127612
  • Fbn Lx
    kéne már neóval kérdéseket küldenünk, mióta abbahagytuk nincs semmi 20 fölött :D
  • Ability
    Mégis megcsináltam, látván, hogy jelenleg több minuszos van, mint ... Mostantól 20 szavazat felett és minusz 5 alatt auto el lesz utasítva.
  • Fbn Lx
    másik meg, hogy:
    Utálom
  • Benny04
    még guli is tudja
  • Pepsi Twist
    hát nem tom nekem a vörd LY-vel mondta és én is úgy tudtam hogy pontos jé... de mindeggy én a vördnek hittem :D
  • Rettenthető
    Kommentben kifeJtem
    Ezt leszámítva támogatom
  • Ability
    Igazából lényegtelen, ha kevés pontja van, akkor mi úgyis elutasítjuk, és tök fölösleges ilyan automatizált dolog. Kevés ötlet születik, még kevesebb megy minuszba, nem okoz gondot. Meg azért egy ilyet ki kellene dolgozni, hogy ne az első 5 szavazaton múljon, de pl. azt sem tudom, hogy mennyi lenne az ideális minimális szavazat, ami után érvényesülne a korlátozás.
  • bardocz
    Ezt én kérdezem.

És?
  • Pepsi Twist
    ezt én küldtem be :D

Milyen stílusban vezetsz?
  • DJ Skyline
    belehetne állítani egy olyat, hogy ami -5 alá kerül, az automatikusan elutasítva. mit szólsz? :)
  • Ability
    Álljunk vissza a régi rendre. Majd teszünk a várólistára pár kérdést, és a szokásos reggel 9 órai váltás lesz ismét. Este lehet lesz ez a kérdés szavazás, majd meglátjuk. Lehet hülye ötlet, de gondoltam örülnétek ha a jobb ötletek közül Ti választhatnátok.

Neo: örülök, hogy ilyen szórakozott vagy. :D
  • DJ RX7
    kapunk estére új kérdést?
  • NEOreg3
    ez sem jó, mert én speciel, mindent leszavazok függetlenül atól, hogy tetszik-e a kérdés, vagy nem=)
  • dieselG
    Szeretem őket.

[próbaidőn levő kezdő nagykamionos]
  • VRSDM
    ti szavaztátok, meg
    beraktam hogy legyen végre egy ékes bizonyítéka annak.
    ami népszerű a javaslatoknál az lehet oltári marhaság ... :)
  • kas123
    újabb értelmes kérdés...grt
  • Garf
    fail kérdés :D
  • DJ Skyline
    Nem izgatnak túlzottan.
  • ThisZip
    EJJJ, tényleg. :S
  • Ability
    Régen úgy volt, és az volt a baj, hogy mindenki poénból szavazott mindenre. Azokra is nyomtak, amik nem tetszettek nekik.
  • miilann
    ezesetben hülyeség volt kitenni
  • ThisZip
    "Bár mióta van elutasít opciót, azóta mélyzuhanásban van szinte minden ötlet népszerűsége."-----> Legyen csak támogatás, aki nem szeretné az nem kattint rá, így egyértelműbb. A jelenlegi rendszernél pedig nem látja az ember, hogy hányan támogattak és hányan utasítottak el. Így az elfogadott ötleteket is könnyebben lehetne szűrni.

Rövid szavazás ebben az esetben szvsz nincs értelme, mert amik meg lettek szavazva és átmentek a szűrőn akkor mehetnek élesben. Amikre kevés érdeklődés irányul azok mehetnek a süllyesztőbe. Amúgy meg csúcsidőben kéne rövid szavazást csinálni, hogy nagyjából valós képet kapjunk az érdeklődésről. De ekkor meg kiesik egy rendes szavazás lehetősége, így nem pörög a topik.
  • Ability
    Az a baj, hogy én már sokszor mondtam nektek, hogy a népszerűség nem minden az ötleteknél. Ez a kérdés poénnak elmegy, de nincs mit beszélni róla szerintem. Szóval tökjó amikor meg arra hivatkoztok az elutasításnál, hogy népszerű volt. Bár mióta van elutasít opciót, azóta mélyzuhanásban van szinte minden ötlet népszerűsége. Az elfogadott ötleteket is újra át kellene nézni, azon még tudnánk mit szűrni. De arra gondoltam, hogy kicsit jobban beleszólhatnátok a dolgok alakulásába, és mondjuk időnként lehetne egy órás rövid szavazás, ahol a következő kérdésekről döntenétek. Mi kiválasztunk párat, amiket jobbnak találunk, olyanokat, amik közül mindet alkalmasnak vélünk kitenni, és Ti döntitek el, hogy melyik legyen a következő. Kirakunk többet, és akkor az első három népszerű ötlet megy várólistára. Így nem is kell minden este ilyet játszani. Amik meg kimaradtak, azok legközelebb nem kerülnek be, hanem majd később térnek vissza. Vélemény?
  • Fbn Lx
    akadályozza a forgalmat = kifejezetten zavarnak.
    ez egy hülyekérdés: ahol lehet erre nyomni, legalább a szavazatok egyharmadát biztosan megkapja...
    jó példa a jó kérdés, szar válaszlehetőségekre -.-
  • [HUN]FaTaL
    Ez egy hülye kérdés. A kamionok nem zavarnak, a traktorok is csak csúcsidőben zavarnak, reggel. De sajnos általában akkor mennek a főúton.
  • VRSDM
    de, merthogy? :)
  • Cat 02 #6820
    Hogy vagy az adakozással? ez már volt nem ?
  • Cat 02 #6819
    Pedig egy Tartózkodom jó 5let lenne.
  • VRSDM
    ékes bizonyíték az eddigi reklamálóknak hogy csak ez az egy szavazás volt 40javaslattal, erre nézzétek meg, bizonyítottan totális badarság. köszönjük.
  • Netgear
    Akadályozza a forgalmat.

IFA: Ideglenes Forgalmi Akadály
  • gergobaby
    akadályozzák a forgalmat a traktorok, de tény hogy szükség van rályuk, kamionokkal semmi bajom... Összességében: Ez egy hülyekérdés...
  • SötétBarom
    De ez tényleg egy hülye kérdés..
  • Benny04
    Akadályozza a forgalmat.-.-
  • miilann
    nem szabad egy szavazásba olyan lehetőséget tenni hogy ezt egy hülye kérdés,így megfosztod az embereket attól hogy választaniuk kelljen,úgy meg semmi értelme
  • PyRex
    de
  • desigo
    NEm mintha lenne választásuk,hogy merre menjenek
    Róma körül kb 20 éve van teljesen körbejárható körgyűrű
    nálunk talán 20 év múlva lesz ...

válaszom:Nem izgatnak túlzottan...
  • N1ggA
    Nézzetek végig a Hungária körúton. Undorító, áll tőlük a forgalom, és büdösek.
  • Pepsi Twist
    Ez egy hülye kérdés.

attól függ hogy milyen az az ember aki benne ül...
  • Rockynhooo
  • ChuckyHUN
    Imádok minent amit motor hajt:)))