127612
-
Fbn Lx #6601 őőőőő.
egen -
Az első nem hülyeség, sok olyan eset van, amikor meg kell szabni a jelölhető opciók számát. De természetesen van lehetőség limitálatlan jelölésre is, ezt mi döntjük el, minden kérdésnek külön be lehet állítani.
Az utóbbi lehet hülyeség, de ... már én is megindokoltam szinte, hogy miért kellene a régi módszer ide is, és jelenleg is úgy működik. Csak valakit az is érdekelhet, hogy összesen mennyire szavaztak. -
Első: Sztem hülyeség lenne behatárolni a jelölhető opciók számát, mivel senki sem tudhatja, hogy mit akar a másik. Ahogy nézem átlag 4-5 szokott lenni, ha mindenképpen határolni kéne a rendszer miatt, akkor legyen max 10 vagy 15.
Második:Leadott szavazatot érdemes számolni. Opciózásnak nem sok előnyét látom, hiszen ez szavazás. Legyen egyszerű és normális! ;)
Nem tudom kinek az 5lete volt, bocsi, hogy ezt mondom, de kicsit bugyuta. -
Két kérdésem van. Az első, hogy kiírjuk-e valahol a max. jelölhető opciók számát? Igazából ha nincs tiltva a Javascript, akkor nem is engedi túllépni a bejelölhető mezőket. A másik komplexebb. A szavazatoknál a leadott szavazatot számoljuk, vagy az opciókra leadott szavazatot. Hogy jobban értsétek: az első esetben személyenként egyszer számol a számláló, az utóbbi esetben pedig összeadja az opciókra összesen leadott szavazatokat. Utóbbinak azért nem látom értelmét, mert egységesnek kellene lennie az egylehetőséges szavazatokkal is, és talán jobb, ha a számláló megmarad annak, ami volt: személyenkénti leadott voksok száma. -
Sikerrel zárult a teszt. Százalékos bugot javítottam. Az ötletes oldalon ne keressétek a bejelölhető lehetőségek számát, azt majd mi adjuk meg amikor elfogadjuk az ötletet. -
Cat 02 #6596 Szoros :D -
nálam is jóa -
Jó a kiemelés nálam. -
Százalékot rosszul mutatja. -
Újra szavazzatok, és lesz még egy limitálatlan is. Utána kijelehtő, hogy megy, és vissza minden. -
Hirtelen felindulásból csináltam. De nem visszük majd túlzásba terveim szerint. Én még mindig azt gondolom, hogy a legtöbbször jó, hogy muszáj elhatárolódni, és egyet kiválasztani. Viszont van, amikor kellhet. -
Én voltam első és jól mutatta. -
A kiemelés nálam müxik. (FF) -
A "bíróság" döntött, h legyen többlehetőséges szavazás? -
Közben mondjátok, hogy a kiemelést is jól mutatja-e. Köszönöm! -
Valaki szavazzon már gyors, épp tesztelek. :D (Végre megkapjátok azt a fícsőrt, amit már régóta szeretnétek.) -
hát maradna vagy 2-3 :D -
Ne most,majd holnap!:D -
Jaja és így a kisebbség újra kisebbség lehetne 
-
én is. -
Cat 02 #6581 Hja, csak még most is van olyan h évek múltán derül ki h vkit ártatlanul ítéltek el, ez benne a gázos. -
gondolkodás nélkül engedélyezném... így gyors megdöglene mind. -
Rundstedt17 #6579 halált a bünőzőkre! -
láááál :D -
A cégnél felhívták főnököm egyszer, hogy egy kislánynak a szemműtétjére gyűjtenek, amit Németországban végeznének el, de nagyon drága a beavatkozás, nem járulna hozzá a cég? (10 millió Ft-os beavatkozásnak hazudta).
Mire a főnök:
- Szemműtét? Nekem van egy szemorvos és sebész ismerősöm, lehet megcsinálja olcsóbban vagy akár ingyen is a beavatkozást, mondja meg a kislánynak, hogy...
És mielőtt befejezhette volna a mondatot, mi volt a reakció?
A hívó fél szó nélkül letette. -
Cat 02 #6576 Igen, nem kell ezen parázni. -
A holnapi kérdést nagyon várom:)
Kíváncsi vok mi lesz a végkifejlet. -
Nem adok senkinek semmit, örülök ha nekem van (sokszor nincs):D -
sztem az sgből él a sok hajléktalan alkoholista- -
Én néha a hajléktalanoknak adok :), de csak azoknak akik nem hazudnak.
Multkor oda jött 1 faszi és mondta h adjak már neki 1 kis pénzt piára, és adtam is neki 500 ft-ot =). -
másodikra nyomtam
nekem ide ne jöjjenek már mindenféle sérült gyerek képével az ajtóm elé.
Az elsőnél még adtam de amikor havonta jönnek akkor már idegesítő.
Pirosnál olyanoknak szoktam adni akiről nem árad az,hogy full alkesz... -
Ezt nem tudom honnan vetted..... -
adó 1% számít? -
Jah tényleg, régebben volt Fókuszban, hogy annyi ruha van segélyszervezeteknél, hogy egy hajléktalan 3(!) hónapig minden nap új ruhát tudna felvenni... :O
Nálunk is az volt, hogy vittünk padláson talált ruhákat erre meg mondják, hogy nem fogadják el, mert túl régi..... így adakozzon az ember... :/ -
CUCLI #6567 :DAS :DASD_AS -
akkor végülis adakoztatok :| :D -
Ha van nálam "fölösleges" apró, és olyan kedvem van, akkor a nempofámbamászóskéregetős hajléktalanoknak szoktam adni. Ruhákat pedig szegényebb ismerősöknek szoktam adni. Segélyszervezetekkel nem foglalkozom... régebben bevittem a vöröskereszthez 1 szatyor jó állapotú márkás ruhát és nem vették át, mondván nekik pénz kell, nem ruha. -
suliba 2.ról kirúgtuk véletlen a labdát a váci útra, a 2. kocsi meg felvette, kiabálunk hogy köszönjük, erre a válasz: " nincs mit, a fiamnak jólesz " ... és elvitte. :| :D -
mi párommal bevittük a nem használt ruháinkat a vöröskereszthez, és ők nem vették át, mondván, hogy nincsenek kivasalva...
azóta a felesleges holmikat az utcára teszem ki egy padra, onnan is eltűnik 2 perc alatt -
Nem adok senkinek semmit