127612
  • VRSDM
    erre a panasztopik. alantabb!!!
  • miilann
    nem tudom sztem túlságosan szélsőségesek a lehetőségek és nem fedik minden lehetőséget
  • G_ArchAngel #6519
    "Jól eljátszom velük, aranyosak."

Opcio katolikus papoknak es Michael Jacksonnak...
  • G_ArchAngel #6518
    "Mivel nincs gyerekem, még nem találkoztam egyel sem"

Attol, hogy nincs gyerekem, TV-ben mar lathattam ilyen elolenyt...

• Pepsi Twist
    Igenis ő feleslegessége
  • VRSDM
    nincs személyeskedés!!! :)
  • Pepsi Twist
    olyanok mint te? :D
  • mama2
    "Jól eljátszom velük, aranyosak."
    Bár némelyik idegesítők az állandó nyüzsgésük miatt.
  • VRSDM
    Mivel a Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesületének tagja vagyok, ami egy fokozottan közhasznú szervezet. szóval tudjtáok mire nyomtam :)
  • Pepsi Twist
    Ki nem állhatom a kis dögöket, idegesítő az állandó nyüzsgésük.

(nekem tuti nem lesz gyerekem :D)
  • SötétBarom
    Pl az, hogy nem tudják értelmezni a helyzeteket, testbeszédet, hangsúlyt.. Nagyon jellemző, hogy hülyéskednek veled, nyaggatnak, és hiába szólsz, azt hiszik viccelsz.. Aztán ha egy idő után elpattan a húr, és felemeled a hangod, akkor meg jön a sírás..
  • SötétBarom
    Én.

Figy, van egy bowlingpályánk, ott dolgozom.. Ahogy megjelenik egy, vagy több 5-12 év közöti gyerek, már dobom is le az ékszíjat.. Úgy látszik a genetika nem szuperált jól nálam (Anyuci óvónéni :) )
  • FZoleee
    Jól eljátszom velük, aranyosak.
    Nem tudom mi a bajuk sokaknak a gyerekekkel :(
  • SötétBarom
    Utálom őket.. Kártékonyak, hangosak, a legtöbb kezelhetetlen félrenevelt minidroid.. Az arcom le tudnám kaparni tőlük, de főleg a sok kretén állat szülőtől..

Kivételek persze vannak, ismerek pár olyan kisgyereket, akik beszarás milyen viccesek, és aranyosak.. De azért I stick with option 1.
  • PyRex
    az elsőre melyik okos szavazott?
  • desigo
    Jól eljátszom velük, aranyosak.
  • Masakari
    Nincs jó taktikám, mindig beégek

bár ebből csak a "nincs jó taktikám" az igaz:D beégni sose szoktam mert sose kezdeményezek xD:( (epic fail):D
  • G_ArchAngel #6504
    en igy nyomom, mint JCvD 1:22-nel...
  • szurop
    Én szerintem azért égek be mindig, mert így táncolok.

igazából sehogy
  • desigo
    na mostantól te is és bárki mehet reklamálni,ötletet felvetni :

ide
  • bardocz
    Jajj,törölték a kérdésem,minnyá öngyi leszek....

De úgyis a tél nyert volna :-)
  • Ability
    Ma este is nekiültünk az ötleteknek, és első körben kivégeztük az összes függő ötletet. Következő körben ellenőrizni fogjuk a bentmaradtakat is. Kicsit nehéz gyorsba eldönteni, hogy mi lenne sikeres, és mi nem. Amiért írok egyszerű: ha valaki nem ért egyet a döntéssel, akkor megvitathatja velünk, de tartsa észben, hogy nem csak a számláló fontos. Nekem már sokan írtak emiatt, de a számláló nem minden. Mi azt is vizsgáljuk, hogy mennyi hozzászólás születne egy kérdésből, kellőképpen megosztja-e a társaságot, kellőképpen komoly-e, megfelel-e az itt kialakult társaságnak... Ez utóbbi alatt azt értem, hogy sok kérdés azért is kihullik, mert már túl komoly, itt sok a fiatal, sokan nem tudnánk érdemben voksolni. Fontos még, hogy ki legyen dolgozva és sorolhatnám tovább, de az is egy szempont nálunk, hogy amíg van jobb kérdés ötlet, addig azokat rakjuk be. Sok kérdéssel nekünk sincs bajunk, nem azért utasítjuk el, mert gond lenne vele, csak nem feltétlen alkalmas, inkább tartogatjuk későbbre. Az indoklás sosem teljesen részletes, nem írunk bele minden szempontot, inkább csak azokat, amit döntő jellegűek, de szokszor a leíratlan apróságok is épp elég ok, hogy inkább későbbra hagyjuk. Aki úgy érzi, hogy ezek után sem igazságos a döntés az írhat VRSDM-nek, Desigo-nak, vagy nekem.

(Lehet, hogy ez most itt senkit sem érdekelt, de az is fontos, hogy egy helyen mindenkinek talán kielégítő választ tudjunk adni, és ne egyenként vonjanak kérdőre minket PM-ben.)
  • Rage47
  • Csuhai G
    Én általában Hasselhoff Jump In My Car c. számát szoktam énekelni a csajoknak dizsiből kifelé menet.
  • GregSB
    És miután felcsíptem valakit hazaviszem kocsival és ezt mondom neki.

Eddig mindig bejött.
  • GregSB
    Én ezzel.

:D

(Nem csajozok zenés szórakozóhelyen)
  • Csuhai G
    :DD
  • VRSDM
    kellett berakdnod, nosztalgia címszó alatt már vagy 20adjára nyomja a húgom. sajnos nála is elég komoly a hangcuccosmóka :'CCCCCCCC :D
  • Carlos
    LEGJOBB!!!
  • [HUN]FaTaL
    Köszönöm hogy bekerült a válaszok közé:D

Bár két éve sehol sem csajozom mert van barátnőm:D
  • Csuhai G
    Ezzel a koreográfiával hóditok.
  • Rockynhooo
    Nem emlékszem, de mindig összejön a zsákmány

álltalában mindig nagyon bebaszva mek rá a csajokra és álltalában összejön de azt már mindig másnap mesélik hogy hogy :D
  • desigo
    nem csajozok sehol...

[10 éve ugyanaz van]
  • Black Hawk
    Ki érti ezt? :D

Amúgy
    nincs jó taktika de nem is mindig égek be :D
  • Rundstedt17
    detto
  • HiPPoNaX
    Meg mindig nem csajozok :D
  • VRSDM