127612
  • FZoleee
    Következő kérdés: Melyik alkotás tetszik a legjobban? || Időpont: '08-07-25 15:17

Ezt még ki kéne javítani :D
  • Pepsi Twist
    az én asztalom miért nincs kirakva? :D
  • Ability
    Kicsit kapkodtam, mert egyszerre két helyen volt szar a dolog, két külön topikba. Most minden tökjól megy, itt még lesz javítanivaló, de lehet inkább nem nyúlok hozzá, mert külön mentésben vannak a szavazatok, és különben a szavazások. Előbb is már manuálisan túrtam az SQL állományokat, mert egybe nem volt hajlandó beimportálni. Jelenleg kb. 3 szavazás maradt ki, azokat lehet kézzel visszaírom. :D

Amúgy most mindkét helyen rend van, működik is. Csak a nyomás, kapkodás. :D
  • Énvagyokazapád
    ,:_SDA?SAD:s,ad_
    elbasztad az egészet :D
  • Ability
    Bugos az ATW phpmyadminja, most beimportáltam a frisebb mentést, és erre mindent nullázott. :D
  • VRSDM
    9hsz. bázz ennyit nem olvasunk vissza?! :D
  • Énvagyokazapád
    hogy néz ki az asztalod totyik
  • PyRex
    melyik másik? :)
  • Ability
    Magyarázat: másik topikba is bekerül egy szavazás, tükrözni akartam az adatbázis táblát, de bent marad az eldobás opció, amire nem figyeltem. Most újfent visszaraktam a tegnapi mentést, elvileg semmi sem veszett el, a szavazatok is tárolva vannak, csak itt nem mutatja. Majd vissza lesz írva, egyelőre legyen jó a másik topikban a cucc. Elvileg azzal már nincs baj.
  • PyRex
    jahogyja. mindent értek :)
  • Énvagyokazapád
  • [HUN]FaTaL
    Vállat vonnék és nyugodtan kivárnám az egy hetet. Tavaly 10 hónapig nem volt netem csak a suliban, mégis kibírtam valahogy:)
  • Ability
    A szavazással kicsit elbasztam valamit, majd mindjárt javítva lesz. :D
  • Fbn Lx
    én most voltam majdnem egy hétig net nélkül, a vihar szétnyomta a tápot, az alaplapot, a modemet meg a routert.
    a játékok hiánya jobban zavart, a nethiány nem annyira :D
    utolsó napokban megoldottam laptopról.
  • Fbn Lx
    nekem nem úgy tűnik, mintha ezt mondtam volna az első mondatommal.
    Hogy ne lenne értelme a büntetésnek?
    a halálbüntetésnek nincs.
    halálbüntetés = rohadtul fosnak tőle, de nem tapasztalják meg magát a következményét. igazából a valódi bűnhődés elmarad: ergo halálbüntetés igazából nem büntetés, mert végső soron hiányzik maga a bűnhődő alany. (egyszerűbben: bűnhődés helyett meghal). Ez nem büntetés, hanem gyilkosság.
    úgy mutassunk példát az embereknek, hogy aki gyilkolt, azt bosszúból legyilkoljuk? Na ez az, aminek nincs értelme, és buta dolog. szerintem. De nem mondom, hogy minden normális és értelmes ember így gondolja, mert nem vagyok egoista. ennyi.
    Én azt mondom, a bűnös éljen át egyenértékű szenvedést, mint a megkárosítottak.
    gyilkosság esetében azzal egyenértékűt, amit a hozzátartozók.
    Még csak véletlenül se hagyják meghalni előtte.
  • Fbn Lx
    de fasza, hogy te szabod meg a normális és értelmes emberek nézeteit :/
  • VRSDM
    Tiszlelt Szavazók!

Segítségünket kérte egy másik sg-s téma, hogy ha már így belejöttünk a szavazásba, akkor éljünk is a tehetségünkel.

a Hogy néz ki asz asztalod? téma versenyt hirdetett, hogy melyik nevező asztala néz ki a legszebben!

Aki úgy gondolja segítségre adja a fejét, annak klikk a linkekre (lásd alantabb!) és írja be egyszerűen a topikba hogy kire adja le a voksát!

Mutassuk meg nekik, essen szét ott a ház, haljon be a téma, a sokszáz üzenettől ;)

Köszönöm!

nevezők 1 nevezők 2
  • desigo
    Zavarna a dolog, szeretnék nethez jutni, de más dolgokat nem rendelnék ennek alá...

tuti hívogatnám az ügyfélszolgálatot pár óránként...
  • Lullaby
    Vállat vonnék, és nyugodtan kivárnám az egy hetet

Nem voltam itthon 4 napig és még egy újabb hétig megint nem leszek, de egyáltalán nem halok bele (: Nekem a net kikapcsolódás és szórakozás nem az élet.
  • karajjj
    és ha nem olvasol vissza, akkor le vagy maradva... :D
    ez nálam is mindig ígyvan, nagyon tud idegesíteni
  • Pepsi Twist
    én is útálom ha hosszabb ideig nem netezek.

Nem zavarna annyira. A héten 3-4 alkalommal ellenőrizném a leveleimet, ennyi.

viszont az baszottul idegesít hogy 2 napig nem nézek az SGre és 1500 új üzenet összesen...
  • Benny04
    Függőségi reakciók lépnének fel, egész nap havernál/netcaféban lógnék.

de a múlthéten egész héten nem neteztem, mert nem voltam itthon, nagyon rossz volt :(
  • karajjj
    de akkor gondolj bele abba, hogy ha a géped megy tönkre és azért nemtudsz netezni... :D
  • szurop
    Átmegyek a nappaliba, ott már tudom fogni a szomszéd wifi-jét. Így könnyen kibírható, nemtom mire szavazzak.
  • Ability
    A mai kérdésre reggel 9 óra 6 perckor szavazott. 14 és 16 éves között van az illető. A topikot az "álmaid nője" kérdés óta látogatja rendszeresen. Tegnap azon kevés látogatók között volt, akik részt vettek a többlehetőséges szavazás tesztjén. Az egyik ilyen teszt szavazásnál elsőként szavazott, ha minden igaz.

Többet nem írok, ebből szerintem magára ismer az illető, és én sem árulok el semmi fontos adatot. Várom a jelentkezését, kíváncsi vagyok ki tékelt ekkorát. :P Ha többen is magukra ismertek, akkor tudok további adatokat adni, de nem hiszem, hogy szükséges.
  • FZoleee
    írjál adatokat róla :P
  • Rundstedt17
    engem is érdekelne.
  • Doomista
    függőségi reakciók lépnének fel, egész nap havernál/netcaféban lógnék...
    horvátban voltam nyaralni,ugye nem vittem laptopot,ugyhogy gyalogoltam 4 km-t direkt azért,hogy 1-2 orácskát internetezzek :D ezmár függöség

• Rettenthető
    Ez #6733-ra válasz, de már mind1.
  • Rettenthető
    Én ugyan nem vagyok (sorozat)gyilkos, de ha szökésben lennék, igyekeznék nem felhívni magamra a figyelmet néhány gyilkosággal. Ha már van annyi sütnivalója, hogy meg tud szökni, akkor ezt is az agyában tudja tartani...

De ez egy teljesen meddő vita, így részemről be is fejezem. Mindenesetre akármelyik helyzet áll elő, mindkét esetben a rendvédelmi szervek vétenek...

Viszont a halálbüntetés kérdését illető szavazás tükrében engem csak nagyon bizgat a lehúzott "Ha tudod, hogy soha nem kapnának el, akkor milyen bűnöző lennél?" eredménye. Tudom, hogy nem kerülhet rá sor, de ezek után csak kíváncsi lennék, ki mire szavazna.
  • karajjj
    volt már rá példa, hogy beszart a gép és nem volt anyagi keret a javításra, akkor 2-3 nap után simán bírtam volna akár örökké is, csak az első pár nap a húzós net nélkül...

meg mikor ideköltöztünk, akkor 2 hétig nem volt netem, de akkor nem is izgatott mert millió más dolgom volt
  • Ability
    ... és persze ezt úgy gondoltam, hogy ha magára ismer az illető, akkor beírhatja, ha akarja. :P
  • Ability
    Talán OFF: Megszületett a 15 ezredik szavazat leadás az adatbázisban, méghozzá egy FIX IP címmel rendelkezőnek sikerült tékelnie. Írjak adatokat? Érdekel titeket, hogy ki szerezte meg?

(Adatok: IP cím egy töredéke, pár kérdésre leadott válasz, mint pl. a hány éves vagy, amivel be lehet határolni a személyt.)
  • Rundstedt17
    kérdésre kérdéssel válaszolok és a megszökött által szökés közben megölt embereket vissza lehet hozni?tudja a szökésben lévő életfogytiglanra levő hogy nincs vesztenivalója....kérdésre válaszolva kárpótlás a nevének tisztára mosása.de mivel ez a kivételes nem szokás tévedni gyilkos esetében főleg manapság nem.a dns vizsgálat egyértelmű bizonyítékkal szolgálhat erőszakolások esetében.ha régi logikával gondolkozunk akkor igen előfordulhat a tévedés de a mai technika melett már nem.
  • Rettenthető
    Igen, csak tudod ha valaki megszökik, azt még el lehet kapni ismét, de ha valakit kivégeznek, akkor annak vége.
    Már kis hazánkban is számtalan példája volt annak, hogy valamilyen bűnnel olyat vádoltak meg (rossz esetben ült is egy rakat ideig), akinek a világon semmi köze nem volt az adott ügyhöz, csak rosszkor volt rossz helyen. Elmondanád, hogy a kivégzés után hogy kárpótolnád? Vinnél virágot a sírjára és mondanád, hogy bocs, ezt elnéztük?
  • Rundstedt17
    jav:megszöknek
  • Rundstedt17
    igen.csak úgy mellékesen az életfogytiglanra ítélt bünőzö is megszökhet és ölhet ártatlanokat mert ugye ha van esélye hogy ártatlanokat ítélnének halálra annak is van hogy életfogytiglanra ítélt bünőzök megszünnek és GYILKOLNAK.
  • Pepsi Twist
    ez a kérdés már volt 1x nem?
  • gotchaaa
    "én legszívesebben a bűnösöket a megkárosítottak, a hozzátartozók kezére adnám, aztán majd ŐK kedvük szerint büntetik meg" - ebben az esetben nem fordulhat elő, hogy az illető ártatlan?

Amúgy vállat vonnék, és nyugodtan kivárnam az egy hetet.
  • Rettenthető
    Hm. Szóval akkor akiket tévedésből kivégeznének, az lenne az elfogadható veszteség. Értem.