127612
-
rákattantama cigis témára, elolvastam 30oldalt pdf-t minden féle cigis cikk bennevan, és ott írták hogy a dohányzóknak sokkal több olyan enzim van az agyukban ami a különféle ingerekre hatást gyakorol, ergó ha boldog vagy jobban vagy boldog, ha sírnál jobban sírsz :) ez érdekes azért :)
más kérdés hogy akinél az agyi neutronokban ilyen túltengés van az már függő :D -
már lehet meg is van, még várunk egy hetet hátha mégis megjön asszonynak, nem akar 2000 ft-ot kidobni egy terhestesztre... ghhhhááá, én meg addig nem cigizhetek csak titokban... -
az jó :D valaki fogyózik, valaki gyorsabb spermákra hajt :P
babát szeretnétek? :P -
hamar meg lehet szokni, én legalább is néha átváltok ha áremelés van egy eggyel szarabbra :D és 2 doboz után már az a természetes
mosmár nem nagyon cigizgetek mert spermagyorsítási projecten vagyok :) -
nekem is voltmár hogy azt vettem / havernál csak az volt. és elszívtam
olyan mint a sör, van dreher meg van zipfer :P -
hehe:) én kék bond (csóró gyerek vagyok :D) -
kék sopianae -
piros marboráló vagy camel -
zöld benson ^^ csak kár h megszűnik :( -
a legpraktikusabb egy balta lenne -
az ésszerű persze az lene ha az uzsonna+víz mert vannak modszerek amivel meg tudod védeni magad...de mégis a pisztolyra nyomtam :) -
Milyen cigit szívtok egyébként?:) -
összeszedem az sg-s cimbiket hamarosan :P -
énis XD -
énis arra mentem :P -
22ből négyen már megvagyunk :P -
így van:) -
így van :D -
mi legalább tudunk élni (ő is erre nyomott) -
Doboz cigi.. :DDD Nincs szebb mint egy lakatlan sziget tetején a sziklán elfűteni egy kövér marlboro-t ... >:P -
vizsgálták a discoverin, én úgy emlékszem h nem sikerült nekik :) -
jóvammá, becsomagolom nejlonba (xD kártya, olympus biztos lesz még 50 év múlva, majd a szakértőik megfejtik h mit találtak :) és elásom egy tuti helyre, kutya baja nem lesz
viszont borotválkozni sem fogok többet életemben, az tuti! sztem az a 4 piperecucc a csajoké, szal megvárom míg kiírtjátok egymást, és van egy egész háremem :) -
50 év múlva mi marad a fényképezőgépből szted? meg 50 év múlva biztos lesz még SD kártya :D (vagy bármelyik a jelenlegi szabványból) Nézd csak meg 10 év (vagy még annyi se) alatt mennyit változtak az adathordozók (cd->dvd, floppy, pendrive, memkártya stb. ) -
mert nincs pisztolyunk és szertünk fotózni, nyilván a 4 ceruzaelem is hamar lemerül, de 50 év múlva megtalálja valaki és akkor alkottunk vmit az utókornak :)
kérdezd már meg a makikat, h az iratait minek mentik meg :D -
Ha egy kérdés sikeres (mint a mostani). akkor elképzelhető hogy 2 napig is kinnt lesz! :)
ne csüggedjetek, beszéljetek róla :] -
"arra téved egy jegesmaci"
ez nem a LOST :))) -
Cat 02 #7741 Jah, ideges leszek ás rálövöd a tárat és arra téved egy jegesmaci h "Mi ez a nagy zaj?" és megesz... -
Hajótörésre minek visztek fényképezőgépet?:D Ha lakatlan a sziget (márpedig visszaolvasva úgylátom) akkor úgysem tudod megmutatni senkinek ha ott döglesz meg:D -
:DD -
torkolattűztől is lehet begyulladna a szalma :D -
de lenne mivel tüzet gyújtani utána :P -
bringázás sincs, de tollaslabda bezzeg van :D -
oké de a cigit meg add nekem :D -
Fbn Lx #7734 a sportot kérdésötlet jó lenne, csak nagyobb csoportokat kéne csinálni, mert ami fel van sorolva az csak harmada a legnépszerűbb sportágaknak is...
pl. labdajátékok, atlétika, küzdősport, stb. -
Cat 02 #7733 Pisztoly és erőszakkal elveszem a többi hajótöröttöl a többit -.-' -
pisztolyt.....ki tudja mi van a szigeten.....vizet meg kaját minek vigyek....ha már vannak fák a szigeten, akkor van olyan élet és mennyiségű víz, amivel életben maradhatok...... -
Nem baj majd lefényképezem őket! :D -
jó sok emberkének van itt fegyvere :D -
S8DJ #7729 Viszem a pisztolyt, teli tárral. Ki tudja, mivel találkozok
-
Hirtelen felindulásból a pisztolyra tettem a voksom,mert be lennék szarva mindentől...de talán az öngyújtó logikusabb lenne...