127612
-
XD lehet őt ismerem hogy hívják? -
Én eddig 1 olyan női vezetővel találkoztam (csajszi haver) akire azt mondanám, hogy nagyon jól vezet. Igaz a csaj rally versenyző volt svsz van egy kis technikai tapasztalata:) -
LOL :D, így lehet a legegyszerűbben megmagyarázni, ha nem úgy közlekednek ahogy én akarom, akkor idióták -
Mindenki pancser többnyire.. -
jo hat sajnos ugysem fogjak megtiltani pedig meg kene. es a ferfiaknak is meg kellene szigoritani, manapsag minden eszement idiota kap jogsit. haverom meselte h van egy ismerose aki ertelmileg fogyatekos es kapott autora vezetoi engedelyt... -
F*sság, rohadt sok ismerősöm van aki teljesen korrektül vezet. Oké, azt aláírom hogy arányaiban több a béna köztük, én is láttam már érdekes dolgokat az utakon :D de akkor is f*sság ez a megtiltás, max szigorítanék a jogsiszerzésen. -
Igen és amikor megy egy Ferrari 350nel akkor hangrobbanás van:D -
wehehehehe
-
hat kenytelen voltam elsore szavazni pedig kellett volna még 1 elé, egy olyan hogy "megtiltanám a nőknek a jogosítványszerzést" -
Biztos vannak köztük jó vezetők, de sajnos több pancserral találkoztam eddig -
Jah tényleg,ezt benéztem. -
Cat 02 #6915 Egyre jobban nőnek, már 11 %. -
G_ArchAngel #6914 kivancsi lennek mi lenne az eredmeny, ha 10-szer tobb no szavazna, mint fiu/ferfi...
-
Te 300 m/s (nem km/h) ra gondolsz szerintem.
És ez is erősen magasság és hőmérséklet függő. -
gotchaaa #6912 340m/s...
-
300km/h... -
LoL :D Azért nem ez az átlag. -
lol -
a statisztikák alapján jobb vezetők :) -
Észrevétel, hogy amikor a nők alapból idegesen szállnak be az autóba, akkor "rugalmatlanok" és így még xarabbul vezetnek, mint ahogy tennék. Tisztelet a kivételnek!
Másik, hogy amikor jön egy váratlan helyzet képesek úgy bepánikolni, hogy azt se tudják hol vannak, bár ez igaz a hétvégi kocasofőrökre is.
Autópályán mentünk és sűrű volt a forgalom, 40-50 év körüli nő középső sávban szüttyögött 110-zel sárga Szúzúkival. Belső sávból egy kocsi hirtelen kiugrott a nő elé és a kocsik között cikázva elzúgott. A nő hirtelen lefékezett 60(!)ra, benyomta az elakadásjelzőt és rémült fejjel csak bambult maga elé. Persze forgalom lelassult, szerencsére nem történt baleset. Amikor elmentünk mellette, akkor még mindig csak bambult maga elé, pedig a forgalom már helyreállt. -
Biztos vannak köztük jó vezetők, de sajnos több pancserral találkoztam eddig
egy példa -
S8DJ #6905 Biztos vannak köztük jó vezetők, de sajnos több pancserral találkoztam eddig (pl. sz0"kék)
-
Cat 02 #6904 Jah.
"Helló!
A villám villanásától számított x másodperc szorozva ~343 (20 °C)- 349 (30 °C) m-rel.
pl. 20 °C van és 3 ms villámlott, akkor:
3 x 343 m-re van.
Mivel a hőmérséklettől (és még sok egyébtől) is függ a hang terjedési sebessége, így csak egy viszonylagos értéket tudsz számolni, ha nem vagy a pontos értékek ismeretében.
A wikipedian amúgy fent van, hogy milyen hőmérsékleten milyen a terjedési sebessége.
R." -
Ez így van! -
ba32107 #6902 villámláskor elkezdesz számolni magadban, ha meghallod a dörgést, akkor megállsz, elosztod hárommal, és ennyi kilométer, én így tudom. -
Adatbázis baszakodás miatt van egy kis kavar, de elvileg ezzel a szavazással túllépünk rajta. Azért nem tudsz szavazni, mert van egy sütid egy korábbi szavazáról, aminek ugyan az volt az azonosítóje. 141 lesz szerintem így fejből. Töröld és jó lesz, az adatbázisból már ürítettem ezeket a szavazatokat. Tegnap is ugyan ez volt mellesleg. -
Cat 02 #6900 Hm, nem tudok szavazni, kiírja az eredményt, pedig nem is szavaztam o.O -
Biztos vannak köztük jó vezetők, de sajnos több pancserral találkoztam eddig
nekem az 1ik versenytársam nő volt, ált. mindig az utolsók között volt de néha jól ment. -
Nem különbek mint a fériak, a női sofőrök sem. Anyám is jól vezet, és nem egyszer látok pancser csávót is az úton... -
Megnézed a dörgés hangja és a villámlás közötti időt. 1200km/h-val halad a hang, ebből kiszámolod milyen messze van:) -
népi hiedelem szerint a villámlik és elindítod a stoppert és mikor meghallod a hangját és lenyomod a stoppert akkor ahány másodpercre van annyi kilóméter :D -
9 óra hol a másik kérdés? -
engem sosem fotóznak/videóznak, mert nálam van a gép mindig
-
Cat 02 #6893 off:
Itt viszonylag sok okos ember van, szal azért kérdezem. Tegnap villámlott szal megint felötlött bennem a kérdés. H kell kiszámolni a fény és hang közötti időből a távolságot ? -
Nem zavar egyáltalán, tudok normálisan viselkedni, mintha ott se lenne
főleg, ha be vagyok paszva mint az állat
-
2. -
Cat 02 #6890 "Csak ha muszáj"
-
csak ha muszály:) -
Soha;) -
mikor lesz az én kérdésem?