127612
  • whiskeyman
    vótmá mindegyik, nekem mindegy milyen a haja

"..az ész a fontos, nem a haj.." :DD
  • kulabácsi
    barna vagy fekete...
    szőkék buták, vörösek meg rondák (tisztelet a kívételnek) xD
  • NeverwinterKING
    teljesen mind1
  • ba32107
    tökmindegy
  • z99999
    ha nagyon fekete akkor azt amúgy mindegy
  • Énvagyokazapád
    szőke
  • Vlala #7801
    Melyik a leghűségesebb nőtípus? A szőke, a barna, a fekete, vagy a vörös?

• Énvagyokazapád
    alföldön (kecskemét), motoron ülve, látva a tescot, és még közbe szarrá is ázok: megfizethetetlen élmény. :D
  • ba32107
    öcsém :D

szívemből szóltál, csak én sose tudtam volna így leírni
  • Cat 02 #7798
    Máj akart lenni, sry :D
  • VRSDM
    hány énekes ment tönkre az ital miatt? a tüdőt a hangszálakat mind hazavágja.
  • FZoleee
    Alkohol a tüdőt elbassza? Max az agyadat :D
  • Bulykin
    a wowot lehet ingyen is tolniXDXDXD de van benne igazság amúgy:)
  • VRSDM
    megoldás? nem kell dolgozni, nem lesz pénz, nincs mivel tönkretenni az életed :]
    nézzétek meg a régebben linkelt jamaica guide fószert, sztem soha egy fityinget nem dolgozott, saját magának megteremtette amit akart, és 50-60 évesen (kb) boldogabb mint bármely európai droid... :|
  • Cat 02 #7793
    Mire jó az alkohol ? Fizetsz azért h elbassza a tüdőd ? Mire a jó a wow ? Fizetsz azért h ne legyen életed ?

btw teljes mértékben egyetértek veled, csak kötözködős napom van :D
  • VRSDM
    nem olyan biztos az hogy tovább élsz. nem festek ördögöt a falra, de manapság, mikor no mindegy, fölösleges vita lenne. tudom hogy nem fogok életem végéig dohányozni, fiatal vagyok jólesik, igénylem, én és a szervezetem, de tudom (és nem kell jönni a dumával hogy tévedek) hogy le tudom tenni ha akarom... ennyi, nagyobb dolgokat is átvészeltem már, így tudom hogy ez nem lenne nagy trauma.
  • FZoleee
    Cigi nélkül is lehet gyönyörködni a tájban
    (cserébe tovább élek )
  • VRSDM
    ja tényleg elégetek cserébe némi kalóriát :]
    ez meg hogy egy barátnő sok pénzbe kerül...
    hát nem többet mint a haverokkal sörözés barátnőzés helyett...

7788 - képzeld el úgy mint egy csók egy szép nővel.

jó érzés mikor szakad az eső, bmx-eztél egész nap, fossá huggyá áztál, csupa sár vagy, hazafele tekersz mert elállt a nagy vihar, amit az erdőben vártál meg a pályán, tekerészel, a város (mivel fóton lakok belátom egész pestet) gőzölög az eső után, a budai hegyek mögött meg megy le a nap, és vakító sugarakkal készít egyszerre 3 szivárványt egymás alá / mellé. na olyankor megállni, leülni a bicódra, és elszívni egy cigit, meg sem szólalva csak átadva magad az élet adta lehetőségnek hogy elraktározz egy életreszóló élményt.

na az semmihez sem hasonlítható :]
  • Carlos
    Ha van barátnőd, akkor fizetsz azért, hogy dugj...
    Csak máshogy...
  • FZoleee
    Én se értem mire jó a cigi, elbasszák a tüdejüket, és ezért pénzt adnak ki
  • PyRex
    azért fizetni hogy dugjak..? :)
  • cicai
    amit a kukában találnak-.-
  • VRSDM
    nem hülyeség, érdekes hogy kinek mi az álláspontja, még ha a kérdés nem is konkrétan egy értelmet sugárzó, a mögöttem tartalom akkor is sokkal több.
  • Black Hawk
    senki sem marad a szigeten mert ő megment minket :D
  • ba32107
    áá én a bondot utálom, mint a szart :D mindig viceroyt veszek, még ha sok pénzem is van. megszoktam :D

pall mall régen ízlett, most már nem valami jó.....túl gyenge. amit szeretek még, az a szofi, meg a multifilter. többi drága cigit nem ismerem :D

ez is érdekes cikk egyébként. én maxmiálisan habituális vagyok: most a haverok nyaralnak, nem nagyon rándulok ki sehova, és nem is cigiztem kb három napja, de egyáltalán nem is hiányzik.
  • II Rocky II
    ez is hülye kérdés:S
    ennél van jobb amire igen nel és nemmel lehet válaszolni:S
    hajótörésre nem visz magával mindenki amit akar:S mert tudhatja szvssz orditoan hülye kérdés sztem:D
  • Pipör
    A fényképezőgépet. Szép kis kalandtúra lesz.
    meg persze telefont kaja úgyis lesz a szigeten
  • desigo
    ezt a bagós társaságot :/

azért fizetni,hogy szétcseszd a tüdődet
    sose értettem...

guminőt bezzeg egyik se vinne...
  • karajjj
    pontosan!!! XD
  • karajjj
    piluddzsa
  • bardocz
    Akarod mondani mentolos?
  • karajjj
    évente vagy kétszer cigizek, akkor azt szívom, ami a kezembe akad... :D
    or némi zöld...
  • tugyiti
    ez a király főleg ha benzintank mellett lett átcsempészve!!!

• NeverwinterKING
    viceroy jó, ha nincs szofi akkor az. de mindig van :D
  • VRSDM
    pallmall nagyon tré lett amúgy, ez az új áh, fos. :D szó szerint fos.

az a baj hogy kevés a dohányzó viszonylag, nézd meg 174-ből 24, az akit tényleg érint a téma komolyabban, ez pici ahhoz hogy berakjunk rá egy kérdést, de most is jól elvoltunk :P
  • [HUN]FaTaL
    Viceroyt utálom nem tetszik az íze:D

Erről jut eszembe lehetne cigis kérdés, csak túl sok a márka.

Én már a bondon kívül semmit nem tudok elszívni, mert nem izlenek. Előtte kék pall mallt szívtam, de amikor 470 körül lett az ára bondot kezdtem szívni, mert akkor 315 volt :D Aztán itt ragadtam, de még most is olcsóbb egy százassal kb. Meg azóta próbáltam mégegyszer a pall mallt de mintha rontottak volna rajta mert nem igazán izlett.
  • Rockynhooo
    lol lehet nekem is attol fáj a fejem egy egy este után :|
    ha nagyon puccos a pénztárca akkor van hogy befigyel a lucky strike de ezen a három fajtán kívül mást nem szokásom :)
  • VRSDM
    viceroy-tól megfájdul a fejem, nekem ha kevés a lóvi akkor bond, de ritkásan van olyan kevés. piros marboro az mindig jó.
  • Rockynhooo
    kék pall mall, de ha sporolni kell akkor kék viceroy :D
  • poppe
    sztem csak a nikotin az ami hasznos, de azt te is elkezdenéd termelni magadnak előbb-utóbb, ha leszoknál. csak megkapod máshonnan, és ezért nem termeli a szervezeted. de az tuti h cigivel többet be lehet vinni :)