127612
  • Fbn Lx
    az SG-fórumozók szélsőséges gondolkodású 10-en 20-on évesek, akik között kétféle ember van, full liberális, meg full konzervatív :D
    eddig 4 és fél év tapasztalata alapján :p
  • Fbn Lx
    kösz az infót :)
    bár azt mondják hogy azért van ez nekem mert vékonybélgyulladásom van, és ha elmúlik, akkor termelheti a laktázt tovább a szervezetem...
    hát remélem.
  • N1ggA
    mármint mi a nagyátlag véleménye rólunk, bár nemtom, hogy az sg fórumozók beletartoznak-e a nagyátlagba, asszem nem :)
  • N1ggA
    Kíváncsi vagyok :)
  • Pepsi Twist
    a drogos volt a tied? :D
  • N1ggA
    Első kérdésem átment! Kiváncsi vagyok a második is be fog-e kerülni :P
  • bardocz
    Van benne tej.És ha jól tudom tejporban is van laktóz,sajtot azért ehetsz,hogy valami Ca jusson a szervezetedbe.(anyja tejérzékeny)
  • Lullaby
    Én olyan vagyok mint Gombóc Artúr: kerek csoki, szögletes csoki, töltött, ... jöhet minden ^^
  • Pepsi Twist
    K: Milyen édességet fogyasztasz előszeretettel?
    V: Sör

• kas123
    tejcsoki, gumicukor, fagyi, savanyúcukor (LLLLLL)
  • Bulykin
    a csoki alap^^
  • Fbn Lx
    rólam meg most derült ki, hogy laktózérzékeny vagyok, pedig eddig kb. rengeteg tejterméket fogyasztottam, bármilyen formában, mert imádom a tejes dolgokat.
    Azon gondolkodtam már, hogy a tejcsokikban van-e rendszerint tejcukor, szal ehetem-e, vagy a legtöbb még csak tejport látott...
    Ha nagyon kis mennyiség van benne az mondjuk nem számít, mert pl. sajtot is ehetek.
  • Fbn Lx
    a túró rudi a tejcsoki kategóriába sorolható =)
    először gondolkodtam hogy kiírom, meg mondjuk a sportszeletet is, szal külön csokitípusokat írok, de akkor túl sok lett volna a válaszlehetőség szal valahogy össze kellett tömöríteni...
  • Carlos
    A márkás étcsokik az igazikak
    Torták, sütemények, pudingok
  • desigo
    cukorbeteg esetleg dagadt...
  • miilann
    hát a listából nekem is jöhetne bármi bármilyen mennyiségben de nekem is a gumicukor az első ^_^
  • Pepsi Twist
    mindeggyikre nyomhattam volna :D (kivéve az utolsó)
  • Cat 02 #6949
    Még szerencse h kettőt lehet :D
    Én a fagyi és keménycukor között filóztam.
  • gotchaaa
    Nehéz volt választani a tejcsoki és a gumicukor között, de végül az előbbi lett, az utóbbival kapcsolatban van pár kellemetlen emlékem...
  • Ability
    Hajrá gumicukor, ez az emberiség legnagyobb találmánya. :)

MÁS: Beraktam kettő kérdést, szerintem ezek érdekesek, illetve jól átfogalmaztam őket, szóval nézzétek meg, hogy szerintetek jók-e. Szerintem így újradolgozva jobbak, kevésbé sértőek másokra nézve. Töröm a fejem a "Miben rejlik igazi erősséged?" kérdésen is. Tetszik, de szerintem jobb lenne, ha összeszednénk a 'képességeket', és több lehetőség lenne. Például felsorolás szerűen: logika, kreativitás, empátia, stb... Bár ahogy van, úgy is teljesen jó, igazából abban bízok, hogy kommentbe majd mindenki kifejti, hogy mi az erőssége. Viszont a spiritualitást nem tudom hova tenni. Az a jelentése amit én ismerek, az nem terjed ki a hétköznapi emberekre, vagy legalábbis nem jellemző. Illetve szerintem kellene egy köztes opció azok számára, akik nem tudnak dönteni, hogy melyik jellemzőbb rájuk jobban. Csak félek, hogy akkor mindenki arra nyom, és nem gondolja át. Ötleteket várok.
  • NeverwinterKING
    ki lehet az az elvetemült aki nem eszik édességet? :OO
  • desigo
    Fagylalt, jégkrémek, jégkrémtorták

• [HUN]FaTaL
    étcsoki, fagyi :)
  • VRSDM
    lámultam este egy sort. elnézést :)
  • Benny04
    persze ezen kívül szeretem a fagyit, a gumicukrot és a sütiket is...
  • FZoleee
    talán másfél órával előbb kellett volna megnézned...
  • Benny04
    A tejcsoki a mindenem, Töltött, töltetlen keménycukor / savanyúcukor
  • Cat 02 #6939
    Következő kérdés: Nincs előre tervezett kérdés || Időpont: - - -
  • Ability
    Bocsi a többiektől, de újraindult a szavazás, lehet újra szavazni, mert volt egy kis bug. (VRSDM újra hozzáadta elvileg, és ott nem lehetett többet jelölni, pedig ez új izgibb. Meg még volt más is, jobb ez így.)
  • BaliBoy
    Édesség minden mennyiségben. Majdnem bármelyikre szívesen rányomtam volna. Kivéve az étcsoki. Azt nem szeretenem. Egyébként ez lett a választott: Torták, sütemények, pudingok
  • PyRex
    "Következő kérdés: Milyen édességet fogyasztasz előszeretettel? || Időpont: '08-07-05 09:00"

08:12 van.. :)
  • Rundstedt17
    igen én is a nemre nyomtam.jah hiányzik a túró rudi:D
  • ba32107
    nem szeretem az édességet

de ha lett volna túró rudi válasz, akkor arra nyomok :D
  • CUCLI
    gumicukor! mindent visz
  • N1ggA
    enyém is. rettegek amikor be kell szállni abba a kocsiba, amit ő vezet :D
  • sweech
    anyám jól vezet, eléggé.
  • bardocz
    Jéé,már tudok szavazni,pedig amikor kitöröltem a sütiket,utána még nem tudtam:-)
  • Cat 02 #6929
    Meg abba se h a fénynek is van sebessége, bár az tényleg akkora h nem kell számolni vele.
  • Fbn Lx
    na ma is tanultam valamit.
    én tökre abban voltam, hogy annyiszor 1000 méter, ahány másodperc eltelt :D
    meg nekem így mondták sokan. Abba magunktól soha nem gondoltunk bele, hogy az ~ 1000-es terjedési sebesség az bizony kilométer/óra, és nem m/s, szal át kéne váltani :D
  • Black Hawk
    Biztos vannak köztük jó vezetők, de sajnos több pancserral találkoztam eddig