127612
-
hót akarok!! -
Cat 02 #6279 A a best mikor tűz a nap és elkezd zuhogni az eső, te meg pont kirándulsz. Tiszta víz leszel, de nem is hűt le hanem meleg víz + beposhad a levegő is :S grrr -
Én szabályosan napfényfüggő vagyok (persze nem a tűző napon ülve) :)
De azért a legtöbb időjárásnak megvan a hangulata, szeretem a nyári záporokat, télen amikor szépen esik a hó. Egyedül a hetekig tartó borús, esős időjárás amitől befordulok.
A legjobbak viszont a nyári éjszakák amikor már a nap nem tűz rád, viszont még jó meleg van és kis szél fújdogál. -
CUCLI #6277 Imádom amikor esik az eső -
Kellemes meleg idő, langyos szél
-
Essen má' hó
-
2 méteres hóat akarooook!!4444négynégy -
Második! :P
A kicsit komorabb időt szeretem. 30 fokban a pöcsöm is lerohad. 20 fok kicsit felhős, kicsit napos az igazi..... -
nekem még mindig nagy CRT-m van xP -
ba32107 #6271 "mikor még azok a nagy régi CRT monitorok voltak"
öcsém, azok az ősidők
-
-
72+ fesztivál. a végére már érdekes dolgok lépnek fel ..
kávétól elalszom :)
-
és a széles monitor? :D
(valójában nagy baromságot mondok lehet de ez akkor alakult ki mikor még azok a nagy régi CRT monitorok voltak :D)
-
hát én szerintem azért, mert folyton a monitort bámulja és az kocka alakú(vagy mi):) de am. nemtom... -
amúgy miért monják hogy aki a pc elött ül hogy kocka? -
kocka :D -
Ilyen geci melegben én ki nem mozdulok.Nem tom hol van hideg,csak azt tom,hogy svédeknél mégmelegebb van,úgyhogy oda én nem költözök^^ -
"Otthon, a monitor előtt keress."
55 szavazat
azt hittem csak én vagyok ennyire kocka:D -
Ilyen melegben még ülni is fárasztó,talán este elmegyek bicózni....De amint leszakad az ég,hát én megyek az tuti,legalább az utak is csúszósabbak,mint általában. -
sok lusta kocka jár sgre :/ -
hülyének hülye kérdés -.- -
holnapi kérdés jobb lesz :D -
Valószínűleg épp otthon ülök, és olvasok vagy TV-t nézek. Lévén kevés olyan ember van akikkel szives töltöm együtt az időt... -
Ez a kérdés miért hülyeség? -
Ez Gáz kérdés szvsz... -
elég hülyeség a kérdés egyébként a válasz nincs közte:S
mit értünk átlagos napon?S érdees h discoba:S heti 2 lehet max és az nem nappal van:D szal egyátlagos nem is lehet az ember discoba sztem:Dde mind1.. -
Nem szavazok, ez a kérdés hülyeség. -
ez a kérdés hülyeség :S
délelőtt gépezek/alszok/suli/haverok
délután barátnő/foci/haverok/gép
este otthon/buli/barátnő
-
tudom, már meg kerestem, valószínűleg akkor nem voltam itthon :C -
Van kereső, megtalálod. :P -
én nem emlékszem rá
-
Állapotnál klikk az elutasított szóra. -
mer má vót asszem :D -
Milyen operációs rendszert használsz?
Ez a kérdés miért van elutasítva? :O
-
Fbn Lx #6246 na valami ilyesmi volt a célom, kösz, hogy kifejtetted helyettem :D -
szerintem a kérdező arra gondol, hogy alváson kívül hol töltöd az időd legnagyobb részét. Suli pedig azért nincs benne, mert ha mondjuk 1 hétre átlagolunk, akkor a napi ébren létnek kevesebb mint a felét lehet iskolában tölteni, és akkor a szüneteket még nem is számoltam. Melóval nem ez a helyzet, ott annyit túlórázol kb amennyit akarsz.
Nekem a munka a legtöbb, eléggé túlhajtom magam... -
Képzelj el egy átlagos napot! Gyors elképzeled... Mi az első gondolatod? Munka? Igen, mert lehet szénné hajtod magad, nem is tudsz másra gondolni, ezek a problémák gyötörnek. Barátokkal töltött idő? Igen, mert csak ezek a szép emlékek pl. sulin kívül. Vagy otthon, a monitor előtt, mert nem szoktál gyakran kimozdulni? Ez egy elmejáték, nem az a cél, hogy belemagyarázd a logikát. Egyfajta asszociációs játék. Használjátok már a fantáziátokat...
ui.: nem az én kérdésem, de úgy gondolom, hogy az írója is ilyesmi megközelítésre gondolt. -
Egyetértek. Ennek a kérdésnek semmi értelme. -
F1re #6242 ez rossz kerdes nem szavazok :D -
Otthon, a monitor előtt keress. vagy ha nem a bringámon, de csak ritkán.