127612
-
Fbn Lx #7166 kik járnak esgére? :D
31-68 -as arány... aszittem ilyen 10-90 lesz legrosszabb esertben is :D -
hmmm,ennyi erővel kérdés lehetne.h tanulmányaid folyamán buktál e már meg :D -
egymas alatt van a kedvencekbe azt' mellényomtam :D -
belőled sem lesz politikus xD -
gotchaaa #7162 Nem, és nem is fogok soha, mert okos vagyok.
-
topiktévesztés...
ide... -
2212 -
Első :) egyszerűbb lenne azt sorolnom miből nem buktam :D -
Irodalom dolgozatot még nem írtam úgy,hogy ne puskáztam volna:D
Csak sajna jövőre új tanár,remélem ő is annyira figyel,mint a régi:D -
Fbn Lx #7157 az baj?
én soha nem írtam még verselemzést :DASD
érettségihez csak józan ész kell amúgy, fogalmazásnál meg az érvelést kell választani, ott lehet rizsázni, ennyi. -
Irodalomból érettségin a kettesre hajtok már most:D Életemben írtam eddig 2 vagy 3 verselemzést magamtól,és most leszek 11:D -
Igen, fősulin fizikából, villany2ből és ppt-ből (fizika, ppt aláírás megvan, vizsga nem sikerült). (ppt: Programozási Paradigmák és Technikák) -
Fbn Lx #7154 81%-os érettségi írásbelimet simán lehúzta 59%-ra a szóbelin... -
Fbn Lx #7153 fos is az irodalom, főleg, ha egy egoista önjelölt pszichológusnő költőnő tanítja neked, akivel ráadásul nem kedvelitek egymást túlzottan. -
_A_ASD -
sajnos buktam év végén...:S Irodalom a tárgy. Ja és 11-es voltam,és remélem h ez változik:D -
karajjj #7150 7 évet jártál? :O
most így hivatalosan mi lett belőled? :D -
14 félév során összesen kétszer nem buktam meg egy tárgyból sem, idén (mert csak 1 tárgy volt + államvizsga + diploma) és a 4. félévben. Általában csak 1 tárgyból vágtak (néha volt 2 és egyszer volt 3), de az pont elég volt, hogy a a 10-ből 14 félév legyen. -
karajjj #7148 Szent István nagy úr... tőle meg már csak a Deák Ferenc a nagyobb XD -
deák feri
-
jaja xd -
ami késik nem múlik
-
még nem........ -
még nem. :D ezen van a hangsúly :DD -
ba32107 #7142 gimnáziumban sosem, most egyetemen egyszer sem. tavaly egy másik egyetemen volt egy félévem, amiben összesen kettő tárgyat sikerült teljesíteni a 10-ből kb...:D
de az azért volt, mert onnan épp átjelentkeztem, és leszartam mi lesz belőle, mert nem számított. itt az új helyen még nem buktam:D -
pedig jártam és ott nem buktam meg :D (Deák Feri mindig segített) -
Fbn Lx #7140 owned :D -
Fbn Lx #7139 hülye nem vagyok, akaraterőm viszont faszságokra nem pazarlom :D
csak egyszer buktam meg én is, matekból, mert leszartam 3 évig, mint mondtam. de pótvizsgára meg érettségire megtanultam -.-
mindig mindent csak akkor csinálok meg, amikor már tényleg k*rvára muszáj. Kevés nagyobb lusta dög van nálam. -
CUCLI #7138 - humor -
Három opciót lehet majd jelölni. Egyébként ha már megnéztétek, akkor jó lenne ha véleményeznétek, hogy minden benne van-e. Próbáltam összeszedni amit csak lehet, van 9 opció, de mindig azt érzem, hogy lehetne még valamit beleírni. -
Mert olyan emberről még nem igazán hallottam aki nem uvzott semmiből:) Meg ilyen stílussal nem hiszem hogy egyetemre jártál:D -
(a kommentemben csak az általános és a középiskolás jegyekre gondoltam, az egyetem/főiskola teljesen más tészta) -
Még soha nem buktam meg semmiből, és nem is fogok, mert eléggé lenézem azokat akik megbuktak vmiből, és nem akarok közéjük tartozni. (nehogymá egy kis szar kettest ne tudjon kiharcolni...1 kis akaraterő és a leghülyébb ember is kettes lesz akármiből) -
a holnapi kérdés több lehetőséges lesz? szerintem lehetne minimum kettő lehetőség -
Nem járok iskolába. -
nem, 2es megvan mindig^^
#7122: ok, thx -
honnan veszed hogy nem jártam egyetememre?
-
sohasem buktam semmiből
egyébként meg Nem járok iskolába... -
Fbn Lx #7128 én csak tavaly buktam, matekból.
Ahhoz képest idén 5-ösre érettségiztem belőle :D
kb. 9-10-11. osztályban a matekóra számomra nem létezett, azt se tudtam dolgozatoknál hogy ilyet már vettünk-e, vagy sem. Matekórákon inkább RPG-t terveztem :D bár elég kevés jutott el abba a stádiumba, hogy játsszunk is vele :p
általánosban pedig matekból egyik legjobb voltam, 12.-ben kezdtem el újra figyelni órákon. -
Aki nem járt egyetemre az könnyen beszél:D Érettségiig én sem buktam soha semmiből :)