127612
  • Pepsi Twist
    külön engedély kell ahhoz hogy villanypásztorod legyen...
  • Rockynhooo
    nah jah én is menekülök ahogy tok , csak végezzem el a sulit...

[idegenvezető lesz a gyerek]:)
  • tugyiti
    így van és mivel magyar vagy [ha cigány lennél 2-ből engednének el 1-et]
    ezért a 8 év letöltendőből elengednek 2-t :)
  • Rettenthető
    Mikor megy el, akkor szólni kell neki, hogy: - Jajj itt tetszett felejteni a fejszét! - szólsz, hogy kapja el és utána vágod, ami pont beleáll a hátába.
    Így csak gondatlanságból elkövetett emberölés, nem pedig aljas indokból, előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés.
  • Cat 02 #7923
    Régen volt assszem 220, fizika dogán meg is szívtam, of course nem a konnektor mellett ültem.

btw úgy tűnik egy módszer van, amíg ő rabol ki téged, te is kirabolod őt.
  • tugyiti
    a betörőt be kell hívni!! le kell ültetni csinálsz neki egy kávét lajstromba veszitek mit pakolt eddig össze,majd kedélyesen felajánlani neki a többi otthon tartott értéket esetleg megkérdezni hogy az anyóst nem akarja e elvinni ,majd amennyiben járművel közelitette meg a célt segiteni neki bepakolni és megköszönni hogy nem kellett erőszakot alkalmazni és nem kerültél a börtönbe mert szájba verted a 200 literes fahordóval.......
    [szánalom a magyar jogrendszer,srácok aki tud meneküljön ebből a retek országból!!!!]
  • Rettenthető
    "és IQ-juk egységesen 100 körül van."

Nem egységesen, hanem összesen.
  • Rockynhooo
    kb... de érte mi ez hogy végig kell néznem hogy elvisz vmit? :D szánalom... és nem én találtam ki a zsekák mondták
  • Fbn Lx
    pfff... beszarok :D

kezd egyre inkább erősödni bennem a tudat, hogy a magyar törvényeket élettelen droidok hozzák, akik 0 élettapasztalattal rendelkeznek, az igazságérzetük nuku, és IQ-juk egységesen 100 körül van.
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól tudom régen 220 volt ezért maradt meg az emberekben, de ebben nem vagyok biztos.
  • Fbn Lx
    aha... pedig mindenki 220-at emleget mindig, akkor ezek szerint ez tévhit :D
  • Rockynhooo
    leszarom ... bejönne egy rohatt gecije lőném lefele.. anno be is törtek mamámhoz és kérdeztem rendőrt mit lehet tenni ha lesz ilyen még ? aszonta erőszakot nem alkalmazhatok meg nem tarthatom a telken belül ha akar elfut.. hát köszönöm
  • Borgi
    azért az ahogy akarja az tulzás, de affelé huz a szivem ^^
  • [HUN]FaTaL
    Mert nincs 220. Minden 230V-al működik :)
  • desigo
    mindenki védje meg a saját tulajdonát ha az állam nem képes rá...
  • LasDen #7912
    és nézd meg mi van amerikában, mert mindenkinek van otthon fegyvere....
  • Rockynhooo
    nem.. sőt az kéne mint amerikába hogy fegyver és páff ha jön a rabló..
  • Fbn Lx
    én leszarom az elcseszett hatályos törvényeket, ha nekem egy büdös cigány be mer lépni a portámra, rászólok és fél percen belül nem hordja el a belét, megölöm azzal amit találok :)
  • bardocz
    Ingyenélő,haszontalan emberekre sehol sincs szükség.És a saját területemen hagy csináljak már azt amit akarok.
  • sirpalee
    Nem.

Remélem a fickót, vagy bácsit aki belevezette az áramot, nem büntetik meg, megérdemlik azok a barmok, akik folyamatosan onnan loptak.
  • Fbn Lx
    én sem értem, h miért 230 :D
  • NeverwinterKING
    persze h nem -.-
  • kocsisgabor9999
  • Rettenthető
    Annyit módosítanék, hogy szerintem nem 230 V-t, hanem 300 KV-t kellene alkalmazni.
  • DJ Skyline
    vegyenek kaukázusi juhászkutyát, kettőt. problem solved :D
  • kocsisgabor9999
    Nem áramot kéne hanem fejbe lőni!!!
  • Énvagyokazapád
    nem, mert van egy sokkolóm, és szétrázom az agyatok.
  • z99999
    ehh látom sokan osztyák a véleményem
    sajnos nem megoldható, mert hallottam csávó telkére mindig jártak lopni a cigók egyszer áramot vezetett a kerítésbe bele is halt az egyik aztán csávót leültették gyilkosságért
  • broman191
    Persze, nehogy már lelopják a ... a paradicsomot meg a paprikát! :D:D
  • Pepsi Twist
    ez a kérdés 1 baromság :D
  • [HUN]FaTaL
    Erre csak azt mondom, hogy lehet hogy nincs jogom, de a társadalomnak selejtekre, ingyenélőkre nincs szüksége. Mi lenne ha mindenki betörő lenne? Nem lenne mit ellopni.
  • II Rocky II
    mind1
  • ba32107
    hát nem tudom, én biztos nem lőnék rá egy betörőre sem sörétes puskával.....szvsz ha megölöd, akkor egyértelmű, hogy te nagyobb bűnt követtél el. ha az életedre tör, az más. de ha csak lopni akar, akkor szerintem neked nincs jogod (mármint erkölcsileg) súlyosan megsebesíteni (értek ez alatt maradandó, komoly károsodást).
  • fery02
    Akkor én vagyok itt csak a hülye :D
  • Ability
    Hát ez eddig elég egyértelmű állás. :D Remélem azért a beszélgetés beindul, biztos van valakinek valamilyen sztorija, ami kapcsolódik a témához.
  • [HUN]FaTaL
    Írhatod de én télleg mellényomtam :)
  • fery02
    Én is 220-at írtam volna. Akkor én is írhatom, hogy "mellé nyomtam?"
  • kulabácsi
    már több joga van! ha bejön rabolni és te megölöd vagy súlyosan megsebesíted akkor téged vesznek elő, merthát szegényt bántottad amikor ő csak ki akart rabolni téged...
  • szurop
    Hát igen, ha bemegy a telkedre, észreveszed, kihívod a rendőröket, és lefogod, hogy ne menekülhessen el, nagyobb büntetésre számíthatsz, mint ő. Szánalomország.
  • kulabácsi
    hmmm eddig mindenki így vélekedik, akkor nem is kommentálom :D