127612
-
nem járok zenés szórakozóhelyre, de 99.99% valószínűséggel beégnék ha lenne elég önbizalmam kezdeményezni -
Nem emlékszem, de mindig összejön a zsákmány
+
Tánc közben közeledem
erre a kettőre lehetett volna de a nem emléxemesre nyomtam :D -
ööö jókérdés :D nemtudom milyen de tény hogy nagyonjó :D -
nemszoktam játszani / körökre osztott stratégia - menedzser játék (xcom - enemy unknown) -
de tudja: rárak spoilert meg tuning stage 3at XDDDD + festést és kész :D XDDDDD -
Hát igen,a sok árkádos emberke nem tudná egy rFactor-ban,gtr2-ben,vagy akár gtl-ben mit csináljon,hogy gyorsabb legyen:) -
Cat 02 #6475 Toribash az körökre osztott stratégiai játék ? :D -
F1re #6474 Hitman !!,Cod4,Generals,stronghold,counter-strike,garrysmod,San andreas multi -
árkád szim vitába hozzátenném, amelyik játékban nemtudod szétbuherálni a kocsid beállításait, nincs teszt kör, és nincs időmérő stb. mind1... az nem szim.
tdu az egy jól kinéző árkád.
figy váltok a kocsival és tökmindegy hogy adom a gázt, amíg nem rakja be következő fokozatva egy script alapján adagolja nekem?! nanemár, farolás-pörgés ugyan ez.
nem lehet benne tartani egy normális tempót, mert adom a gázt folyamatosan, egyenletesen picit leljebbveszem és egyből leugrik mintha nem is nyomnám. röhejes. nincs vele gond, NEM SZIM. ennyi. ettől még énis vezettem bele sokszázezer kilómétert, és?! árkád ennyi. -
Igazabol nincs kedvenc jatekstilusom. Keveset jatszom, de akkor mindig az aktualis hangulatomnak megfelelo jatekokkal. Ha feszult vagyok, akkor valami akcio/fps/arcade cucchoz nyulok, mig nyugisabb, raerosebb idomben szivesen jatszom mondjuk szerepjatekokkal, valosideju strategiakkal, bizonyos szimulatorokkal (pl. MSTS), illetve ha eppen akad, akkor egy jofajta kalandjatekkal. A szerepjatekra szavaztam, mert osszesitesben szerintem azzal toltottem el mostansag a legtobb idot. -
én még a munka helyemen is játszok :D ha nincs benn a főnök :D -
én se jáccok , csak ha ki jön az uj fifa azt végig tolom aztá csás xd -
Nem szoktam játszani
butaság mind...
mondjuk 10 év alatt még megértem... -
Ki az a ketto rajtam kivul
(korokre osztott strategia)
-
MMORPG és FPS -
Ja, és mivel legtöbbet a RO-val játszom, ezért MMORPG. -
Ragnarok Online, CS 1.6, Quake III, Diablo II
kb. -
wow
(nem kocka
)
-
S8DJ #6463 FPS Halo,Counter-Strike,unreal,Half-life stb. -
ők wowkocka, te máskocka:) -
Rundstedt17 #6461 igen semmi új játék nem tudja már a figyelmemet felkelteni halál unalmas a legtöbb -
Valósidejű stratégiák vagy Szerepjátékok.
Az összes többibe enm tudnak már igazán újat alkotni. Bár ezek is ellaposodó műfajok. -
lol
nem szoktam jaccanit csak en meg meg valaki nyomott :DD
mar kinottem a jatekokbol, meg idom sincs ra -
Szerinted csak a wow létezik mmorpg-ként?
-
az mmorpg-t meg a sok wowkocka jelölte be tuti -
RTS!
gondoltam h az fps vezet-.- -
Az árkád autóverseny az NEM szimulátor,és soha nem is volt az,és soha nem is lesz :-) Annak ott van az arcade kategória. -
A szimulátor résznél kicsit szét kellett volna bontani a dolgokat, mert ebbe az arcade autóvercsentől (ami nem szim. igazán...) a vasút szimulátorig minden benne van. A gazdasági szimulációk is igazából szimulátoroknak tekinthetőek, viszont külön sem lehet szavazni rájuk. Kicsit hiányos a lista. -
Lol :-) Még a forza is árkád,pedig ott is ésszel kel már vezetni,csak elég illúzióromboló P1-es kocsival driftelni:DD -
-
Igazi nfs vérpistikéknek te soha nem fogod megmagyarázni,hogy az nem szimulátor:D Ugyan ez igaz Collin-ra is:D
Am én is szimulátor,mostanában rFactor(főleg új historic moddal),de amúgy GTL,LFS RBR,ezek a szimulátorok nem a grid,nfs,colin,hiába akarják a vérpityuk megmagyarázni:D -
gabesz012 #6450 Ne jajjgassál. Tdu sim és arcade közt van. Nekem az az arcade, amikor 300-al veszem a kanyarokat. Tdu-ban ésszel kell vezetni, mint a valóságban (persze csak ha az úton akarsz maradni...); igaz van benne sok lámaság, de továbbra is azt tartom, hogy nem teljesen árkád. -
Repszim mindenek fellett, de néha befigyel egy kis RPG (Gothic, NWN) és startégia (Civ, RTW, Panzer General). -
Jaja. Need For Speed sorozat. Nekem a kedvenceim a FarCry és a GTR2. Csak mondom. -
wowkocka vagyok
melette pörög a cs haverokkal lowmix szinten. MMORPG-t szavaztam
-
Rundstedt17 #6446 végülis jah. -
vedd az fps-el egy kötegbe, mert a cél ugyan az, menj és lődd szét :D -
igen 1001 ember játszik vele de nem azzal leginkább :D én is jáccottam pár NFSel és mégis az FPSt nyomtam :D -
Rundstedt17 #6443 körökre osztott stratégiák.például:heroes 4 vagy silent storm.de mondjuk úgy nem valami népszerű műfaj.
szerepjátékok közül egyedül a gothic jött be igazán.
fps ből:a wolfenstein enemy terrority kötött le sokáig.hello a tps hol marad?mert az hiányzik...
-
senki nem mer arcadre nyomni, ettől független ezeregy ember játszik velük :D