127612
-
nemjó a logod:S( -
:D -
:D -
Moderátori túlkapások, igazságtalanságok... -
xd -
Ő feltöri,és bejelöl mindent. -
de csak 3-at lehet bejelölni
-
az összes -
-A sok régreg mentalitása, akik segítségnyújtás helyett minden új topikot ellepnek.
-A sok kötekedő, okoskodó ember, akik lényegtelen dolgokon lovagolnak.
-Moderátori túlkapások, igazságtalanságok -
-

-
Fbn Lx #7195 ja amúgy semmi nem idegesít, ha idegesítene valami, minek járnék ide? D:
ez a sok balfaszság ami fel van sorolva, mind olyan dolgok, hogy fent lehet rajta akadni... de ez teszi egésszé a közösséget.
mekkora fos fórum lenne már, ha nem lenne tele idiótával, és csak tökéletes emberek járnának ide? -.-
kisebbségi komplexusom is lenne :D -
Bizonyos százalékban mindegyik. :) -
Fbn Lx #7193 én pl. leszarom a csillagok számát, most van 4.5 éve, hogy itt vagyok, de hidegen hagy, hogy ezt mások észrevennék-e a csaillagjaim számán,
mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez már az ikszedik regem.
de ez titok!!!4 -
A sok kötekedő, okoskodó ember, akik lényegtelen dolgokon lovagolnak.
tudtok mondani neveket? :DDDDDDDdd -
ő izé én is warezjóska vagyok :D de sosem akadok el :D -
Engem a sok okoskodó fasz idegesít,akik amikor már nem tudnak semmi újat mondani,akkor jönnek a korral...Amikor egy 12 éves gyerek szintjén sem állnak,és elvileg elmúltak 20 évesek is. -
köszönöm mkinek a megértést
-
többet számít mint a divatbament bánivápéd :P
/csak hogy kötekedő, okoskodó ember legyen, aki lényegtelen dolgon lovagol. -
szurop #7187 Én a chates meg az uccsón kívül mindet bejelölném. Minek járok én ide? 
-
Újreg! 
/!szigorúan csak poén volt! Nem magára venni!!!!!/ -
Ez tényleg kellett volna, de most már nem írom hozzá, mert fals eredmény születne. Bár egyébként szerintem ez olyan sok embert nem zavar, jó munkát végeztek, én ritkán látok már reklámot. :P -
gotchaaa #7184 Jaja, meg vannak olyanok is, akik alig vannak itt pár éve, és a 2-3 db csillagukra feszülnek. :))) -
engem az ,hogy a sok isten állata arra feszül ,hogy neki 8 csillaga van, mintha ez az életben számítana vmit :) de hát ők tudják.. -
A sok újreg, akik nem képesek használni a keresőt, és nem olvasnak vissza.
A szpemmerek, akik képtelenek átgondolni mondandójukat.
amúgy nincs már olyan jó hangulata sg-nek, mint régebben, pedig nem vagyok itt túl sok ideje :C -
karajjj #7181 warezjózsikák meg vérpistikék... ez a kettő amit nagyon nembírok :S -
S8DJ #7180 A sok kötekedő, okoskodó ember, akik lényegtelen dolgokon lovagolnak.
A sok warezjózska, akik crack-et keresnek, és indítási problémákkal küszködnek. -
szintúgy -
A sok warezjózska, akik crack-et keresnek, és indítási problémákkal küszködnek.
A sok kötekedő, okoskodó ember, akik lényegtelen dolgokon lovagolnak. -
Warezjózskák..Én is warezolok mint a disznó, de annyira kurvára tudom utálni, amikor kijön valami gém, engem baromira érdekel, hogy milyen lett, a topikjában viszont hegyekben dőlnek a "VAN MÁÁÁ KREKKK!??!?!" meg a "Micsinájjak ezzel a ***.iso fájlal????".. Hú de utálom.. Meg az elakadós arcokat is utálom.. Igazából utálok mindenkit, aki valami teljesen lófasz problémával már egyből jön sírni.. -
Rundstedt17 #7176 A Multiregek! -
A reklámozó rohadék multiregeket, meg bitfájtosokat, meg csalókat kihagytátok! -
G_ArchAngel #7174 semmi gond nincs az SG-vel, regota nyuzom, de talan itt van a legkevesebb szelsosegesen hulye... -
A sok régreg mentalitása, akik segítségnyújtás helyett minden új topikot ellepnek -
Persze, mert sok a fősulis. Ott pedig nem nehéz elhasalni 1-2 tárgyból. -
A sok kötekedő, okoskodó ember, akik lényegtelen dolgokon lovagolnak. -
Moderátori túlkapások, igazságtalanságok.
volt 1 olyan is hogy technikai probléma na én azt is benyomnám ha lenne...
-
ba32107 #7169 4-es -
-valszám (kereszt
)
-Jelek
-Algoritmusok elmélete (nem volt időm vizsgázni) -
matek és mérés ...
pedig eddig sosem buktam, idén tojtam bele, hát meg is kaptam a magamét :/