127612
-
Nem érdekel nagyon sem a Valentin nap, sem a Halloween. Mondjuk a Halloweenben legalább vannak jópofa dolgok, a Valentin meg a virágárusok ünnepe inkább. :) -
Jaja, ismerem azt is. :) -
karajjj #115750 én azon akadtam ki, mikor ismerős mesélte, hogy, hát nem fog ráérni aznap este, mert vinni kell a gyerekeket "helovinezni" -
azért zavar, mert minden francot át kell venni, nehogy már pont itt ne legyen olyan. pedig van halloween helyett is, valentin helyett is saját ünnep. nagy vonalakban még meg is felelne ezeknek, akkor minek még pepitában ráadásként? -
Szent Bálint napja nálunk inkább időjós és gyógyító nap volt régebben. -
engem különösebben nem érdekel, a kultúrák folyamatosan változnak, ez van.
a Bálint a latin Valentinusból ered, így kb. ugyanazt jelenti.
a Halloween meg a Mindenszentek előestéje (Hallow's eve), nem zárja ki a halottak napját.
-
csak neked :D -
Leszarom. -
nekem mivel nem ment, a frets on fire-ba raktam bele egy laza 6-700 órát már, vagy többet :D -
Guitar Hero.... te atyaég mennyit játszottam vele régebben. :)) -
Már keveset, de ha kijön kedvemre való akkor akár egész nap vagy amennyi időm van. Xbox 360/ps 1 :D Prince of Persia, Blur, Guitar Hero, Halo -
Régen sokat játszottam, manapság már csak ritkán, 1-1 régi új játék kerül elő, mint újdonság, arra rátapadok, amikor időm van rá, de nem viszem túlzásba. -
Evoluti0N #115740 Rendszeresen játszom. Pöcön és PS3-on. Szal ilyen félszerzet vagyok. Kicsit korcs. -
ne is mondjátok,épp tegnap toltam végig a mafia 1-et...12 éve jelent meg :') -
A haverom 10 éve írta ki a BG II részét. A teljes BG I+II-ő megvettem három éve. Még mindig el sem kezdtem... :)
Nekem is elég távoli, de azért 3-4 címre azért még emlékszik az ember. -
Ki emlékszik már arra, hogy mire nem volt idő 5-10 évvel ezelőtt... :))
Mintha egy másik életben lett volna az az időszak. :) -
Egy rakás régi játék van, amire soha nincs időm. Neked nincs olyan 5-10+ éves játék, amire anno nem volt időd? Nosza, tessék elővenni.
A Kickstarteren meg bizony számtalan olyan jön, ami pont a 10+ évvez ezelőtti koncepciójra havaz, mert az "öreg" - értsd 30+ éves - játékosok egy része valóban megcsömörlött attól, amit ma játékiparnak neveznek. Nekik egy kis múltizédés újabb köntösban belefér és bőven van pénzük arra, hogy ezért fizessenek akár igen komoly összegeket. -
Időm lenne, ha játékra akarnám szánni, de inkább fejlesztek és mást csinálok. 5-10 évvel ezelőtt viszonylag sokat játszottam, most már csak hullámokban fordul ez elő. 1-2 hónap játék, aztán fél évig szinte semmi. -
rendszeresen játszom, és mivel konzolra nincs pénzem, így pc, de egy ps3 jó lenne (meg egy steambox) -
sztem meg a dota 2
és ezt úgy mondom hogy még anno a war3 dota pályákat nyúztuk -
Időpocséklásnak tartom
-
Azt hiszem meg is van a következő szavazás kérdése... :D -
Fbn Lx #115730 a lol gagyesz :-SS -
Egy ide vágó classic videó :)
-
Szeretem őket, de csak időközönként játszok, akkor is csak heti pár órát, aztán gyorsan meg is unom. Kb. 10 játékkal játszottam eddig életemben, abból 3-mal játszok a legszívesebben. A nagyon modern játékok már nem tetszenek, én leragadtam a 2003 és 2008 közötti állapotban. :)
Konzollal még nem játszottam, szóval marad a PC. -
Bár szeretek, de csak ritkán van lehetőségem játszani (időhiány, stb) & Csak régebben játszottam
És természetesen PC forever! :)
Az az igazság, hogy vagy én változtam meg nagyon vagy a játék felhozatal, vagy mind kettő, de ma már még ha lenne is rá időm a munka mellett, akkor sem találnék kedvemre valót. Amikor tinédzser voltam és a PC és PC-s játékok a fénykorukat élték, sokkal nagyobb volt a felhozatal de legalább is a változatosság. Ma már szinte csak nézd a hátam RPG meg FPS van. :(
Én speciel imádtam a stratégiai játékokat illetve a Tyconokat. Az meg plusz idegesítő, hogy már lassan minden játék online. Én rohadtul nem akarok online játszani. -
Detto. -
lord nihilus #115725 Szeretem őket, rendszeresen játszom
lorious PC Gaming Master Race tagja vagyok -
lol jobb
-
Fbn Lx #115723 egész nap dotázok
ha jön valami baszós rpg vagy valami értelmes akkor az elszakít tőle egy darabig
legutóbb pl a banner saga, zseniális
-
Én nem mondtam ki lopta kitől, csak azt, hogy csúnya dolog :( -
felénk is úgy mondtuk. -
Zóanagyvarázsló #115720 Felénk inkább tévéjátéknak hívtuk ezeket régen. -
Régen 24/7-ben játsozttam. Manapság hetente 1-2x egy kis Hearthstone.
Leginkább a sok kis 12éves aki az anyámat tegnap megb@szta elrontja a játék élményt. -
régebben többet játszottam, kb. 10 éve már nemnagyon nézem a gaming körképet, wowoztam 6 évig, mostanában lolozom néha és cső
-
Blum #115717 Bár szeretek, de csak ritkán van lehetőségem játszani
PC -
Láttam én is, de nekem a videojáték az az Atari 2600 és környéke :)
inkább amúgy az itt leírt rövidebb, "játékkonzol" kifejezés tűnik ma elfogadottabbnak. -
de hát ez a [URL=http://hu.wikipedia.org/wiki/Videoj%C3%A1t%C3%A9k]"szakszerű" megnevezése[/URL]
-
"videojáték" :) -
Videojátékom utoljára úgy 1993 környékén volt egy Super Nintendo. Azóta pc-n szoktam játszani. A mai videojátékok nem túlzottan érdekelnek. Néha - néha felmerül bennem, hogy veszek egyet.