127612
  • CUCLI
    Minél több, annál jobb. Nem ismerek mértéket.
  • szurop
    Uccsóra szavaztam. Hétvégén is 2 társammal alkoholtúrát tartottunk, elfogyott 3 nap alatt több mint 40 liter sör + egy kis tömény . Igaz felnőttek, azaz idősebbek, de tartom az iramot. De iyen csak hétvégén szokott lenni, hétköznap ha netán alkalom adja, max 3-4 sör.
  • ThisZip
    Jól esik, ha a fejembe száll, de mindig csak mértékkel.

Ha keverek vmit akkor tuti Firefox...., szénsavasra szénsavas jöhet, de amugy nem
  • Rockynhooo
    minden pénteken és szombaton kész vok.. :\
  • Hymtozis
    1x ittam úgy/annyit, h reggel azt se tudtam hol vok (bár ebbe közrejátszott az is, h tök ismeretlen helyen aludtam). Ekkori ivászatomnál rám is jött a Firefox mánia egyszer-kétszer... (4x).
    De különben csak mértékkel iszok, mert nem szeretem a piát... max, ha oan állapotba vok, mint "akkor", akk iszok annyit, h ne érezzem, és oankor má mindegy...
    Meg, ha nem iszok össze-vissza mindent, akk nem is üt be annyira... ez mondjuk nem előny, me olykor boldogabb lennék, ha nekem is oan hamar fejembe szállna, mint a körülöttem lévők TÖBBségének.
  • cement
    utolsora rajtam kivul csak 3an ? ejnye má sok álszent nemmeri megmondani :D
  • Fbn Lx
    mondjuk ballaghásomon megittam egy üveg bélízt, mert imádom. mondjuk az nem ütött be, mert gyenge :|
  • toysoldier
    Általában eléggé beüt, de a róka koma sosem látogat meg.

egyszer azért meglátogatott
  • Fbn Lx
    szót = azóta.
  • Fbn Lx
    kéccer már teleportáltam, többször nem akarok, mert az utolsó geciszar rosszulléttel párosult.
    szót 1-2 sör, 3-4 feles jéger vagy ezzel egyenértékű egyéb alkohol a max :/
  • Fbn Lx
    na mi történt azon a 2006-os szilveszteren :D
  • Pepsi Twist
    Általában eléggé beüt, de a róka koma sosem látogat meg.

erre nyomtam: Jól esik, ha a fejembe száll, de mindig csak mértékkel.

• Benny04
    Megkóstolom, de pár kortynál többet nem iszok.
  • Garf
    jol esik ha a fejembe száll, és néha mértéktelenül
  • [HUN]FaTaL
    Változó. Van amikor nem iszom, van amikor 1 sör van amikor több :D

• Attila8805
    Nem iszok alkoholt.
    2 éve 7 éve és 8 napja:D
  • Benny04
    nekem meg....
  • Ability
    Meg van halva az ATW, alapból lassú, nekem alig jön be. Nem tudok neki mit csinálni, majd megjavul. Nálatok azért rossz, mert nem tudta időben betölteni a CSS dokumentumot.
  • NEOreg3
    nálam is hasonlóan néz ki:)
  • gotchaaa
    ? :)
  • Bercy #7066
    Változó. Legtöbbször csak kulturált sörözgetés, de van amikor kicsit(sokkal) több is elfér. De azért hányásig nem amortizáljuk magunkat :)
  • PyRex
    "Szeretek egy kicsit becsípni, de nem viszem túlzásba."

- de egyébként teljesen változó, mert valamikor hiába iszik a társaság körülöttem, ha nincs kedvem, mások elvárásai miatt nem fogok.
  • VRSDM
    nálam teljesen hangulat függő.
    van amikor csak megiszik az ember egy üveg sört, mert jólesik a nyári melegben, van hogy télen iszik egy bögre forralt bort az esti film mellé, van hogy buliba megyek és iszogatok szórakozok, van hogy haverokkal kocsmába és többet iszogatunk több szórakozással, és van hogy házibuliba rámjön a "csapjukszétmagunk" :P akkor meg ami a csövön kifér. vagyis először be, aztán ki...

de mindig úgy iszok hogy , iszok, nem vedelek, kiélvezem minden mozzanatát, a berugásért sosem ittam még, az más kérdés hogy ami finom az itatja magát :| :)
  • S8DJ
  • Carlos

• Rundstedt17
    max pár korty vagy nem
  • II Rocky II
    "Van egy csomó füves haverom, és semmi bajom velük, de én nem füvezek."

pontosítok

Van egy füves haverom ....
  • Fbn Lx
    hát ja, elég fura akcentusa van a csávónak, de hallottam már ilyet. Dú-ból diű lesz :D
  • Bulykin
    Van egy csomó füves haverom, és semmi bajom velük, de én nem füvezek.
  • Benny04
    Ők is csak drogosok, mind egyformák. -.-"
  • BaliBoy
    Jah lehet. Elég nehezen érthető. :))
  • GregSB
  • broman191
    Én is torch-ra gondoltam, és a do-t inkább did-nek hallottam. :)
  • DePreSsZYo
    2 évig szívtam [nem, nem vagyok rá büszke, de nem is szégyenlem] azóta "leálltam",havonta egyszer ha társaságban megkínálnak el lövök én is egy rakétát, de ennyi. Nem szavaztam egyikre sem. Kérem kapcsolja ki.
  • Fbn Lx
    "How many torch per day you do" egészpontosan
  • BaliBoy
    Szerintem azt mondja, hogy "How many torch to per a day?" A torch to nyújtást jelent. Tehát "hányat gyújtasz egy nap alatt?"
  • Garf
    Én a 3.ra nyomtam. Nem szeretem ha valaki ezt úgy kezeli, hogy ez egy mindennapos dolog. Én is szoktam szivni és nem szégyellem, mert szeretem, de kérkedni meg nagyszájúan beszélni róla nem szoktam. És hiszem, néha, hogy rossz irányba haladok, de akkor leállok egy időre és kész. Nekem is van rengeteg barátom aki csinálja, és néhányat közülük féltek is, hogy elszállnak, mert tényleg teljesen emberfüggő, hogy mi lesz a vége. Egy előző kommentben is elhangzott, hogy nem arra való a fű, hogy boldog legyél tőle egy rossz napodon, ez nem oldja meg a problémád, csak erősíti ilyen esetben. Volt már ilyen tapasztalatom, és szar, egy egész napod elrontja.

Egyebet semmitöbbet nemtudom elmondani.
  • ba32107
    jó ezt levágtam de nem értem pontosan mit mond az ürge
  • VRSDM
    mennyit szív egy nap...
  • broman191
    "Mennyi naponta? 25 [nevet]" :D