127612
  • DöflingR
    Nekem kb. 42-43 óra volt a leghosszabb idő. Ez most szilveszterkor volt, tudtommal ennél több időt nem voltam ébren :D
  • bardocz
    Nekem most szilveszter kb 36 óra.
  • DöflingR
    72 óra felett?:D Az már nem ember:D Vagy sok a kávé:D
  • ba32107
    szerintem én meghalnék, ha 50 óráig kéne játszanom

nekem kb 40 óra, még osztálykirándulás régen...
  • Pepsi Twist
    48 - 72 óra

Security-zni kellett
  • VRSDM
    48-72 de csak éppenhogy
    50 órás rekod LAN :]
  • BaliBoy
    24 - 48 óra

Még anno a szerenád, ballagás.
  • VRSDM
    haja :|
  • gotchaaa
    Vagy az előtted ülő hátára ragasztod.
  • Marci0115
    nemtom mit kell az ülés alá ragasztani, egyszerüen az ülés mellé köpöd a rágot
  • Fbn Lx
    : _DSA
  • bulba
    Erről jut eszembe:
    Egyszer a buszon egy srác megpróbálta az ülés aljára ragasztani a rágót és miközben kereste a megfelelő helyet, ő is belenyúlt egybe :DD
    Úgy rántotta el a kezét mintha savba nyúlt volna :D
  • Cat 02 #6188
    Nem vágom mit kerestek az ülés alatt, normális ember a tetejére ül :D
  • Pepsi Twist
    Szoktál fésülködni?

Nincs hajam! (ez kimaradt)
  • DöflingR
  • Fbn Lx
    mindenki azzal jön, aki az ülésre tapasztja a rágóját, hogy az az alján van.
    hát bazmeg, én kérek elnézést, hogy odanyúltam...
  • ThisZip
    gondolom ülőlap alá=alsó felületére......

• Cat 02 #6183
    alá...
  • ThisZip
    "viszont rágót buszon simán odaragasztom az ülés alá"

De mi a fenének? Örülnél, ha te belenyúlnál egybe?
  • MaSzKa
    Csak akkor, ha nem látok szemetest a közelben
    Nem, és ha nincs szemetes, akkor is addig viszem magammal, míg ki nem tudom

utobbi de ha részeg vagyok az más
  • ba32107
    általában nem szemetelek, sőt viszem magammal mindenhová a cuccot. viszont rágót buszon simán odaragasztom az ülés alá. és ha haverokkal iszogatok városban, minden szart eldobálok válogatás nélkül.

off: két napig nem volt internetem, ez által inspirálva beküldtem egy kérdést. de jó volt a 4-500 hsz-t végigolvasni :D
  • N1ggA
    #6175, #6176

Hát jó :)
  • [HUN]FaTaL
    Csikket a szemétbe hátha kigyullad a kuka marha okos vagy:D Talán kéne hamutartó minden szemetesre...
  • ágybanalvó
    de ez az 57% csak 67 ember, rajtuk kívül még élnek magyarországon 9 millióan, szerintem így már érthető miért ekkora szemétdomb mo.
  • VRSDM
    így döntöttek a bírák. :| mi tiszteljük a törvényt :|
  • Ability
    Az elutasítás oka: Komolytalan kérdés, mindenki olyat választana, ami nem undorítja, de emellett a legjobban tud vele keresni. Ergó nem gyilkos. Sokkal inkább lenne értelme egy olyan kérdésnek, hogy "Vetemednél-e bűntettre, ha a szükség úgy hozza?" Ki az a mai társadalomban, aki gyilkos akar lenni? A bűnözőket is a sikertelen élet, a kudarc viszi rá. Mellesleg milyen szempont alapján lehet dönteni? Egyet mondtam a legelején, más logikát nem látok benne. Tökéletes kérdés, hogy a sok tizenéves poénból bejelölje a gyilkost.
  • N1ggA
    elég sok az a 44 százalék. Amúgy kicsit lehetne több kuka is. Mert amikor a takonytól szarrá ázott zsebkendőmet 10 perce a kezemben hordom, hogy ne legyen redvás a zsebem, és sehol egy kuka, akkor azért eldobom, és szerintem sokan így tennétek.
  • N1ggA
    "Ha tudod, hogy soha nem kapnának el, akkor milyen bűnöző lennél?"

Ez mér lett elutasítva? 40 szavazat érkezett rá!!!
  • asszongyahogy
    56% nem szemete, mégis mekkora szemétdomb az ország. Mellédobják a csikket, megfognám és beleb@sznám a szemétbe, aztán a csikket is.
  • cement
    jo de az nem az emberek hibaja, hanem a szemetes ürítésért felelős szervé...
  • [HUN]FaTaL
    Hát igen ezt sem értem hogyha egyszer van kuka miért nem ürítik ki, és aztán csodálkoznak, hogy szemetelnek, meg folyik ki a szemét a kukából...
  • Bercy #6169
    A kedvencem az amikor van kuka és olyan szinten tele van, hogy lógnak ki belőle az üvegek és körülötte tiszta szemét már minden...
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes hogy senki sem szemetel ha van kuka és általában úszik a szemétben a város, pedig ott van kuka:D
  • desigo
    alap,hogy nem szemetelek...
  • Bulykin
    Nem, és ha nincs szemetes, akkor is addig viszem magammal, míg ki nem tudom dobni.
  • Black Hawk
    Nem, és ha nincs szemetes, akkor is addig viszem magammal, míg ki nem tudom dobni

Mert kurva rendes vagyok :D
  • Fbn Lx
    rágót hajlamos vagyok eldobni, ha nem látok kukát. azt ugye nincs kedvem addig tartogatni :p mást általában kukába ürítek, van hogy tele van a zsebem minden szarral.
    de sztem még mindig jobb ha kivágom a rágót az árokba, mintha az ülésre, egyéb helyekre tapaaztanám, mint a sok rohadt ci...
    állandóan belenyúlok :D
  • Fbn Lx
    szavazász.
  • Fbn Lx
    tényleg meg lehetne csinálni, hogy látszódjon a neve annak aki beküldte a szavazász.
    és csak itt regeltek küldhetnének be.
  • gotchaaa