127612
-
Ki AZ az 1 emberke aki BUZI?
-
kinyomott tangára? ;) -
feszülős :D kényelmesebb szerintem, de a himbi limbiset is szeretem -
te nem tudsz 1 hsz-be irni? mét kell többe irni?:SSSSsss -
boxer -
Kár hogy nem jöttél a szavazás idején :-) -
Boxer POWER
véletlenül majdnem a tangát nyomtam
-
-
F1re #7518 nekem ien sosincs nekem mas van :D en csak a nyulekony rugalmasabb anyagu boxereket szeretem mert van az a muszalas ami nekem olyan hogy setalok 1x csak combom mellet lelog a farkam es ahogy lepek kb levagja a boxer :DD de en akkor is himbilimbisre szavazok -
F1re #7517 ha mar van tanga amire gondolom a lanyok szavaznak akkor mar nekik is tehetnel vami mas valasztast :D pl francia bugyesz meg mamabugyesz :D:D
am en a boxer hive vok -
meztelenül alszom, ez a veszély nem fenyeget :D -
ba32107 #7515 nekem a varrás általában a seggembe vág be xD
jó az a himbi-limbi, én szeretem ha leng :D csak reggel vigyázva kell vécére menni benne -
boxert fecskét egyaránt -
himbi limbi? komolyan idegbajt tudo kkapni tőle?!!:CC
nem lenne vele bajom hogyha nem az lenne hogy a gát-résznél lévő varrás összegyűrődik egy kis hengerré, és a zacskó egyik tövéhez csapódva dörzsöli, a zacsó meg a combomat. páf. köszi nem :D -
himbi limbi boxer :D -
Sportboxer rulz. -
himbi-limbi boxer....útálom,ha leszorítják a férfiasságom. :) -
boxer mindig felcsavarja a zacsit a combomra fecske rullz!! -
boxernél azért kérem kifejtésre, hogy hányan hordanak feszülős sportboxert, vagy hányan himbis limbis tarzan félét :]
én a feszülősre szavazok ;) -
Rózsaszín playboy-os tangát .... [viccel]
-
nemtom...lehet csak melege van XD
-
mé buzi? -
téged probáltalak megvédeni,de jó hát ha szereted h verjenek akkor adjanka neked még
-
boxer, eddig elég egyértelmű a szavazás állása :D -
:D -
G_ArchAngel #7501 Nem hordok alsonemut, igy szabadon simogathatja a szel Belat, az anakondat...
-
Mi van, magadra ismertél?
-
jaja -
ba32107 #7498 első! és boxer, alap :D -
a multkor voltak itt még melegek is:D -
téged kéne jól szájba rugni,csak mert azért megveritek mert vki meleg..undorító az ilyen, és szánalmas....
olyan mintha a nőket vernétek vmilyen szinten..
nem ártanak nektek ti meg ok nélkül áááá
-
:) -
szerintem teljesen felesleges uj kérdésekre szavazni, ugyis az kerül be amin van öt szavazat nem az amin 34 szavazat van -
looooooool, ezen hangosan felröhögtem :D:D:DDDDDDDD -
"De én is úgy gondolom,hogy ez a sok tüntető csakis az ilyen picsarázós buzik hibája."
mondjuk én nem egészen ezt írtam. szerintem az llentüntetők közül sokan leszarják a melegeket, inkább csak a balhé miatt mentek ki. Igen, végre ismét lehetett gyurcsányt elküldeni a francba, meg a rendőröket alázni. De ami a vicces, hogy utána pont az ő pofájuk a legnagyobb, hogy bezzeg mennyit kellett költeni a buzik védelmére és ez az adófizetők pénze... Ahapersze, de nem a buzik miatt kellett költeni, hanem a köcsög tüntetők miatt, akik (ismét) szétbaszták a várost. Csöpp ellentmondás...? -
Ne csináljátok már ezt a "!!!!!4444négy"-es hülyeséget, nagyon szar :D Valaki elkezdi a többi hülye meg megy utána bármilyen láma dolog is :S -
VRSDM, nincs ebben a topikban semmi érdekes, de télleg -
25-30 évesen még mindig a skinhead kölykökkel lógsz? bejön a kopasz fej, mi? -
gondolom a 60 évesek meg így lesznek múmiák -
nem lehet a gyerekből meleget nevelni, ez nem igy működik
mint ehogy a borssúrától sem leszel buzi (szegény Sodi, de ő kivétel)
persze primitivországban, a gyereket csomó hátrány érné a többi primitiv embertől és azok kölykeitől