127612
  • [HUN]FaTaL
    Igaz, mellényomtam :D
  • Cat 02 #7886
    230
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ha magántulajdonon belül van és táblával jelezve, akkor mindenki jogosan úgy védi meg a vagyonát, ahogy akarja.

Az összes rohadt mocskot szedje csak szét a 220 ha be akart jönni, rohadjon meg mind.
  • Cat 02 #7884
    Hát igen, a betörőnek lassan több jog van mint az áldozatnak.
  • Ability
    Remélem érdekes lesz a téma amit beraktam. Én sok történetet hallottam már erről. Érdekes, de amerikába akár le is lőheted ha valaki magánterületre megy, mert hát mi a fenét keresett ott. [irónia] Magyarországon meg ugye minden téren az arányosságot veszik. Ha meg akarnak verni egy fahusánggal, akkor te nem védheted meg magad baseball ütővel, mert az erősebb, nagyobb sérülést lehet okozni vele, és ha megteszed, akkor téged vesznek elő. Ha ki akarnak rabolni, akkor hasonló a helyzet, sőt, először oda kell adnod a vagyonod, és utána értesítheted a rendőrséget, nem szállhatsz szembe vele. Nem tudom mennyire állják meg a helyüket a fentiek, de hallottam más hasonló történeteket.
  • fery02
    Akkor mér írtad mégis, hogy Szőke, és Barna? :D
  • S8DJ
    Full mindegy.
  • mama2
    Szintúgy.
  • milk41
    csakis barnákat;)
  • Hegi90
    Mármint fekete hajúakat

tudom.... fail :|
  • Hegi90
    Fekete nőket.
  • Molnibalage
    Nem a színe lényeg. Én bolondulok a hosszú hajú lányokért.
  • RIZLA
    off.sry

de most láttam a refit az aláirásodban ...:D (Y) grat! elötte vmi katasztrofa volt :D
  • PyRex
    pontosan :)
  • RIZLA
    Vörös haj, zöld szem ........ott a világvége :P
  • Goruck
    szőke, aki koaszra borotválja :D

nem, amúgy szőke hosszú hajú :D
    [apro]de nem az az undorító amikor fogja a fufrúját és hátracsatolja, amit szoktak mostanság :S
  • PyRex
    most akkor kopasz, vagy szőke? :)
  • Goruck
    Szőke, szőkésbarna lányok és természetes szőkék előnyben
  • Goruck
    a kopasz az az egyéb?
  • GyuriX2572
    barna és fekete :)
  • Hayni
    szőkepasik
  • LordVenom
    Soha nem volt gondom azokkal,akik tiszteletben tartják az antidohányosokat. Szerintem nem lehet általánosítani. Vannak dohányzó köcsögök,és nem dohányzó köcsögök is. :))
    Szerintem az előítélet a cigisekkel szemben azért alakult ki,mert sokan nem úgy gondolkodnak,mint ti,és szarnak rá,ha valakinek nincs kedve beszívni,amit ő kifúj. És itt jön a híres általánosítás problémája. ;)
  • Rockynhooo
    bár anno 2 évig cigiztem , ez csak a mostani stádium :D
  • Rockynhooo
    jah ezt én is tapasztaltam már, pedig én nem vok annyira nagy dohányos ha iszok akkor cigizek meg néha ha rámjön szó mi szó heti egy doboznál többet nem szívok , de már tapasztaltam én is hogy aki cigizik az rosszabb embernek számít mint az átlag, szebb szóval nem tom mondani de köcsögebbnek néznek..
  • bardocz
    Nekem semmi bajom a cigisekkel,amíg nem az arcomba fújják a füstöt,vagy ritkabüdösen nem ülnek mellém buszon.De ez is furcsa,mert van osztálytársam,aki elszív előttem 3-4 szál cigit,és nem érezni rajta a szagot meg semmit,míg van,aki meg felszáll a buszra,és olyan szaga van tőle,hogy fáj a fejem tőle.
  • CoolX
    ja van benne valami..
  • ba32107
    a normális ember nem fújja más arcába a füstöt. sőt továbbmegyek: a normális ember nem gyújt rá buszmegállóban, parkban, lécsőházban, stb...

én speciel csak úgy dohányzok, hogy a nemdohányzóknak egy szava sem lehet, hogy zavarom őket. még arra is vigyázok, hogy a cigiből felszálló füstöt merre viszi a szél (pl. kerthelységben)

de igazából arra céloztam, hogy a nemdohányzók általában minden dohányzó embert úgy ítélnek meg, ahogy lentebb leírtam, és ez miatt lenézik őket. hiába mondják, hogy "nem az én dolgom", benne van ez a lenézés: én jobb vagyok mint te, mert nem szennyezem a saját testemet. ez az, ami engem mindig idegesít. persze, valahol megértem őket: ugyanígy vélekedek én is pl. a heroinistákról. de azért a két dolgot mégsem lehet egy kalap alá venni.
  • Pepsi Twist
    most az a kérdés hogy neki értelmes vagy neked értelmes? :D
  • kocsisgabor9999
    Nekem mind1 milyen színű a haja csak legyen szép és: értelmes dolggokról lehessen vele beszélni... ÉS EZ A KEVÉS!
  • [HUN]FaTaL
    Nem konkrétan rólad beszéltem hanem úgy nagy átlagban:)
  • bardocz
    Márminthogy menyit cigizel,nem mióta.
  • bardocz
    Csak attól,hogy mióta cigizel nem igazán függ,hogy másokat menyire irritál,ha az arcodba fújják a füstöt.
  • ba32107
    az a baj, hogy a nemdohányzók hajlamosak mindenkire rásütni a "dohányzik" bélyeget, akinek a kezében valaha is cigit láttak. sok különbség van az között, hogy valaki egy sörözés alkalmával elszív néhány cigit, vagy pedig minden nap köhögve felkelve első dolga, hogy a besárgult ujjaival rágyújtson. nem minden ember egy gusztustalan igénytelen állat, aki dohányzik.
  • LordVenom
    Kicsit félreértettél. Nem szidtam soha a cigiseket,attól függetlenül,hogy én gyűlölöm. Ő dolguk/ti dolgotok,nem ítélkezek senki felett. A postom másról szólt.
    Viszont én nem emlékszem,hogy írtam volna a bebaszásról,vagy a hányásról...
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes hogy manapság mindenki a cigit meg a cigiseket szidja. Közben mindenki arról beszél hogy de jól bebaszott tegnap meg összehányt mindent stb. Én meg azt mondom hogy nem értem hogy tudjátok meginni azt a büdös szart, na?
  • bardocz
    Ha szabad megkérdeznem,mi neked az átlag?
  • ba32107
    a lovagló-pózra céloztam...
  • Pepsi Twist
    köszi nekem nem kell csak "nyanya2"-nek
  • ba32107
    "valami olyan módszert kell kitalálni hogy te csak fexel :D a csaj majd intéz mindent"

hát sok sikert a kutatáshoz, remélem sikerül
  • LordVenom
    Hmmm...talán a favoritom a barna,de minden hajszínben láttam már szépséget.
    A cigire visszatérve:
    "képzeld el úgy mint egy csók egy szép nővel."

Egy büdös szájú nővel? Ne haragudj,lehet mert kicsit szemellenzővel állok hozzá a cigihez,mert gyűlölöm,de azért egy számomra gusztustalan tekercset,ami bűzlik,mint egy hamutál összehasonlítani egy szép nő csókjával......érthetetlen. A bmx-es életérzés ahogy leírtad tetszett,de abban sem a cigit láttam szépnek. Én hasonló élményekkel térek haza sokszor quadozásból,de nekem ehhez nem kell rágyújtanom.