127612
-
vótmá mindegyik, nekem mindegy milyen a haja
"..az ész a fontos, nem a haj.." :DD -
barna vagy fekete...
szőkék buták, vörösek meg rondák (tisztelet a kívételnek) xD -
teljesen mind1 -
ba32107 #7804 tökmindegy -
ha nagyon fekete akkor azt amúgy mindegy -
szőke -
Vlala #7801 Melyik a leghűségesebb nőtípus? A szőke, a barna, a fekete, vagy a vörös?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ősz. -
alföldön (kecskemét), motoron ülve, látva a tescot, és még közbe szarrá is ázok: megfizethetetlen élmény. :D -
ba32107 #7799 öcsém :D
szívemből szóltál, csak én sose tudtam volna így leírni -
Cat 02 #7798 Máj akart lenni, sry :D -
hány énekes ment tönkre az ital miatt? a tüdőt a hangszálakat mind hazavágja. -
Alkohol a tüdőt elbassza? Max az agyadat :D -
a wowot lehet ingyen is tolniXDXDXD de van benne igazság amúgy:) -
megoldás? nem kell dolgozni, nem lesz pénz, nincs mivel tönkretenni az életed :]
nézzétek meg a régebben linkelt jamaica guide fószert, sztem soha egy fityinget nem dolgozott, saját magának megteremtette amit akart, és 50-60 évesen (kb) boldogabb mint bármely európai droid... :| -
Cat 02 #7793 Mire jó az alkohol ? Fizetsz azért h elbassza a tüdőd ? Mire a jó a wow ? Fizetsz azért h ne legyen életed ?
btw teljes mértékben egyetértek veled, csak kötözködős napom van :D -
nem olyan biztos az hogy tovább élsz. nem festek ördögöt a falra, de manapság, mikor no mindegy, fölösleges vita lenne. tudom hogy nem fogok életem végéig dohányozni, fiatal vagyok jólesik, igénylem, én és a szervezetem, de tudom (és nem kell jönni a dumával hogy tévedek) hogy le tudom tenni ha akarom... ennyi, nagyobb dolgokat is átvészeltem már, így tudom hogy ez nem lenne nagy trauma. -
Cigi nélkül is lehet gyönyörködni a tájban 
(cserébe tovább élek
)
-
ja tényleg elégetek cserébe némi kalóriát :]
ez meg hogy egy barátnő sok pénzbe kerül...
hát nem többet mint a haverokkal sörözés barátnőzés helyett...
7788 - képzeld el úgy mint egy csók egy szép nővel.
jó érzés mikor szakad az eső, bmx-eztél egész nap, fossá huggyá áztál, csupa sár vagy, hazafele tekersz mert elállt a nagy vihar, amit az erdőben vártál meg a pályán, tekerészel, a város (mivel fóton lakok belátom egész pestet) gőzölög az eső után, a budai hegyek mögött meg megy le a nap, és vakító sugarakkal készít egyszerre 3 szivárványt egymás alá / mellé. na olyankor megállni, leülni a bicódra, és elszívni egy cigit, meg sem szólalva csak átadva magad az élet adta lehetőségnek hogy elraktározz egy életreszóló élményt.
na az semmihez sem hasonlítható :] -
Ha van barátnőd, akkor fizetsz azért, hogy dugj...
Csak máshogy...
-
Én se értem mire jó a cigi, elbasszák a tüdejüket, és ezért pénzt adnak ki 

-
azért fizetni hogy dugjak..? :) -
amit a kukában találnak-.- -
nem hülyeség, érdekes hogy kinek mi az álláspontja, még ha a kérdés nem is konkrétan egy értelmet sugárzó, a mögöttem tartalom akkor is sokkal több. -
senki sem marad a szigeten mert ő megment minket :D
-
ba32107 #7783 áá én a bondot utálom, mint a szart :D mindig viceroyt veszek, még ha sok pénzem is van. megszoktam :D
pall mall régen ízlett, most már nem valami jó.....túl gyenge. amit szeretek még, az a szofi, meg a multifilter. többi drága cigit nem ismerem :D
ez is érdekes cikk egyébként. én maxmiálisan habituális vagyok: most a haverok nyaralnak, nem nagyon rándulok ki sehova, és nem is cigiztem kb három napja, de egyáltalán nem is hiányzik. -
ez is hülye kérdés:S
ennél van jobb amire igen nel és nemmel lehet válaszolni:S
hajótörésre nem visz magával mindenki amit akar:S mert tudhatja szvssz orditoan hülye kérdés sztem:D -
A fényképezőgépet. Szép kis kalandtúra lesz.
meg persze telefont kaja úgyis lesz a szigeten
-
ezt a bagós társaságot :/
azért fizetni,hogy szétcseszd a tüdődet
sose értettem...
guminőt bezzeg egyik se vinne... -
karajjj #7779 pontosan!!! XD -
karajjj #7778 piluddzsa 

-
Akarod mondani mentolos?
-
karajjj #7776 évente vagy kétszer cigizek, akkor azt szívom, ami a kezembe akad... :D
or némi zöld... -
ez a király főleg ha benzintank mellett lett átcsempészve!!!
-
viceroy jó, ha nincs szofi akkor az. de mindig van :D -
pallmall nagyon tré lett amúgy, ez az új áh, fos. :D szó szerint fos.
az a baj hogy kevés a dohányzó viszonylag, nézd meg 174-ből 24, az akit tényleg érint a téma komolyabban, ez pici ahhoz hogy berakjunk rá egy kérdést, de most is jól elvoltunk :P -
Viceroyt utálom nem tetszik az íze:D
Erről jut eszembe lehetne cigis kérdés, csak túl sok a márka.
Én már a bondon kívül semmit nem tudok elszívni, mert nem izlenek. Előtte kék pall mallt szívtam, de amikor 470 körül lett az ára bondot kezdtem szívni, mert akkor 315 volt :D Aztán itt ragadtam, de még most is olcsóbb egy százassal kb. Meg azóta próbáltam mégegyszer a pall mallt de mintha rontottak volna rajta mert nem igazán izlett. -
lol lehet nekem is attol fáj a fejem egy egy este után :|
ha nagyon puccos a pénztárca akkor van hogy befigyel a lucky strike de ezen a három fajtán kívül mást nem szokásom :) -
viceroy-tól megfájdul a fejem, nekem ha kevés a lóvi akkor bond, de ritkásan van olyan kevés. piros marboro az mindig jó. -
kék pall mall, de ha sporolni kell akkor kék viceroy :D -
sztem csak a nikotin az ami hasznos, de azt te is elkezdenéd termelni magadnak előbb-utóbb, ha leszoknál. csak megkapod máshonnan, és ezért nem termeli a szervezeted. de az tuti h cigivel többet be lehet vinni :)