127612
-
Én kettőt jelölnék be szivesen: FPS és a Szimulátorokat. -
egy SZIMULÁTORBAN nem script-ek irányítják a kocsi mozgását.
namost TDU?! :D úgy le van programozva hogy mikor mit csinál mint a hétszentség :) -
tdu sem szimulátor ... jajj, fogalomzavar... -
FPS,szerep,MMOPRG,valósidejű stratégiák, körökre osztott stratégiák, sportjátékok.
Ez mind. Nehéz volt választani, de az FPS-t válaszottam. -
fps -
gabesz012 #6436 Leginkább szimulátor (sztem a TDU-t is vehetjük ide HC módban). De mostanában sokat Transport Tycoon-ozok is. :)) -
MMORPG -
steve blood-ék mingyá megérzik a szavazás szagát
Amúgy FPS-t nyomtam mert remek feszültség levezető :D -
még az arcados NFSes vérpistikék nincsenek itt :D -
fps,rpg,mmorpg,sport,stb
szal szinte minden -.-
de fps nálam az első szal azt jelöltem. -
Cat 02 #6431 Most lenne jó, ha többet is be lehetne jelölni :)
De (MMO)RPG, FPS -
LFS-re gondoltam per pill szimulátor alatt :) meg nem csak autó szimulátorok vannak, Lock On, IL-2 és társai a repszim' kategóriából pl. -
ba32107 #6429 szerintem pedig az a helyzet -
Szimulátor + FPS -
ennyi simező lenne?! jó tudni, sok nfs huszár hol késik?! többen játszanának szimet mint arcade-t :) napeeeersze :)
ja hogy a gridet meg a colinmcreat szimnek gondolják azmármegintmás. -
Régebben MMORPG, szeperjátékok és szinte mindenXD
Most már csak sportjátékok(manager) és talán még az mmorpg is:) -
Autós&FPS játékok leginkább -
ba32107 #6424 nem játszok opció kimaradt.
én már nem játszok, de régebben FPS, TPS.......Half-Life-ok, GTA-k, Mafia, Jedi Knight, Jedi Academy........és néhány szimulátor: GTR, Richard Burns Rally -
CUCLI #6423 fps -
Szimulátorok, de FPS-ek szintén befigyelnek nálam is. -
mmorpg leginkább de szeretem az FPS-eket is -
baromi régen nem sírtam már, de sztem lenne olyan dolog amiért tudnék. szal középső:) -
F1re #6419 Nem sírok, elfojtom magamban
:D de azert van amiert tok sirni xd -
nah ki lett javítva az elfoJtom? :D (én irok itt a leglazábban sztem aztán én veszem észre pont :D) -
1. nyomtam.
-
picsogós banda xDDDDDD -
egy csomó kérdés férfiaknak irányul. de mér?:D okéoké tény h férfi többlet van sgn de azé vannak mások is :D
ez olyan mint h ma voltunk sört kóstolni és nők nem ihatnak xD -
Cat 02 #6414 Owned. -
Nem szégyenkezek :D
Egyszerűen csak tudom milyen szar érzés mikor mindenki neked mondja el a kis bajait és mindenki csak azért megy hozzád hogy sírjon ezzel egyfajta lelki szemetest csinálva belőled... ezért nem szoktam másra zúdítani minden probémám...
de hát ez van :D -
Nem sírok, elfojtom magamban
-
Igen ő az.Legnagyszerűbb versenyző,aki valaha élt.ÉS brno-ban nyert az első futamon,a második futamon meg 2. lett:O Nagyon sajnálom,hogy a 2.-at nem láttam:( -
Zannardi az aki elvesztette a lábait ugye? :( -
-
ööö olyat miért nem lehet esetleg,hogy a kitevésre kerülő szavazást előtte 1 nappal ide betenni és a válaszokat is .és aki ugy gondolja h a válasz nem elég az beirja és másnap a végleges mindeki számára élvezhető válaszhiány mentes szavazátst lehetne kitenni.? -
XD
-
Sakkközvetítésen én is elsírom magam néha, amikor látom, hogy megtolja az A2-A4t. -
ba32107 #6405 egyébként az is érdekes kérdés, hogy miért sírunk. az emberi testtel kapcsolatban mindennek van funkciója. a sírás funkciója egyértelműen az érzelmi feszültség levezetése. de miért jönnek ezzel együtt könnyek?
úgy tudom, hogy ezt a mai napig nem tudták kideríteni. hallottam egy olyan elméletet (konkrétan wikipedia :D), miszerint a "stresszhormonoktól" így szabadul meg a szervezet. -
ba32107 #6404
teljesen igaz!
#6401: úgy is lehet sírni, hogy más nem látja. magad előtt meg ne szégyenkezz... -
szerintem nem gáz ha valaki sír, sőt tiszteletben kell tartani, hogy a sok zombi, befordult, zombi között, akiknek már mínuszba tompul az agyuk a sok munkától - drogoktól - alkoholtól - cigitől - otthoni problémáktól - haveroktól - csajoktól, szóval hogy köztük is képesek még nyitottak maradni a világ ezernyi csodájára! -
filmeken énis szeretek újabban megkönnyezni!...:D