127612
-
Oda,ahol ők vannak
-
Cat 02 #7966 Nem, de ha jobban belegondolok a C&C alapján képzelek el egy háborút közben semmi közös nincs bennük :) -
"raktáros/konyhás/egyéb érdektelen, veszélytelen poszt"
Először mesterlövészre gondoltam, de neki hatalmas felelősség van a vállán, hiszen egy ember akár egy egész csapatot képes megölni. Ha elhibázod és meglátnak, akkor futhatsz az életedért....
Konyhásként meg csomó infóhoz hozzá lehetne jutni, mivel a legfelsőbb parancsnokok is esznek vmikor. Vagy nálunk van elrejtve pár üveg pia, amivel bármit meg lehet tudni. :P :D -
ba32107 #7964 mesterlövész nincs veszélyben :D
láttad a Shootert? -
ba32107 #7963 a felderítő és a kém között kb 30 kilométeres szakadék tátong -
tudom mi az a javelin, főleg a kállofgyutyi és az america army óta,de ezek szerint másképp értelmezzük a szántani szót
-
a dzsevelin ről itt olvashatsz. ezt nem lehet megülni :P
hogy akarsz szántani vele? :D -
ki tudja, einstein is megmondta, a 3. vh-út csúcstechnológiával vívjuk, és 4.-et meg majd kövekkel és botokkal^^ -
mindig ki akartam próbálni milyen egy csúcstech tankot vezetni szal páncélosok, kivéve ha vmejik másikkal tudok javelinnel szántani mert annál nem lehet nagyobb kirájság
-
mármint korábbi korokban XD -
soec kommandó mert sznájper lennék szivesen , későbbi korokban meg íjász :) -
a konyhások meg gyalogság tehát kommandó?
-
Cat 02 #7955 Az kb kém, az meg speciális kommandó. -
felderitők miért nincs? -
"raktáros/konyhás/egyéb érdektelen, veszélytelen poszt"
Egyrészt nem vagyok hajlandó életem feláldozni azért, mert x ország elnöke és a mi elnökünk annyira háborús kedvében van, vagy mert hatalmát szeretné növelni. Másrészt (egyelőre) úgy érzem, hogy nem lennék képes embert ölni. -
Haditengerészet rulez... Bár konyhás is lennék, mert a szakács képes akár egy szakaszt is padlóra küldeni a kosztjával... -
"nincs veszélyben"
apám felderítő volt honvédségnél anno.
hivatalos protokoll:
kirak egy helikopter az ellenséges vonalak mögé, ellenséges területre, utánpótlási vonalak elvágása, információ szerzése, küldetés végeztével helikopter jön és hazahoz...
gyakorlati protokoll:
helikopter kirak.......ugyan az mint feljebb... majd helikopter nem jön :P :D -
raktáros/konyhás/egyéb érdektelen, veszélytelen poszt
-
Cat 02 #7949 Légierő, de inkább mesterlövész, az úgy el van, nincs veszélyben, csak lővöldözget. Bár ha olyan az élete mint a Flashpointban a srácnak akkor gázos. -
ba32107 #7948 dejó, én kérdésem 
alap, hogy felderítő mesterlövész lennék legszívesebben.....más kérdés, hogy nem felelnék meg fizikailag (szerintem nem elég jó hozzá a szemem). de mindenképp valami speciális kommandóba mennék. -
légierő -
direkt nem írtunk ki mindent, spec-be értsd! -
gyalogság
szétlőnék mindenkit :} -
Figy, ha jó nőkkel akarom körül venni magam akkor elmegyek divattervezőnek, fodrásznak, fotósnak... stb.
-
spec kommandó, hamár menni kell akkor csapjunk má bele a lecsóba :D -
spec kommandó? ...talán
-
a mesterelövész melyik csoportba tartozik? :p -
kóólofgyútiii, am páncélos
-
elnézést a sok képért. de legalább ezekről lesz beszélnivaló ha másról nem :]
egyszóval. aki azt akarja mondani hogy " nem hülyültem meg " .. most kapcsoljon ;)
-
spec.ops-ra nyomtam -
légierő -
-
raktáros/konyhás/egyéb érdektelen, veszélytelen poszt
Nem hülyültem meg. Nem akarom kinyíratni magam! Max ha adnak egy nano suitot megyek ki a harctérre. :DD -
néhány kép kedvcsinálónak...
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/1h6d.jpg -
légierő -
Nekünk van kutyánk, de azzal az a baj, hogy ha jönne betörő, odamenne hozzá, és elkezdene neki hízelegni, meg lefeküdne a földre, hogy simogassa már meg. 
De ellenben van riasztónk. Érdekes, hogy ezt még nem hozta fel senki se, RIASZTÓT A HÁZBA. :) -
szurop #7931 Egyébként a törvény biztos szabályozza a kutya tartást is, épp azért, hogy ha bejön a betörő, nehogy megsérüljön. -
Fbn Lx #7930 nem valami népszerű a téma :) -
amúgy sztem max annyit tudsz tenni hogy kirakod a kapura hogy harapós kutya stb.. aztá ha bejönnek és észreveszed akkor ráengeded.. bár az elég ritka h tetten éred a betörőt :\ -
Nem, ha magántulajdonon belül van és táblával jelezve, akkor mindenki jogosan úgy védi meg a vagyonát, ahogy akarja.