127612
  • RoR zsozso
    Autóval egy lakatlan szigetre... értelmes...
  • NeverwinterKING
    Zsebre vágok egy doboz cigit, és egy öngyújtót.
  • NeverwinterKING
    írok vmelyik havernak h jöjjön már elértem autóval -.-
  • poppe
    hááát, nekem tuti van valahol egy bontott söröm :D
    amúgy meg a fényképezőgépet
  • Fbn Lx
    neked és a hozzád hasonlóaknak mondom, hogy nem kell minden kérdésben azt az 1-2 kiutat keresni, ahol éppen bele lehet kötni. kétféleképp lehet elképzelni egy szituációt: úgy, hogy a választási lehetőségek értelmet nyerjenek, és úgy, hogy panaszkodhassak, hogy ez meg az nincs benne, és ez meg az nem lehetséges.
    Én például, amikor megírtam a kérdést úgy képzeltem el, hogy süllyed a hajód, te pedig a vízbe ugrasz, és a sziget felé úszol. Így csak egyetlen cuccot van időd kimenteni, és nyílván azért rohansz, ami a legtöbbet számít neked.
    most te elképzelheted ezt úgy is, hogy zátonyra futsz, vagy hogy mentőcsónakba ugrasz, vagy midnen ott van előtted és bepakolod egy táskába, vagy ahogy akarod.
    csak így értelmét veszti a szavazás. abból nem derül ki, kinek mi a legfontosabb egy ilyen helyzetben :)
  • RoR zsozso
    Tegyük fel h. napelemes laptopod van,és működik a net. (Bár ez már itt felejtős)
    Mit csinálsz a neten??Följössz SG-zni?? Attól nem lesz kajád,se semmid...
  • bardocz
    Fényképező picit tovább bírja,mint laptop -.-
  • Benny04
    feltöltve viszem el -.-
    ennyi erővel a fényképezőgépbe honnan veszel elemet?
  • RoR zsozso
    Ennyi erővel a TESCO bevásárlóközpont is kimaradt...
    Szted működne a semmi közepén a net??
    És a laptop általába árammal megy,hol töltöd fel??!! LOL
  • Rettenthető
    ennyi erővel a krosszmotor telitankkal is kimaradt...
  • Benny04
    ez a lehetőség kimaradt:
    laptop mobilinternettel...
  • bardocz
    Hehe,milyen igaz:)
  • bardocz
    A lostosat nem neked szántam,csak úgy általánosba.
  • Rettenthető
    Hacsak nem egy szál f*szban vagyok, akkor akár a felsoroltak mindegyikét magammal tudnám vinni, akkor meg mi a reteknek válogassak?
  • ba32107
    elég sokféle hajótörés létezik.........vagy teljesen elsüllyed a hajó, ezesetben inkább a magad bőrére gondolsz, semmint cuccokra, ha pedig nem süllyed el (és pl. partra dobódik), akkor az összeset viheted, nem kell választani. a lost-os kommentet nemtom nekem szántad-e, de én azért tisztában vagyok az alapvető szükségletekkel.

fentiek közül szerintem a két legfontosabb a pisztoly (vadászni ezenkívül csapdával, esetleg íjjal és nyíllal lehet. előbbihez nagy szerencse, utóbbihoz nagy ügyesség kell), és a cigi+öngyújtó. ebből csak az öngyújtó kell, mégpedig a tűzhöz.

az elsősegély doboz fontos lehet, de nem létszükséglet. az uzsonnás táska felesleges, mert vadászni tudsz a pisztollyal, édesvíz pedig valószínűleg akad majd. a többi válasz marhaság.

én szeretem ezt a témát, és valamelyest érdekel is (túlélés törvényei, verne könyvek, plusz utánaolvastam neten is sokat).
  • David2
    sztem pisztoly a legjobb választás. Kaja úgyis elfogy egyn ap alatt, tehát nem oszt-szoroz, míg egy lőfegyver hosszabb távú befekteteés
  • Bulykin
    Az elsősegély dobozt, szükségem lehet rá.
    elég kevesen vagyunk^^
  • Rockynhooo
    kaja fegyver cigi kőne nekem
  • bardocz
    Hajótörés egy szigeten>a hajó hogy úszna tovább>nem süllyed el,mert valami tartja,konkrétan az,amin összetört>bármikor viszamászol a hajóra azért,ami kell>még lakni is tudsz benne.

Az,hogy a lostban az emberkék mindenféle űrlényel találkzonak,az egy dolog,a valóság picit más.
  • Kicsikiraly
    hát akkor jobb híján én is az elsősegélykészlet. vadászáshoz a pisztoly fölösleges, letörsz egy nagyobb ágat és meg is van a fegyver :D (egyszer már elképzeltem magam egy lakatlan szigeten, akkor a machete volt a legfontosabb dolog)
  • whiskeyman
    uzsidoboz, meg egy doboz dekk kellene leginkább

meg a "pizdoj hankdombíto"
  • cicai
    :(
  • Bandee1987
    Én már választottam :)
  • cicai
    LOOOOOOOOOOOOOOOOL
    Az elsősegély dobozt, szükségem lehet rá.----még senki nem nyomott ráXD
  • ba32107
    elég hülye kérdés........alapból: hajótörés egy szigeten, tehát nem nagyon tudok válogatni, hogy mit viszek.....

de a válaszok is nagyon komolytalanok. pipere készlet, cigi, fényképező.....ugyan már. még ha normális válaszok lettek volna...

így marad a pisztoly, vadászni.
  • Hymtozis
    (A szigeten nem is... )
    Egyépként azé az embereket ismerve... ki tudja? Pénzel biztosabb. :D
  • bardocz
    Szerinted bazdmeg ha hajótörött vagy,majdnem megdöglesz,akkor egy stáb a sziget másik oldalán nem intézi el a hazautatad ingyen? Na a te szigeteden se lennék hajótörött:D
  • Hymtozis
    Sry, de egy szigeten h szenvedsz hajótörést?
    Egyépként mért nincs benne a pénz? Mert mi van, ha a másik oldalon épp ott forgat egy stáb?? Vagy épp egy újszerű, nemrég kialakított üdülőhely van...
    Meg, ha még lakatlan lenne is... Hát akkor egy nő nem ártana, akivel be lehet lakatlanítani a szigetet.

Egyépként pisztoly, csurig töltve. Azzal elég sokminden megoldható...
  • karajjj
    igaz...
  • Kicsikiraly
    nincs semmi olyan hogy machete, balta stb? hogy fogok életben maradni? :S
  • Énvagyokazapád
    Zsebre vágok egy doboz cigit, és egy öngyújtót. :)
  • cicai
    Viszem a pisztolyt, teli tárral. Ki tudja, mivel találkozok.
    Pisztollyal is tom igazoltatni magam
  • CsuTy89
    Zsebre vágok egy doboz cigit...
  • tugyiti
    A pr0n újságokat,mégis mire fogom verni az elkövetkező 50 évben ha lakatlan szigetre kerültem?
  • G_ArchAngel #7653
    fenykepezogep, mi mast...?
  • ChuckyHUN
    Empátia, emberismeret, megbízható, jámbor,segítőkész vagyok
  • Molnibalage
    Középsuliban is én és cimbim mentett meg több csajt is a fizika bukás veszélyétől sőt egy sg-s leányzónak is segítettem. Persze azért ebből nem csinálok rendszert. :)

Az első 3-ra ment a pipa (végre többet is lehet választani!).
  • gergobaby
    1. 4. 9.
  • bardocz
  • bardocz
    Hát az egy dolog,hogy sg-n nem mindig segítek,de az élet az más.Már csak azért sem hasonlítanám ösze a kettőt,mert sg-n viszaolvashatsz sok-sok oldalt,de az életben nem.És míg sg-n itt van rögtön a segítség,hiszen viszaolvashatsz,az életben ez nem mindig vagy így vele.Ha azt veszem,hogy kb 3-4 osztálytársam nekem is köszönhetően nem bukott meg,még örülök is:)