127612
-
Ilyen erővel én is "okosabb" vagyok a jópár korombelinél.Meg valaminél többet tudok a világról náluk.Mégse jelöltem meg a műveltebb vagyokat,mert bízok benne,hogy nem az az átlag,amit nap mint nap látok iskolában. -
-
dieselG #7645 Ez már offtopic, de egyébként lehet, nem jár rosszul az, aki megtanul oláhul, hátha az következik be, amit írtál. De ne legyen igazad! :)
Ha kell, "igazmagyarkodásból" is megélnék, még ha rosszul is. Legalább büszkén halok meg életem végén. -
értem én de "igaz magyarkodásból" sajnos nehezen élsz meg. -
dieselG #7643 De én magyarul gondolkodok és érzek, egyáltalán nem foglalkoztat a jövőbeni esetleges oláh "fellendülés".
Sokkal inkább a csángómagyar emberek s gyermekeinek a sorsai érdekelnek, ami az idegen államot valamiért nem érdekli. Pedig a számunkra egyik nagy kincsünkről van szó.
Érted már a gondolkodásmódomat? :) Üzlet abszolút hidegen hagy. -
Egyébként pont valami hasonlót akartam én is írni :) -
Megbízható, jámbor, segítőkész vagyok.
63
22.58%
Meglepő, hogy az SG-sek mennyire nem ismerik önmagukat. Sokszor az ember már kérdezni sem mer mert egyből neki támadnak, hogy milyen láma meg hasonlók. (Nem saját tapasztalat, csak megfigyelés) A legszebb az amikor valaki tényleg valami más(ok) számára pofon egyszerü dolgot kérdez és a segítség helyett inkább elkezdenek kötekedni. Az fel sem merül bennük, hogy az ismeret hiányát nem lehet "rangsorolni" mert amit valaki nem tud azt nem tudja és kész. Azér kér segítséget.
Szóval meglepően sokan tartják segítőkésznek magukat. -
pl. olyasvalaki, aki felismeri, hogy románia az elkövetkezendő években üzletileg is komoly meglepetéseket tartogathat... -
dieselG #7639 1997-98-ban éltem egy évig Erdélyben (Gyergyóditró), és ha a magyarlakta területeken kívül is meg akartam értetni magam, szép lassan csepegtették belém az oláh szavakat. Ha letenném az alap román nyelvvizsgát ma, simán meglenne.
Azért sajnos, mert mai fejemmel ki a franc akar megtanulni egy olyan nyelvet, melynek a használói a mai napig megszállva tartják egy egész országrészünket? -
román miért sajnos?? -
dieselG #7637 magyar :D, német társalgási szinten, angol, román (sajnos), norvég, valamint szintén társalgási szinten a magyar jelnyelv és a nemzetközi jelnyelv. Ez összesen hét. Az oroszt nem számolom bele, mert csak olvasni tudom, ahogy Pepsi Twist kolléga írta. -
lol D:D: -
-
Kreatív vagyok és újszerűen gondolkozok.
Filozófia, elmélkedés, bölcsesség.
Megbízható, jámbor, segítőkész vagyok. -
gotchaaa #7633 Ha egoista is lennék, akkor nem lennék tökéletes, szóval nem. 

-
nem vagy egy kicsit egoista?
-
gotchaaa #7631 Műveltebb vagyok az átlagnál.
Kreatív vagyok és újszerűen gondolkozok.
Fizikai adottságaimmal szerzek előnyt magamnak. (munkabírás, jóképűség)
-
csak 1 et öltem meg :D -
ó :( -
diplomád? aha.. és mennyi Deák Feribe került?
-
akkor úgy mondom hogy 2ről van diplomám... -
ja akkor ilyen erővel én is beszélek vagy 6 nyelvet :) -
én, tudok angolul németül, de oroszul csak olvasni tudok és azt sem tudom megérteni néha... jah és majd kifelejtettem a "görög" ha elveszek görögbe akkor vissza tudom magam tájolni az emberektől görögül :D -
3-at is bejelölhetsz egyszerre... -
amúgy szerintem is rossz így, mert kombinálni is kéne, én sem tudtam először mire nyomjam :S -
Megbízható, segítőkész -
ba32107 #7621 baz:D sorold már fel ezt a hét nyelvet lécci, csak érdekel :D
szerintem a műveltebb vagyok kérdést úgy is lehet értelmezni, hogy egyszerűen nem vagyok buta. de komolyan, annyi rohadt buta ember van manapság, hogy csak nézek.....például ma vártam egy parkolóban, és egy idióta nő se szó se beszéd megállt a parkolóhely bejáratának a KÖZEPÉN, bezárta a kocsit, és elment. én csak bámultam, kétszer kiszálltam lefényképezni, aztán visszajött a nő, és mint aki jól végezte dolgát, beült a kocsiba, és elhajtott.
ez persze csak egy példa, de én néha tényleg képes vagyok annyira felidegesíteni magam ezen a sok marhán....
emberismeretem eléggé jónak mondható. haverommal néha azt szoktuk játszani, hogy a sétáló emberek jellemrajzát és foglalkozását saccoljuk meg (és fogadok hogy az esetek 70%-ban eltaláljuk :P) -
Logika, matematikai jellegű feladatok. -
Megbízható, jámbor, segítőkész vagyok.
ennyi:)
művelt vagyok, de az átlagnál nem jobb(sztem), logika...hmmm, az kéne:)
fogalmazás, magyarázás sem az erősségem(ugy Sweech
), kreativitás az még csak csak, de az újszerű gondolkodás nem nagyon...művészeti érzékem nincs semmihez, emberismeretem sem tökéletes, a soron következőt inkább kihagyom
(filozófia, elmélkedés, bölcsesség), Fizikai adottságaimról sem beszélnék túl sokat, vékony(de nagyon) vagyok...
-
lol :D -
Hangosan felröhögtem 
-
En meg muveltebb vagyok a muveltebb vagyok az atlagnal nyomok atlaganal:P
Egyebkent: 3,4,6+8(minusz jambor)+9 -
"Empátia, emberismeret" és "Megbízható, jámbor, segítőkész vagyok" a 2 szavazatom -
szóval röhögtél rajtam, megbántasz. -
Istenem,bocs a flood-ért,de most olvastam vissza,és halálra nevettem magam ezen a szavazáson...az eddigi talán legjobb téma az utóbbi egy hétben. 7571-7579-ig könnyeztem... :DDD -
Cat 02 #7612 Pedig nem is volt vicces
-
Hát ezen beszartam a röhögéstől...:DDD -
Ja,nevezzük nevén a dolgokat...
-
G_ArchAngel #7609 nekem az osszes, egyszerre, es meg van a szerenyseg, oszinteseg is...
-
Az mind semmi... én értek bocsiul és ismerem a párologtatók bináris nyelvét. 
[SW-t nézett épp :D]