127612
  • Mike at home
    itt vagyok, parancsolj :)
  • Mike at home
    A férfi pénisze azért van, hogy mindenfélébe beledugdossa

csak a méhkaptárba ne dugd be, mint az egyszeri szegény megve
  • Mike at home
    gépfegyverekkel
    kisgyerek vagy még bardocz, fantáziálsz itt összevissza
  • Mike at home
    látom a sok buzi nem merte bevallani :)
  • NEOreg3
    fú a ge*i-t y-al írtad, de szány vagy!!!!!!!!!!!44444négy
  • bardocz
    Akik nem értik,hogy poénból írja,hogy "Akik azt mondják,hogy "szányk",azok is szánik",az bizony ám szány :)
  • Fbn Lx
    látom gecydúrván be lettem oltva, amíg nem voltam :0
    ez igencsak szány.
  • sweech
    akik nem értik, hogy csak poénból írja szánynak, azok is elég szányk :)
  • ricsimaster
    Na ennek örülök 221 ember közül senki nem búza :DDDD úgy nézki az sg vére tiszta...
  • bardocz
    Minket nem védenének a rendőrök,és ha odajön egy buzi tojást dobálni,akkor bizony mi leszünk lecsukva Jah és még a rendőrök is közénk lövik a könnygázt
  • Pepsi Twist
    figymá emberek!

Aki nem buzi az is felvonulhat? :D úgy értem hogy NEM buzi felvonulást rendezünk hanem Férfi + Nő felvonulást :D
  • bardocz
    Amíg az ellentüntetők csak tojást dobálnak,addig engem annyira nem zavar.Ne rongáljanak és kész.De én is úgy gondolom,hogy ez a sok tüntető csakis az ilyen picsarázós buzik hibája.ÉS ha az ellentüntetők gépfegyverekkel mennének,azt is mosolyogva nézném a tv-ben.Ha normálisan csinálnák nem zavarna senkit sem.És amúgy is.Tegnap óta ez a kérdéa van bennt,mikor jön az új?:)
  • II Rocky II
    pontosan :)
  • PyRex
    igaza is van.

egyébként szinte minden külföldi országban különösebb incidens nélkül zajlott le ez az "esemény". Nálunk pedig tehetnek róla sajnos a melegek is, hogy ennyi ellenszenvet váltottak ki, de az ellentábor igen kemény túlzásokba esett.
  • bardocz
    De a normálisabb fajtából,mert a felvonulós picsarázósokat is elitéli,meg a tüntetőket is:D
  • PyRex
    vagy buzik :D
  • bardocz
  • bardocz
    Akik azt mondják,hogy "szányk",azok is szánik:)
  • VRSDM
    ma estére szóljon már valaki mike-nak :) (najó szólok én) ne tudjátok meg mit le nem rendez majd :)
  • ba32107
    kérlek, mondd hogy a "szányk" szó az nem a szánalmas becézve!!
  • Fbn Lx
    az elmebeteg tüntető buzik is szányk, meg a parasztbalfasz tüntetők is szányk.
    ennyi.
  • Bandee1987
    Egyébként állítólag nyugatabbra (pl. Bécsben) sokkal kulturáltabb körülmények között vonultak fel a melegek, ezzel így nincs is semmi bajom. (Bár nemtom tényleg igaz e, én is csak hallottam)
  • NEOreg3
    ha még nem próbáltátok ki a buzulást, akkor ne is alkossatok róla véleményt.
  • PyRex
    igen ebben az az érdekes, hogy még nem volt nővel, de fújbuzik :D kicsit ironikus ez :)
  • killecske
    Hát azt én se pedig jóóó dolog...:D
  • desigo
    gép előtt kockulva meg is értem
    a gyűlölködés meg az elítélés az összejön
    érdekes...
  • Kicsikiraly
    nem jön össze?
  • desigo
    Csak akkor azt nem értem,hogy a fél sgs társaság aki még szűz mire vár?
  • cenobite
  • killecske
    Azért van a férfinek pénisze, (hülye egy szó) hogy arra használja mire kell. Férfi + Nő Nem pedig Férfi + Férfi!
  • Black Hawk
    De el ám
  • BaliBoy
    Kíváncsi vagyok, hogy ha ugyanezt a kérdést feltennénk nyugatabbra akkor milyen eredmény lenne.
  • Kicsikiraly
    csatlakozom az előttem szólóhoz
  • PyRex
    szívemből szóltál
  • Bandee1987
    Nemmel válaszoltam, mert feltételezem, hogy itt a meleg kifejezés alatt olyan homosexuálisokat értünk, akik képesek kultúráltan, emberi módra viselkedni, beilleszkedve a társadalomba. Viszont elítélem a meleg felvonuláson seggüket rázó b*zikat, illetve a rózsaszín bibliát magukhoz ölelgetőket.
  • cicai
    nemtom
  • Kicsikiraly
    off: miért ki ez a csaj h kinn volt azon a kurucos cuccon?
  • Ari18
    Éljenek boldogan.... lesz is sz@rnám őket DE!!! a legnagyobb bajom ezekkel, hogy ha egy gyereket örökbe fogadnak akkor azokból is meleget nevelnek,holott lehet normális lenne a szerencsétlen,ezért kéne tiltani az örökbefogadást.
  • SötétBarom
  • edios
    Addig stimmel, hogy kiráz a hideg tőlük, de mi közöm van hozzájuk? Én max az ellentüntetőket ítélném el..