127612
-
kocsisgabor9999 #8329 így van!!! -
Rundstedt17 #8328 egyszerű okból egyszer élek és nem áldozom magam sem ideológiáért,sem mások hülyeségért,sem mások életéért.Az élet lehetősége a legnagyobb kincs. -
Fbn Lx #8327 !:DDDDDDDd -
kocsisgabor9999 #8326 :D -
kocsisgabor9999 #8325 Én élni akarok!!! Felőlem 100000 is meghalhat... csak ne rokon legyen meg ismerős -
Fbn Lx #8324 ja amúgy nem feltétlen ego, mert néha úgy érzem tök mindegy hogy élek vagy halok. Szal egyszerűen csak a sok ismeretlen fájdalom helyett az ismerősök fájdalmát akarnám elkerülni, mert őket már megszerettem, ennyi =)
ego az amikor kizárólag saját érdekedből teszel meg valamit... mondjuk az mindenkinek van, max. Bodhiszattvának nincs :D -
Fbn Lx #8323 az semmi, nekem jobb hajam volt nem is olyan rég :D
mostmá 2 centi :p -
Szóval ego. :D
Akik meghalnának is, őket is szerethetik nagyon sokan. Valószínűleg lenne köztük olyan, akinek a halála nagyobb kibaszás lenne másokkal, mint ha te halnál meg -
Fbn Lx #8321 haljon meg mind - nem feltétlen azért mert egoista vagyok. Inkább azért, mert vannak olyan emberek az életemben, akik miatt úgy érzem, nagyon kibasznék velük, ha meghalnék. -
Fbn Lx #8320 317 új üzenet, hát waddafakk
-
gotchaaa #8319 Nagyon meg kellene gondolnom, de inkább haljon meg mind. -
lidli zselé xD -
Azért tetszik neked annyira gondolom, mert láttam, hogy te is így gondolkodsz. Én simán feláldoznám magam simán, még 10 emberért is. 19 éves vagyok, és igazából semmi különleges sem történt velem eddig az életben, nem várok már semmi pozitív meglepetést az élettől. Én nem akarok már semmit, barátokat-nőt se, nincs nekem szerencsém sose. Csak nyugodtan leélni a maradék éveimet. -
Rundstedt17 #8316 nem,haljon meg mind. -
Jah még annó amikor a psfórumba zsolesszal anyáztátok egymást akkor linkeltél magadról egy kis képet és kapásbó tetszett a hajad:P
-
már nincs flém, nyugi :] csak elemeztem a tegnapi akciót, egy hét múlva ;) akkor fotózkodok nektek :P -
Hé hé hé én nemaztmondtam h jólnézel ki hanem fasza volt a kibaszottulhosszúzselézett hajad
és h milyen zselét használsz:D -
én senkit nem lázítottam. -
most visszanézve (attól független hogy a felére sem emlékszem) rájöttem
hogy Bardi volt aki indította az egészet, az idíóta hullás hozzászólásával :P, aztán a mások lázító Neoreg. akitől halhattuk hogy milyen fos egy alak :D:D, aztán jött Srata, a szokásos " VRSDM jól nézel ki " szöveggel :D -
tetszik ez a gondolkodásmód
-
Anyád miket műveltetek az éccaka folyamán. :O Most így reggel visszaolvastam mindent, és azt el kell mondjam, hogy nap indításnak kiválló volt, szarrá röhögtem magam, ilyen állatokat szülni bazmeg. 
Amúgy én gondolkodás nélkül feláldoznám magam, haszontalan semmirekellő szaralak vagyok. Ennyi. -
ba32107 #8308 tudom, ezek jók is, de nézd meg pl. a legfrissebbeket... -
mostanság folyamatosan olyanokat raktam be az elmúlt napokban amik már el voltak fogadva, és ott a legmagasabb ponttal rendelkeztek. -
Szerintem nem... DE ha ismerőseim akkor igen.. -
Nem. Haljon meg mind.
(am ez a kérdés már volt) -
mennyi köcsög ember van xD -
Minden tovább nélkül. -
Cat 02 #8302 Azért utasítok el minden kérdést, mert:
- Ettől áll fel
- Mert rávilágítanak a kérdések arra, mekkora szarember vagyok, és félek ez kiderül
- Mert annyira utálom a szavazásokat, hogy azt is utálom, ha más szavaz
- Mert sg-n kívüli köcsög vagyok és roppant viccesnek találom, amit csinálok
no comment, de vicces xD -
ba32107 #8301 Hát bazzeg, szerintem az egész pontozásos rendszert hanyagolni lehetne a francba, mert semmit sem ér. Nevetséges, hogy a kérdéseknek mennyi a pont/szavazat aránya... -
tegnap flémdéj volt?? az nem ma volt?
-
csak 255? szarok voltunk :( -
ba32107 #8298 tegnap éjfélkor lefekszek aludni, reggel: 255 új hsz....omg....
visszaolvastam, nem kellett volna. -
ha vannak közte rokonok,ismerősök akkor igen... -
attól függ kik ... ha van benne egy család tagom is akkor feláldozom magam, de ha mind teljesen random tehát semmi közöm hozzájuk akkor mentem az irhám. -
mi ez a sok spam
te jó ég... -
dögöljön a férgese, múljon ki mind. -
hol?????, van ez -
mavótam pályáznie, hogyne lenne motor -.- -
...aki nevetgélni - vagy hányni - akar...
AS:AS:DASD: -
[center][b]FLAME DAY!
Az SG-n mindig is nagy problémát jelentett a flém, mi elmondhatjuk hogy: IGEN MEGCSINÁLTUK!
Minden szombaton ( ha a modik is úgy akarják) lesz az éjjel folyamán flém-day amikor mindenki kieresztheti a heti gőzt! Ennek ma volt a tesztje, (természetesen véletlenszerűen) aki nevetgélni akar visszaolvas, aki nem az csak simán folytatja a mindennapjait.
Köszönöm mindenkinek is előre a támogatást, folyt köv. a jövő héten!