127612
  • VRSDM
    rákattantama cigis témára, elolvastam 30oldalt pdf-t minden féle cigis cikk bennevan, és ott írták hogy a dohányzóknak sokkal több olyan enzim van az agyukban ami a különféle ingerekre hatást gyakorol, ergó ha boldog vagy jobban vagy boldog, ha sírnál jobban sírsz :) ez érdekes azért :)

más kérdés hogy akinél az agyi neutronokban ilyen túltengés van az már függő :D
  • poppe
    már lehet meg is van, még várunk egy hetet hátha mégis megjön asszonynak, nem akar 2000 ft-ot kidobni egy terhestesztre... ghhhhááá, én meg addig nem cigizhetek csak titokban...
  • VRSDM
    az jó :D valaki fogyózik, valaki gyorsabb spermákra hajt :P
    babát szeretnétek? :P
  • poppe
    hamar meg lehet szokni, én legalább is néha átváltok ha áremelés van egy eggyel szarabbra :D és 2 doboz után már az a természetes
    mosmár nem nagyon cigizgetek mert spermagyorsítási projecten vagyok :)
  • VRSDM
    nekem is voltmár hogy azt vettem / havernál csak az volt. és elszívtam
    olyan mint a sör, van dreher meg van zipfer :P
  • [HUN]FaTaL
    hehe:) én kék bond (csóró gyerek vagyok :D)
  • NeverwinterKING
    kék sopianae
  • VRSDM
    piros marboráló vagy camel
  • toysoldier
    zöld benson ^^ csak kár h megszűnik :(
  • poppe
    a legpraktikusabb egy balta lenne
  • ronihun
    az ésszerű persze az lene ha az uzsonna+víz mert vannak modszerek amivel meg tudod védeni magad...de mégis a pisztolyra nyomtam :)
  • [HUN]FaTaL
    Milyen cigit szívtok egyébként?:)
  • VRSDM
    összeszedem az sg-s cimbiket hamarosan :P
  • toysoldier
    énis XD
  • NeverwinterKING
    énis arra mentem :P
  • VRSDM
    22ből négyen már megvagyunk :P
  • [HUN]FaTaL
    így van:)
  • kulabácsi
    így van :D
  • VRSDM
    mi legalább tudunk élni (ő is erre nyomott)
  • SötétBarom
    Doboz cigi.. :DDD Nincs szebb mint egy lakatlan sziget tetején a sziklán elfűteni egy kövér marlboro-t ... >:P
  • kulabácsi
    vizsgálták a discoverin, én úgy emlékszem h nem sikerült nekik :)
  • poppe
    jóvammá, becsomagolom nejlonba (xD kártya, olympus biztos lesz még 50 év múlva, majd a szakértőik megfejtik h mit találtak :) és elásom egy tuti helyre, kutya baja nem lesz
    viszont borotválkozni sem fogok többet életemben, az tuti! sztem az a 4 piperecucc a csajoké, szal megvárom míg kiírtjátok egymást, és van egy egész háremem :)
  • [HUN]FaTaL
    50 év múlva mi marad a fényképezőgépből szted? meg 50 év múlva biztos lesz még SD kártya :D (vagy bármelyik a jelenlegi szabványból) Nézd csak meg 10 év (vagy még annyi se) alatt mennyit változtak az adathordozók (cd->dvd, floppy, pendrive, memkártya stb. )
  • poppe
    mert nincs pisztolyunk és szertünk fotózni, nyilván a 4 ceruzaelem is hamar lemerül, de 50 év múlva megtalálja valaki és akkor alkottunk vmit az utókornak :)
    kérdezd már meg a makikat, h az iratait minek mentik meg :D
  • VRSDM
    Ha egy kérdés sikeres (mint a mostani). akkor elképzelhető hogy 2 napig is kinnt lesz! :)
    ne csüggedjetek, beszéljetek róla :]
  • PyRex
    "arra téved egy jegesmaci"

ez nem a LOST :)))
  • Cat 02 #7741
    Jah, ideges leszek ás rálövöd a tárat és arra téved egy jegesmaci h "Mi ez a nagy zaj?" és megesz...
  • [HUN]FaTaL
    Hajótörésre minek visztek fényképezőgépet?:D Ha lakatlan a sziget (márpedig visszaolvasva úgylátom) akkor úgysem tudod megmutatni senkinek ha ott döglesz meg:D
  • DJ Skyline
    :DD
  • poppe
    torkolattűztől is lehet begyulladna a szalma :D
  • kulabácsi
    de lenne mivel tüzet gyújtani utána :P
  • poppe
    bringázás sincs, de tollaslabda bezzeg van :D
  • Rockynhooo
    oké de a cigit meg add nekem :D
  • Fbn Lx
    a sportot kérdésötlet jó lenne, csak nagyobb csoportokat kéne csinálni, mert ami fel van sorolva az csak harmada a legnépszerűbb sportágaknak is...
    pl. labdajátékok, atlétika, küzdősport, stb.
  • Cat 02 #7733
    Pisztoly és erőszakkal elveszem a többi hajótöröttöl a többit -.-'
  • LasDen #7732
    pisztolyt.....ki tudja mi van a szigeten.....vizet meg kaját minek vigyek....ha már vannak fák a szigeten, akkor van olyan élet és mennyiségű víz, amivel életben maradhatok......
  • kovecses
    Nem baj majd lefényképezem őket! :D
  • poppe
    jó sok emberkének van itt fegyvere :D
  • S8DJ
    Viszem a pisztolyt, teli tárral. Ki tudja, mivel találkozok
  • LordVenom
    Hirtelen felindulásból a pisztolyra tettem a voksom,mert be lennék szarva mindentől...de talán az öngyújtó logikusabb lenne...