127612
-
itt vagyok, parancsolj :) -
A férfi pénisze azért van, hogy mindenfélébe beledugdossa
csak a méhkaptárba ne dugd be, mint az egyszeri szegény megve -
gépfegyverekkel
kisgyerek vagy még bardocz, fantáziálsz itt összevissza
-
látom a sok buzi nem merte bevallani :) -
fú a ge*i-t y-al írtad, de szány vagy!!!!!!!!!!!44444négy -
Akik nem értik,hogy poénból írja,hogy "Akik azt mondják,hogy "szányk",azok is szánik",az bizony ám szány :) -
Fbn Lx #7480 látom gecydúrván be lettem oltva, amíg nem voltam :0
ez igencsak szány. -
akik nem értik, hogy csak poénból írja szánynak, azok is elég szányk :) -
ricsimaster #7478 Na ennek örülök 221 ember közül senki nem búza :DDDD úgy nézki az sg vére tiszta... -
Minket nem védenének a rendőrök,és ha odajön egy buzi tojást dobálni,akkor bizony mi leszünk lecsukva
Jah és még a rendőrök is közénk lövik a könnygázt
-
figymá emberek!
Aki nem buzi az is felvonulhat? :D úgy értem hogy NEM buzi felvonulást rendezünk hanem Férfi + Nő felvonulást :D -
Amíg az ellentüntetők csak tojást dobálnak,addig engem annyira nem zavar.Ne rongáljanak és kész.De én is úgy gondolom,hogy ez a sok tüntető csakis az ilyen picsarázós buzik hibája.ÉS ha az ellentüntetők gépfegyverekkel mennének,azt is mosolyogva nézném a tv-ben.Ha normálisan csinálnák nem zavarna senkit sem.És amúgy is.Tegnap óta ez a kérdéa van bennt,mikor jön az új?:) -
pontosan :) -
igaza is van.
egyébként szinte minden külföldi országban különösebb incidens nélkül zajlott le ez az "esemény". Nálunk pedig tehetnek róla sajnos a melegek is, hogy ennyi ellenszenvet váltottak ki, de az ellentábor igen kemény túlzásokba esett. -
De a normálisabb fajtából,mert a felvonulós picsarázósokat is elitéli,meg a tüntetőket is:D -
vagy buzik :D -
-
Akik azt mondják,hogy "szányk",azok is szánik:) -
ma estére szóljon már valaki mike-nak :) (najó szólok én) ne tudjátok meg mit le nem rendez majd :) -
ba32107 #7467 kérlek, mondd hogy a "szányk" szó az nem a szánalmas becézve!! -
Fbn Lx #7466 az elmebeteg tüntető buzik is szányk, meg a parasztbalfasz tüntetők is szányk.
ennyi. -
Egyébként állítólag nyugatabbra (pl. Bécsben) sokkal kulturáltabb körülmények között vonultak fel a melegek, ezzel így nincs is semmi bajom. (Bár nemtom tényleg igaz e, én is csak hallottam) -
ha még nem próbáltátok ki a buzulást, akkor ne is alkossatok róla véleményt. -
igen ebben az az érdekes, hogy még nem volt nővel, de fújbuzik :D kicsit ironikus ez :) -
Hát azt én se pedig jóóó dolog...:D -
gép előtt kockulva meg is értem
a gyűlölködés meg az elítélés az összejön
érdekes... -
nem jön össze? -
Csak akkor azt nem értem,hogy a fél sgs társaság aki még szűz mire vár? -
#7452 -
Azért van a férfinek pénisze, (hülye egy szó) hogy arra használja mire kell. Férfi + Nő Nem pedig Férfi + Férfi! -
De el ám -
Kíváncsi vagyok, hogy ha ugyanezt a kérdést feltennénk nyugatabbra akkor milyen eredmény lenne. -
csatlakozom az előttem szólóhoz -
szívemből szóltál -
Nemmel válaszoltam, mert feltételezem, hogy itt a meleg kifejezés alatt olyan homosexuálisokat értünk, akik képesek kultúráltan, emberi módra viselkedni, beilleszkedve a társadalomba. Viszont elítélem a meleg felvonuláson seggüket rázó b*zikat, illetve a rózsaszín bibliát magukhoz ölelgetőket. -
nemtom -
off: miért ki ez a csaj h kinn volt azon a kurucos cuccon? -
Ari18 #7449 Éljenek boldogan.... lesz is sz@rnám őket DE!!! a legnagyobb bajom ezekkel, hogy ha egy gyereket örökbe fogadnak akkor azokból is meleget nevelnek,holott lehet normális lenne a szerencsétlen,ezért kéne tiltani az örökbefogadást. -
-
Addig stimmel, hogy kiráz a hideg tőlük, de mi közöm van hozzájuk? Én max az ellentüntetőket ítélném el..