127612
-
nyew szavazást :D -
az nyemjo
-
Azért nembaj ha van egy kis szerencséd:D -
Fbn Lx #6117 hallani sok olyanról, hogy amcsi családok nyomorba dőlnek, mert a wow munkakerülővé teszi őket... -
Szerencsejáték hoszutávon mind veszteséges.Kaszinóba amivel pénzt ehet keresni tudással,tudtaommal az a póker,ahhoz több tudás kell mint szerencse. -
hát eez se igaz.mert nem mind1 hogy valaki kurva sok pénzt elszór szerencsejatekra de vissszais nyeri és esetleg +ban lssz vagy csak kockul a gép előtt :))) -
F1re #6114 csak amiatt nem joh igy mert igy mindneki arra gondol elosszor hogy mien sok a kocka :D -
Ebben igazad van, mert nem mind1,hogy valaki elszórja a család pénzét szerencsejátékon, vagy ott kockul minden nap 5-6 órákat és wow-ozik
-
Fbn Lx #6112 szerintem lényegében ugyanaz, függeni a szórakozás valamilyen formájától. Ide jöhetett volna akár a TV-nézés is. -
nembiztos hogy kocka miatt :D
"Szerencsejáték- , internet- , vagy számítógépjáték függő vagyok."
ebbne ott van a szerencsejáték is és hát lehet h sokan ezért :S
én azért ezt a sort kettéválasztottam volna.S
mert a szerensejatek az 1 az internet meg szg- jatek függő meg egy másik lehetett volna :S -
nincs ott a válaszlehetőség között,hogy egyálltalán nincs rossz szokásom:D
de am szrencsejatekos sor ami rám igaz sztem:Dbáár enmtom:D -
Mondom én hogy a számítógép játék fog nyerni:D Sok a koczka
-
ha csak simán megroppantod, az jó, de ha kurvaerősen töröd az ujjaidat, hogy roppanjon, az nem jó -
szintén 
Egyébként ezek a dolgok amikről most szó volt nagyon sok emberre igaz. Ismertem olyan lányt is akinek szintén ez a repedés meg csatorna fedél stb... a mániája. Engem egyébként nem zavar. Ha nagyon muszáj akkor erőt tudok venni magamon én rálépkedek, de egyébként mivel nem igazán zavar ezért úgy lépkedek, hogy jó legyen. :DDDD -
F1re #6106 most talaltam "Az ujj ropogtatása nem okoz izületi fájdalmat, vagy maradandó kárt. Igaz ami igaz, a kéz szorító ereje viszont csökkenhet tőle" :D am a porcoknak sztem tuti nem tesz jot -
dikk, és ki eszi a taknyát?XD -
Én is tördelem az ujjaimat rendesen ám,legjobb tz közben a nagy csöndben,és mindenki húzza a fogát:D -
Fbn Lx #6103 az egyébként tévhit, hogy a sok ropogtatás hosszútávon árt az ujjaknak, szal nem oylan súlyos. Sőt, segíti a vérkeringést, azt mondják. Remegés meg egyebek csak para. -
Aham nekem ez így van most rágóval. De a szotyi is nagyon durva. Először bal metszőfogammal töröm el, és jobb oldalt rágom, aztán jobb metszőfoggal töröm el, bal oldalt rágom, aztán bal metszőfog bal oldal, aztán jobb metszőfog jobb oldal. Aztán jöhet az elejéről. Nagyon rossz. Jah meg az ujjaimat szoktam ropogtatni, és már tiszta csontos az összes :S -
F1re #6101 amikor még kicsi voltam akkor volt az a szokasom is hogy ha kajalok mindent ugyan annyiszor ugyan ugy kell megragnom mind a 2 oldalon hogy ne kivetelezzek a fogaimmal :D:D:D:D:DD -
F1re #6100 nekeem is van ien :D pont igy joslosan :D csak en ugy csinalom mindig hogy sose azt holgy rossz fog tortenni hanem joh pl ha elkapom kapok 100000rongyot meg ienek :D -
Fbn Lx #6099 na ma egyáltalán nem megy a gépelés, talán át kéne olvasni mielőtt elküldöm... :p sry. -
ez velem is így van :) -
Fbn Lx #6097 na ezt is szoktam... de én összekötöm jóslással, de akkor viszont kevésbé törékensy dolgokkal is ezt tezsem...
pl. valami plöss valamit megfogom, és elhatározom, hogyha 5-ből kevesebb, mint négyszer kapom el, holnap autóbalesetem lesz... és akkor megy az adrenalin, mert full bebeszélem magamnak.
veszélses dolgok is vannak, vagy pl. valami törékeny dolgot kínzok, nem akarom eltörni, de egyszerűen muszáj szórakoznom vele, és a töréshatárig vinnem :D -
Fbn Lx #6096 jaja ismerős :D
bazze mennyi hülye ember van...
nekem ennél is durvább. a sorrendezés úgy jön, hogy 4.-es ritmusba bal-jobbal az össze variációt eljátszom :DD
bal-bal-jobb-jobb, aztán bal-jobb-bal-jobb, aztán bal-jobb-jobb-jobb, stb... és ezzel elvagyok.
és kib*szott idegesítő... egyszerűen nem lehet abbahagyni :D -
a repedéses nekem nagyon durván megy még most is 18 évesen. Sőt, nekem nagyon szar, mert nem csak hogy a repedésbe nem léphetek, egyszer bal lábbal kell átlépni, aztán jobban, aztán megint jobbal, majd megint ballal. Ha árnyék van akkor mind a két lábammal ugyanannyiszor kell rálépnem. Nagyon rossz :( :'( -
F1re #6094 muszály pontos j tudom csak meg szoktam a kurva ly-t :(:D de nem tok szerkeszteni nincs vipem perpill -
F1re #6093 nekem olyanok is vannak hogy muszaly olyan dolgokat meg csinalnom ami veszelyes vagy kockaztatok vamit vagy en nem tom pl: regi lakasunkba volt 1 fa rud 2 ajto kozot ami mindig recseget es majdnem letort mar es mindig muszaly volt rakapsazkodnom es atbujkni a labaim kozott pedig barmikor eltorhetet volna de vamiert ez izgatott :D meg pl sokszor taviranyitott muszaly kezember minden fele trukos mozdulattal tobalnom mert tom hogy ha leesik akkor eltorhet meg poharakat :D es ha sikerul meg csinalnom es nem lett semmi baja semminek akkor orulok :D -
F1re #6092 az utolso nalam is van ien fassagok :DD -
Fbn Lx #6091 bazze, tényleg.
"repedésre nem szabad lépni". ez még mindig bennem van. Gyakran képed vagyok úgy végigmenni a járdán, hogy idétlenül időzítsem a lépéseimet, neghogy úgy jöjjön ki hogy két nyégzet határvonalára lépek :D
én csatornával viszont inkább azt csinálom, meg egyébb "oda nem illő, vagy földből kiemelkedő" dolgokkal, hogy azoknak van egy, az utat keresztbe átszelő vonala, meg egy függőleges vonala, és ezeket feltétlen ki kell kerülnöm. xD
vagy pl. a váza fölött mintha függőlegesen a végtelenségig lenne egy vonal, amin nemszabad átnyúlnom, ezért csak mellette nyúlhatok el, felette nem stb.
most hogy belegondolok, nagyon idiótaságok xD -
körömrágás, meg kisebb koromba orrtúrás
-
adhatnál... -
Miért benny, miket fogyasztasz túlzott mennyiségben? -
Jujj,én régen nem mettem rálépni a fehér csíkokra,és mindig átlépkedtm felettük,meg ha kövek vanak lerakva,akkor minden kőnél ugyan oda kell lépni,vagy ha az egyk lábammal rálépek mondjuk egy piros felfestésre,akkor a másikkal is rákell,mert nem olyan érzés:D -
Nálam ez nem az "oszloposságban" csúcsosodott ki, hanem, hogy az aszfalton a repedéseket át kell lépnem és nem szabad rálépni. Vagy csatorna fedőnél csak a közepére, a szélére nem szabad... stb. :DDD -
-
CUCLI #6084 Annyi rossz szokásom van, nem tudom eldönteni, hogy melyik a legrosszabb. -
Fbn Lx #6083 na szal, nekem van pár. már egész kiskorom óta :D
óvoda környékén az volt, hogy sokat pislogtam, és mindig úgyéreztem különböző pontokat kell eltalálnom a szememmel.
Aztán kicsit később jött az, hogy kényszeresen pl. krákogással meg kellett törnöm a csendet, mert idegesített hogy csendben kell lennem :D volt olyan, hogy szipogtam állandóan. me golyan is, hogy úgy éreztem, állandóan szét kell néznem mind a 4 irányban :D
aztán ezek letisztultak ahogy nőttem.
Mostanában már csak az van, hogy azt veszem észre, képzeletben köröket, háromszögeket, egyéb szabályos alagzatokat keresgélek bizonyos helyeken. a másik meg az, hogy babonás avgyok, és mindig bebeszélek magamnak valami hülyeséget, amiket feltételekhez kötök, és még el is hitetem magammal....
pl.: ha erről az oldalról kerülöm meg az oszlopot akkor szar napom lesz, ezért képes vagyok visszamenni, és megkerülni a másik oldalról :D
szal vannak hülyeségeim -.- -
de van, csak nem túl sok, nem túl kemény és nem épít le szép lassan :D -
egyedül maradtál xD