127612
-
Nekem kb. 42-43 óra volt a leghosszabb idő. Ez most szilveszterkor volt, tudtommal ennél több időt nem voltam ébren :D -
Nekem most szilveszter kb 36 óra. -
72 óra felett?:D Az már nem ember:D Vagy sok a kávé:D -
ba32107 #6197 szerintem én meghalnék, ha 50 óráig kéne játszanom 
nekem kb 40 óra, még osztálykirándulás régen... -
48 - 72 óra
Security-zni kellett -
48-72 de csak éppenhogy
50 órás rekod LAN :] -
24 - 48 óra
Még anno a szerenád, ballagás. -
haja :| -
gotchaaa #6192 Vagy az előtted ülő hátára ragasztod.
-
nemtom mit kell az ülés alá ragasztani, egyszerüen az ülés mellé köpöd a rágot 
-
Fbn Lx #6190 : _DSA -
Erről jut eszembe:
Egyszer a buszon egy srác megpróbálta az ülés aljára ragasztani a rágót és miközben kereste a megfelelő helyet, ő is belenyúlt egybe :DD
Úgy rántotta el a kezét mintha savba nyúlt volna :D -
Cat 02 #6188 Nem vágom mit kerestek az ülés alatt, normális ember a tetejére ül :D -
Szoktál fésülködni?
Nincs hajam! (ez kimaradt) -
-
Fbn Lx #6185 mindenki azzal jön, aki az ülésre tapasztja a rágóját, hogy az az alján van.
hát bazmeg, én kérek elnézést, hogy odanyúltam... -
gondolom ülőlap alá=alsó felületére...... 
-
Cat 02 #6183 alá... -
"viszont rágót buszon simán odaragasztom az ülés alá"
De mi a fenének? Örülnél, ha te belenyúlnál egybe? -
Csak akkor, ha nem látok szemetest a közelben
Nem, és ha nincs szemetes, akkor is addig viszem magammal, míg ki nem tudom
utobbi de ha részeg vagyok az más -
ba32107 #6180 általában nem szemetelek, sőt viszem magammal mindenhová a cuccot. viszont rágót buszon simán odaragasztom az ülés alá. és ha haverokkal iszogatok városban, minden szart eldobálok válogatás nélkül.
off: két napig nem volt internetem, ez által inspirálva beküldtem egy kérdést. de jó volt a 4-500 hsz-t végigolvasni :D -
#6175, #6176
Hát jó :) -
Csikket a szemétbe hátha kigyullad a kuka marha okos vagy:D Talán kéne hamutartó minden szemetesre... -
ágybanalvó #6177 de ez az 57% csak 67 ember, rajtuk kívül még élnek magyarországon 9 millióan, szerintem így már érthető miért ekkora szemétdomb mo. -
így döntöttek a bírák. :| mi tiszteljük a törvényt :| -
Az elutasítás oka: Komolytalan kérdés, mindenki olyat választana, ami nem undorítja, de emellett a legjobban tud vele keresni. Ergó nem gyilkos. Sokkal inkább lenne értelme egy olyan kérdésnek, hogy "Vetemednél-e bűntettre, ha a szükség úgy hozza?" Ki az a mai társadalomban, aki gyilkos akar lenni? A bűnözőket is a sikertelen élet, a kudarc viszi rá. Mellesleg milyen szempont alapján lehet dönteni? Egyet mondtam a legelején, más logikát nem látok benne. Tökéletes kérdés, hogy a sok tizenéves poénból bejelölje a gyilkost. -
elég sok az a 44 százalék. Amúgy kicsit lehetne több kuka is. Mert amikor a takonytól szarrá ázott zsebkendőmet 10 perce a kezemben hordom, hogy ne legyen redvás a zsebem, és sehol egy kuka, akkor azért eldobom, és szerintem sokan így tennétek. -
"Ha tudod, hogy soha nem kapnának el, akkor milyen bűnöző lennél?"
Ez mér lett elutasítva? 40 szavazat érkezett rá!!! -
asszongyahogy #6172 56% nem szemete, mégis mekkora szemétdomb az ország. Mellédobják a csikket, megfognám és beleb@sznám a szemétbe, aztán a csikket is. -
jo de az nem az emberek hibaja, hanem a szemetes ürítésért felelős szervé... -
Hát igen ezt sem értem hogyha egyszer van kuka miért nem ürítik ki, és aztán csodálkoznak, hogy szemetelnek, meg folyik ki a szemét a kukából... -
A kedvencem az amikor van kuka és olyan szinten tele van, hogy lógnak ki belőle az üvegek és körülötte tiszta szemét már minden... -
Érdekes hogy senki sem szemetel ha van kuka és általában úszik a szemétben a város, pedig ott van kuka:D -
alap,hogy nem szemetelek... -
Nem, és ha nincs szemetes, akkor is addig viszem magammal, míg ki nem tudom dobni. -
Nem, és ha nincs szemetes, akkor is addig viszem magammal, míg ki nem tudom dobni
Mert kurva rendes vagyok :D -
Fbn Lx #6164 rágót hajlamos vagyok eldobni, ha nem látok kukát. azt ugye nincs kedvem addig tartogatni :p mást általában kukába ürítek, van hogy tele van a zsebem minden szarral.
de sztem még mindig jobb ha kivágom a rágót az árokba, mintha az ülésre, egyéb helyekre tapaaztanám, mint a sok rohadt ci...
állandóan belenyúlok :D -
Fbn Lx #6163 szavazász. -
Fbn Lx #6162 tényleg meg lehetne csinálni, hogy látszódjon a neve annak aki beküldte a szavazász.
és csak itt regeltek küldhetnének be. -
gotchaaa #6161