127612
-
Nem sírok, elfolytom magamban - Nem a legjobb megoldás, hosszútávon nem is egészséges de nem fogom a világba kiabállni és másokra zúdítani a problémáimat... (utoljára 5 éve sírt) -
énis harmadikat nyomtam. filmek végén bizony el tudom magam pityeregni, távkapcs pl. pont egy ilyen volt. de gyűrűk ura vége " nem barátaim nektek jár tisztelet " majd letérdel mindenki, a hobbitkák körül ... de lehetne a mátrix végét is mondani, vagy .... még ezeregy filmet.
sőt, furcsa szinte az egész osztályom törölgette a könnycseppjeit, mikor az elektrotechnika tanárunk tartotta az utolsó óránkat idén, neki meg élete utolsó tanítási óráját, 71éves, és nagyon jófej volt az öreg. namost úgy beszélt, olyan személyesen, csend volt az óráján mint még soha :D meg sem mukkant senki, aztán kiment a tanár a végén, sok szerencsét kívánt az élethez. és mindenki csak pakolt csendben, némán, senki nem mert megszólalni...
hm, dúúrva volt :) namost mindezt egy 21fős fiúosztályban, egy fiúiskolából, ahol egymás poénból megdugása a játék, akár csak a katonaságban :D stb.stb.stb. :) -
Engem autósport tud meghatni,amikor Zannardi felmegy a dobogóra,meg odamegy a csapatára,na az nagyon megható tud lenni :-) -
ba32107 #6398 nem ide vág, de én Irwin Shawn Oroszlánkölykök című 2.vh-s regényét olvastam kb 12 évesen, és hát szart sem értettem belőle, de azért becsületesen végignyomtam :D
könyvön még sosem sírtam, de mindenféle egyéb érzelmeket nagyon fel tud korbácsolni.
ja, amikor először láttam a Rekviem egy álomért-ot, na akkor sem sírtam, viszont a vége után 10 percig csak meredtem a monitorra... -
Hát jah,jónagy geciség,az biztos. -
Annál nagyobb vadbarom ökör állatságot mint, hogy 8-9 éves gyerekekkel olvastatnak kincskereső kisködmönt, nem tudok elképzelni.. Annál nyomasztóbb, lehangolóbb cucc nem nagyon van :S -
Engem még kb 3.-ban a kincskereső kisködmön,de csak estére,és amúgy is feküdtem utána:DD -
Na várjunk csak, ha az nem számít sírásnak, akkor soha nem sírtam semmilyen filmen!
Amúgy eszembe jutott még 1, amin elérzékenyültem: A Pál Utcai Fiúk.. (a könyv) Az hazavágott lelkileg legalább egy fél napra :D -
látszik ki mikor volt szaros kölök, én asszem az E.T.-n sírtam kiskoromban :) -
ba32107 #6392 na én biztos nem a terminátoron sírtam el magam :D:D
amikor nagyon kicsi voltam, az oroszlánkirályon sírtam. mostanában filmen sosem, bár olyan már volt párszor, hogy könnybe lábadt a szemem egy picit -
Apám ki tudta hozni belőlem többször is, bár ott nem szomorúség volt az oka, hanem a tehetetlen düh.. Ha nem sírom el magam, akkor a B verzió az lett volna, hogy a szart is kiverem belőle az első tárggyal, ami a kezembe akad..
De mostanában már nem jellemző.. Viszont kiskoromban kicsordult a könnyem a terminator 2 végén, amikor belengedték az olvadt vasba svarcit :S -
Én például, de mellényomtam, a középsőt akartam :P
-
2. -
Történnek tragédiák, amikor senki sem bírhatja
régebben többször most már kevésbé jellemző
-
bracsek? 
-
Cat 02 #6386 Én jó rég nem sírtam, de pl Távkapcs végén majdnem sírtam =| Meg a Kyle XY első részének a végén xD -
ki nyomott utolsót? -
5 éve sírtam utoljára, szal nemtom. -
Történnek tragédiák, amikor senki sem bírhatja...sajnos... -
ez realitív. vagy vannak dolgok amiken elsírod magad, vagy nem.
ez az első kettő opció.
az utolsó meg az általános dolgokra vonatkozik. mikor nem csaltak meg, nem történt semmi, de megnéztél egy filmet és happciri. elpityeregted magad. :) -
temetésen szinte mindig könnybe lábad a szemem... -
ba32107 #6380 szerintem hiányzik egy köztes válasz az utolsó kettő között -
Történnek tragédiák, amikor senki sem bírhatja
1-ő. -
Cat 02 #6378 Új kérdése ? :P -
ba32107 #6377 akkor meg én nem értem. -
és?! :D én is úgy értem D: -
ba32107 #6375 öö.....úgy értettem, hogy álom, alvás közben..... -
aki inkább megy kommandózni a szaharába, minthogy keféljen egyet álmai nőjével, az kérem hagyja is el a tápigot :D
(idióta) -
ba32107 #6373 akarnék beküldeni egy álmos kérdést, csak nem tudom kidolgozni a válaszokat. eddig ezt találtam ki:
Milyen volt az eddigi legérdekesebb álmod?
- akciófilm: lövöldözés, üldözés
..
-szexuális jellegű
-egyéb
ez hülyeség lenne? mit lehetne még írni bele? -
ba32107 #6372 hagyjad már én most keltem, te meg most fekszel :D:D:D -
de nagyon lassan :D -
lassan elindulok az ágyba :) -
2-3 között általában, ha vissza tudok állni a normálisra azt se birom 1 hétnél tovább -
érkeznek az éjjeli emberkék xD -
hajnali 3után -
általában éjfél és hajnali 4 között :) -
este 10 és 11 óra közöt -
Érdekes kérdés ...
Mert suliidőbe átlag félkettőkor szoktam lefekünni de miota hollyday azoota 4 kor fexek vagy reggel hatkor és 2koo kelek ...
Most a probbléma az hogy meló van de ennek ellenére 4 előtt nemtok lefekünni ... -
hajnali 4-5 óra között. és délután 3-kor kelek. -
inkább dragnál oszd meg tapasztalatodat otpvel kapcs...