizs... (mint ahogy nálam is ^^)
  • toysoldier
    Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon
  • FZoleee
    Nem tom, de az óra sokkal kényelmesebb... Ránézel a kezeden az órára és kész :D Amúgy az "Igen, rendszeresen hordom"-ra szavaztam
  • DJ Skyline
    sokat kell kotorásznom, belenyúlok és kiveszem :D és általában nem úgy indulok el itthonról, hogy egy egység van már csak az aksiból. ritkák azok a helyek ahol nem kapcsolhatom be (nem nagyon járok ilyesmi helyre). de ha meg mégis ki kell kapcsolni, akkor megkérdezem mennyi az idő
  • bardocz
    Miaz,hogy nem egészséges,csomó vitamin van benne :P
  • PíszLávJuniti
    szal rendszeresen hordom
  • PíszLávJuniti
    Hordom, ha olyanhelyre megyek, sazl kb 2 naponta van rajtam. Itthon csak zavar, meg úgyse fontos.
    Színházba, kultúráltabb sörözéshez, munkahelyre, egyetemre felveszem.
  • Pepsi Twist
    Igen, rendszeresen hordom

Rolex power! ^^
  • gergobaby
    Persze, rendszeresen hordom... már vagy 4-5 éve megvan sok bringás bukást megért... De jó.. :)
  • [HUN]FaTaL
    Van és rendszeresen hordom. A telefon szar, nem mindenhol lehet bekapcsolva, kotorászni kell utána a zsebedben és még le is merülhet.
  • II Rocky II
    van,de ritkán hordom
    azaz nem csak különsleges alkalomra :D
    szal nemtudom melyiket jelöljem be
  • Benny04

• Cat 02 #5975
    Nekem van és egész nap hordom, kivéve otthon, illetve ugyan vízálló, de azért leveszem, mert a szíj már nem az eredeti, azt ha leszakad nem fogom keresni.

Egyébként sztem sokkal jobb, nekem már kb 4-5 éve megvan, és csak az üveg karcos egy kicsit meg a festék jött le egy picit :D
  • BaliBoy

Ráadásul drágák is. Nem érik meg sztem az árukat.
  • DJ Skyline
    Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon - bár már gondoltam már rá párszor hogy miért ne, de akkor meg már valami normálisat, nem valami strandon kapható 300 Ft-os szart
  • F1re
    On
    Van, de nem hordom

of
    ha mar oras kerdes akkor szerintetek amik ezen az oldalon vannak bling shop azok gagyi szar orak ? csak mert aranylag jol neznek ki es olcsok azert kerdem
  • Pipör
  • gercse
    Van, és rendszeresen hordom...
    ill. pont tegnap szakadt el a szíja, úgyhogy most pihen :D
  • PJack
  • rhazid
    van, de nem hordom régebben hordtam most már meguntam
  • QuippeR
    nem hordom, mert bepittyeg rá a fémdetektor
  • Doomista
    Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon :)

u.i.: csak arra kell vigyázni a suliban órán,hogy megne lássa a tanár,hogy elöveszed gyors es megnezed,mert meg azis elég lehet hogy elvegyék :D
  • poppe
    nem hordom, most hirtelen azt se tudom hol van :)
  • bulba
    Igen és rendszeresen használom is, a mobilomat viszont annál kevésbé.
    Sokkal egyszerűbb megfordítani a kezemet mint a zsebembe turkálni a telo után, amit elég sok helyen ki is kell kapcsolni.
  • ba32107
    nana. azért nem arról van szó, hogy alkoholista lennék, és ezért kell a sör, hogy az alkohol iránti igényeimet kielégítsem.....

egyszerűen megszerettem a sört, finom az íze, jó az illata, ízlik. neked meg nem.
  • Rundstedt17
    na ugye.nem csoda hogy nem szeretted mert elég vacak,az már más kérdés hogy egy idő után hozászokoll és már nélküle nem tudsz meglenni.
  • ba32107
    az alkohol módjával egészséges is lehet. a sör amúgy nagyon finom

régen én sem szerettem, de aztán egyre többet söröztem és most már imádom. haverom is hasonlóan van, épp most kezdi megszereti. szerintem igyál te is kicsit többet belőle, és lehet, hogy megtetszik
  • Rundstedt17
    érthetetlen mit szeretttek azon a fájdalmasan rossz izű italon?ráadásul amúgy sem egészséges...na meg utálom ha valaki bűzlik az alkoholtól.
  • Rundstedt17
    4 évente.