127612
-
xddddd -
lol :D:DDD -
az sg meg milyen írígy :D kár hogy csak fiúknak tetszem :D -
vrsdm milyen népszerű -.- -
Hymtozis #8043 Én sztem szimplán csak: Nem. :D Nem halnék meg értük, de azért ne haljanak meg, mert nem akartam értük meghalni... :D -
-
miféle kép-e? :D linkt :D -
te is kezded, mint mama..? :D -
jah VRSDM akartam mondani még régebben láttam rólad 1 képet:D
kibaszottjó a hajad:D:D:D
gecire milyenzselé fogja meg azt??XD -
köcsögemós
rühellem az emosokat
-
csak szimplán sz*rt sem érek, annyi a bajom^^ -
ezt nemmondod komolyan várjá kitalálom
szakítottál a nőddel
megkoccoltál egy ferrárit a porsheddel
de előtte nemengedtek át a jogsi gyakorlaton
tüdőgyulladást kaptál
eltört a kezed
Nah ezértérzed szarul magadXD -
igen, nálam nagyobb emot még nem láttatok
-
18 -
EMO -
te mennyi idős vagy?
-
minden további nélkül, szart sem ér az életem, valami hasznosat is csinálnék:P -
persistent bodies 0-ra állitod,ja ez nem az a játék
-
és milyen jófélékt választottam :D a sorsmi? -

vakon nyomtam szmálit, részegen, áj bardi a szívembe loptad madad ezzel :VD -
Attól függ a hullák itt maradnak-e
-
ba32107 #8026 Lehetne még fokozni a kérdést tovább, pl:
Ha most meghalsz, az emberiség tovább él. Ha élni akarsz, természetes haláloddal az emberiség is kipusztul. Na itt mire nyomnátok? -
ba32107 #8025 dejó, megint az én kérdésem 
először azt hittem, hogy nagyon meg kéne gondolnom......de aztán rájöttem, hogy valószínűleg nem. túl rövid az élet ahhoz, hogy ilyen fiatalon meghaljak. -
tehát: Nagyon meg kéne gondolnom -
attól függ, hogy vannak-e közte ismerősök... -
főleg ha a szép életében egyedül marad mert az 1000-be besorolják mindent ami összejött :D -
Aki értelmetlennek, legalábbis unalmasnak találja az életét és megfordult már a fejében az öngyilkosság gondolata, az gondolom könnyebben kattint igenre, mint az, akinek az életében elég sok dolog összejött, sok barátja van, jó munkahelye, családja vagy komoly kapcsolata, stb. Aki arra szavaz, hogy "Nem, haljon meg mind", azt nem feltétlen tartom önző embernek. Ha valakinek nagyon szép élete van, nyílván semmi esetre sem szeretne megválni tőle.
Én a "nagyon meg kéne gondolnom"-ra szavaztam, mivel 15 perc alatt még mindig nem sikerült eldöntenem a dolgot. -
Köszönöm!
-
pont azon filóztam hogy vagy-ez vagy az legyen most, így azt holnapra terveztem de okés félrerakva :) -
Tetováltatnál magadra kérdést kérhetném,hogy 2 hét múlva legyen?Mert holnaptól nem leszek gépközelben 2 hétig,és érdekelne:D -
lord nihilus #8017 nyilván az változtat a dolgon ha nagyon rá nem érdemes emberek lennének akkor biztos nem, de ha egy is van köztük akiről konrétan tudom, esetleg szeretem, akkor minden további nélkül -
máris különbözünk :P -
nagyon komoly a kérdés. komolyan órákon át lehetne filozofálni róla ... :| -
lord nihilus #8014 Gyalogság, ha lehetett volna konkrétan választani akkor ejtőernyősök, az háború esetén nagyon kemény lenne...
10ért is feláldoznám magam, sztem nem is gondolkodnék rajta -
Cat 02 #8013 Maradok a passzív válasznál. -
Attól függ, ha barátok is bennevannak a randomban, akkor ja.
Ha cask ismeretlenek, vagy dzsipók akkor nem..-.- -
Reyes #8011 Ha nem lehetett volna választani a parancsnoki sátrat, akkor mesterlövész. -
-
ok hát had tudjam már,kösz -
hát én papíron technikusként dolgozok tápiószecsőn a laktanyán, de szívesebben lennék speciális kommandós:)