127612
-
Viszem a pisztolyt, teli tárral. Ki tudja, mivel találkozok. -
A fényképezős-dzsípíeszes ögyújtómobilszemélyigazolványlőfegyveremet. 
Egy horog, egy damil, egy doboz vihargyufa, és egy sótlanító. És egy úszómedence. -
Ha hangosan kiáltod,hogy bumm,lehet az állatok is szívrohamot kapnak. -
utolso
-
doboz cigi öngyújtó:D -
ünneprontó :D -
Csak a bantuk nem a lakatlan szigeten élnek
-
A fényképezőgépet azt hadd szóljon :D lefényképezem a bantukat azt este csinálok dárdát és rájuk rontok :D a vaku miatt meg azt hiszik isten vagyok :D -
stfu :| -
óvszert
-
sokáig tartana...
idegességedben kb fél óra xD -
1 doboz cigit, azt hadszóljon :D -
műholdas netről hallottál már?
és napelemes töltőről?
-
De honnan lesz neked internet a tenger közepén egy kis pöcs szigeten? :D Használtam már mobil netet, de Pest után már az autópályán nem volt net. Aztán itt egyesek a tenger közepére akarnak netet varázsolni, esélyes :D -
kés kell,gyufa,öngyújtó,kötszer... -
ba32107 #7712 amúgy egyesek sportot űznek abból, hogy minden kérdést lepontoznak? az utóbbi kérdések közül szinte egyik sincs 5 felett, némelyik mínuszban.....pedig vannak köztük jók is. ennek mi értelme?
például ott a gorombán viselkedős kérdés......tök jó, erre 4 pontja van 18 szavazattal. ugyanígy a virágos kérdés. ehhh...
-
ba32107 #7711 nem belekötni akartam, bármennyire is úgy látszik. értettem a kérdés lényegét. de ettől függetlenül még mindig ostobaságnak tartom az utolsó három válaszlehetőséget, és nem értem, miért azt nyomták egyesek. helyettük lehetett volna tenni praktikus dolgokat, pl. kés (szerszámkészlet), növénymeghatározó könyv, ilyesmi.
amúgy, aki látta a Számkivetettet:
:D -
megnézem mondjuk hol vagyok :P
és utána arra a gps kordinátára segítséget kérek:P
logic... -
én sosem cigiztem és utálom természetesen, de ezt választottam mert elég macerás tüzet gyújtani nélküle -
és?
a cigidtől netán lesz kaja?
-
amúgy öngyújtó nem hülyeség, elég nehéz tüzet rakni mindenféle segédeszköz nélkül... -
kocsisgabor9999 #7706 Aki meg cigit visz az haljon éhen nem sajnálnám! :D:D:D -
kocsisgabor9999 #7705 Az uzsonnás táskát. Van még benne pár szendvics, és víz. Mert ugye ezek nélkül 2 napig nem bírnám... :) -
ennyi eszed van
-
Viszem a pisztolyt.... -
anyukámat. ő vigyáz rám meg ad enni is -.- -
A fényképezőgépet. Szép kis kalandtúra lesz.
lehet találkozok egy sellövel,vagy valami emberi cápával,esetleg valami hableánnyal,ezeket megkell örökiteni -.- -
meg amúgy mostanában az a menő
-
amúgy cigi + öngyújtót nyomtam :) -
mindenki beszél hogy jajj telefon. mióta lenne ott lefedettség? még csak mo-n sincs mindenho. nem hogy egy szigeten az óceán közepén, majd műholdas katonai rádiót az mindjárt más. -
Vagy szimplán bekattani,és halucináli össze-vissza
-
Alap, hogy öngyújtó...a tűz a legfontosabb, az óceánból meg fogsz rákot, halat, kagylókat. Kiépíted a szállást, aztán felfedezheted a szigetet is... -
meg nem mind1 milyen magas szikláról ugrassz le
-
Szikláról ezért kell fejest ugrani,és nem kinyújtott kézzel,mert akkor előbb zúzódik be a kezed,mint a fejed,meg a nyakcsigolyák. -
Amit magammal vinnék 1 lakatlan szigetre az a telefon (a világon már szinte mindenhol van térlefedettség (így bízok benne h ott is lesz).
Amúgy ha a felsoroltak közül kell választanom akkor a pisztolyt.
Ennek az az egyszerű oka, hogy ha már kezdek megőrülni akkor a fejemhez tartom a és bumm. (megelőzvén a "de másh is megtudnád magad ölni" kommenteket: a vízbefulladás hosszas és szar érzés lenne, leugrani 1 magas szikláról h agyonzúzzam magam...ha nem halok bele akkor ott fekszek magatehetetlenül és őrülten fáj mindenem...) -
Inkább a 100 darabos svájci bicska készletemet vágnám zsebre.... Annak venném a legtöbb hasznát. -
énis. -
Na,ezt ugye nem gondoltad komolyan?? 
-
de legalább tud pizzát rendelni
-
sztem ő se gondolta komolyan