127612
  • cement
    körömrágás, szerencsejáték, alkohol. ezeket eleg kemenyen.

utolsora nyomtam
  • Benny04
    lehet
  • Black Hawk
    Talán egy-két apróság, de majdnem tökéletes vagyok :) (pl. körömrágás)

az egyéb lelki jellegű próblémákat elfolytok és ha egyedül vagyok akkor kitombolom magamat. :D
  • miki36
    félrenyomtak:)
  • Benny04
    Túl sok, vagy túl kemény drog fogyasztása, ami lassan leépít. - 0
    Egy drogos sincs itt?
  • ThisZip
    kávéfüggő és ott van a logóban Garfield :SD:SDA:D:SA:DA:SD
  • Darkon
    Kavefuggo(majdnem tokeletes)
  • F1re
    en is aztan mindig meg latom hogy üres :D bemeek szobamba aztan megint kimek meg nezni mi van benne :D
  • F1re
    casio az zoral marka !!!
  • szucsy89
    hűtőt nyitogatom:D nemtom miért bemegyek a konyhába és vagy 5x kinyitmo:D:DD
  • PíszLávJuniti
    majdnem tökéletes vagyok -
  • gotchaaa
    Torokreszelés és kényszeres pislogás közben nyitogatom a hűtőt, miközben nem is vagyok éhes, ezzel próbálom magam túltenni a lelki problémáimon, amelyek abból adódnak, hogy rengeteg pénzt költök szerencsejátékokra illetve dohány- és alkohol tartalmú termékekre.
  • ThisZip
    Szerencsejáték- , internet- , vagy számítógépjáték függő vagyok.

Inkább erre, de nálam is a túlzott lustaság. Eléggé durva tud lenni, amikor felgyülemlik a teendő, aztán meg számonkérik, hogy mit csináltam, én meg erre mutatom a nagy semmit.
  • bardocz
    Modnuk hűtőt mindig túrórudi után nyitogaton,de ez nem jön rám gyakran,főleg,hogy most van itthon :D
  • bardocz
    Számítógép igaz rám leginkább ezek közül,ezét azt jelöltem,de nem vagyok gépfüggő.
  • desigo
    mostanában a A hűtőt nyitogatom xD

de látom nem vagyok egyedül ...
  • Lullaby

Erre nyomtam, mert egyik rossz szokásom, hogy sokat vagyok gép előtt, a másik hogy nagyon lusta vagyok de ilyen opció nem volt d:
  • N o N a m e
    Nyitogatom a hűtőt ha kimegyek a konyhába, nem tudom miért, mindig keresek valamit benne :D
  • Verseghy
    Szerencsejáték-.-
  • Benny04
    internet függő....
  • Pepsi Twist

Szoktam rulettezni meg pókerezni (ezért van a rolex is mert amúgy kitagadnának a kaszinóból) de nem vagyok függő néha hétvégén elmegyünk haverokkal kaszinóba aztán rulettezünk meg póker és iszunk 1 kis whisky-t aztán jól eldumálgatunk a játék mellett

ezért nyomtam erre, de nem vagyok függő :P

amúgy másik rossz szokásom, hogy gyorsan hajtok -.-
  • Bulykin
    körömrágás+szerencsejáték...
  • bracsek #6056
    Annyi rossz szokásom van, nem tudom eldönteni, hogy melyik a legrosszabb.

De talán a : Szorongok, depresszióra vagyok hajlamos, vagy egyéb lelki problémám van.

• NEOreg3
    számítógépfüggő vagyok, de a depressziósat is jelölhettem volna akár:(
  • Cat 02 #6054
    És még a szerencsejáték sem kell oda :D
  • DöflingR
    Szerintem simában a "Szerencsejáték- , internet- , vagy számítógépjáték" fog nyerni..
  • wordsworth
    Túl sok dohány / túl sok alkohol.
  • Rundstedt17
    számítógép.napi 5 óra általában és az már függőség.4 óra játék-1 óra net nálam.
  • Gunnersboy
    lol aszittem csak én szavazok majd a hűtősre, azért látom elég szép számba vannak még :D
  • ChuckyHUN
    Talán egy-két apróság, de majdnem tökéletes vagyok :) (pl. körömrágás)
  • Fbn Lx
    nekem van egy pár, nem kapcsolódnak káros szenvedélyekhez, inkább idiótaságok. :)
    majd leírok 1-2-t ha lesz időm.
  • VRSDM
    kávé időnként, dohányzás rendszeres, sg mindenperces, alkohol épp elég gyakran a sokhoz. DE :] akkor is bmx-emmel vagyok a legtöbbet. egészséges fiatal vagyok szerintem.
  • BaliBoy
    Szerencsejáték- , internet- , vagy számítógépjáték függő vagyok

Mondjuk a függő egy kicsit erős, de ez a legjellemzőbb. Viszont nem drogozom, nem dohányzom, alkoholt csak mértékkel fogyasztok és még csak egy csésze kávét sem ittam soha.
  • Cat 02 #6045
    Köröm és internet :D
  • gergobaby
    Bejelöltem a gép függőt, bár annyira nemvok függő, csak 10 órát ülök gép előtt ( jobb esetben )
  • Carlos
    Hiányzik az egyik sem, vagy egyéb.
    De ha már választani kell, akkor számitógép, bár nem függőségi szinten.
  • miilann
    igazából ezek közül egyik se,vagy nem túl durván mert pl szerencsejátékozom de egyrészt nem tartom rossz szokásnak másrészt nem vagyok függő sem
    most is sportingbeten van egy kevéske pénzem aztan eb alatt elvagyok vele,ha esetleg lenullázódna a számlám akkor sem az lesz h rögtön felnyomatok x ezer forintot,szal nem érzem magam függőnek
  • karajjj
    a hűtő az megvan... :D
  • Garf
    dzsidzsidzsidzsi dzsi-junit!
  • ThisZip
    Nekem is van. Először úgy gondoltam, hogy tényleg telón van óra, de most vizsgaidőszakban nem kotorászhatok az után, mert végén azt hinnék, hogy puska.