127612
-
Van pár dolog, amit nem eszek meg.
sóska például. ha nagyon jól van megcsinálva akkor megeszem, de az esetek nagy részében nem kérem. meg a méz, az egy olyan dolog amit soha, tehát olyan szinten nem bírom az ízért hogy pfff :D -
talán azért, mert annyi köze van a hagymához, mint a faápolónak a citromhoz....
-
Nagyon válogatós vagyok. Utálom a hagymát, ha levesben vagy valami ételben meglátom, azt már nem eszem meg.. de érdekes hogy a hagymás chipset szeretem :D
Nem szeretem a hagymát, gombát, tejet és minden tejterméket (kivéve a sajtot, túrót, vajkrémet), a húsfélékből is csak a csirkehúst szeretem :) -
annyira rohadt válogatós vagyok, hogy utolsóra nyomtam:| -
Vegas #8365
Anyu sokat süt bogarakat?
Főzelék semmi, max krunplee meg gonba senem, többi úgyahogy. -
A pacalt meg a kocsonyát nem eszem meg, a többi étel jöhet(nameg a bogarakat sem) -
nyers paradicsomtól irtózok D: továbbá tököt, patiszont, cukkinit és az ehhez hasonló rosszságokat kerülöm. -
Reyes #8362 Májat semmilyen formában( a májkrémek kivételek). -
lol _:AS:_DAS_D:S:ADasd -
Amiről tudom,hogy nem eszem meg: csiga,kelkáposztafőzelék,paradicsomos káposzta.
Úgy néz ki a többi kaja jöhet. :) -
Cat 02 #8359 Suli tojás leves 
Anyám tojáslevese
Karalábé és sóska az amit még nem eszek meg, meg igazából minden ízeltlábút rühellek, tehát enni se enném meg. -
Rundstedt17 #8358 sok mindent nem eszek meg.nem szeretem a tésztás ételeket és a nem húsos leveseket és egyáltalán hús nélküli kajákat utálom.nem szeretem az édeségeket a zöldségek egyrészét utálom.csak a cseresznyét szeretem a gyümölcsök közül. -
Rakhatnak elém bármit, megeszem.
-
Főleg a levesek közül meg a főzelékek közül. Paradicsom leves/főzelék, tök leves/főzelék, karalábé leves/főzelék tojás leves.... Nyersen nagyon szeretem a zöldségeket, de amint elvesztik eredeti állagukat
-
Minden ami pizzás, jöhet
-
Elég sok mindent nem eszek meg^^ -
ba32107 #8353 nem, a rántott leves tudtommal az, amikor összevágott, pirított kenyeret öntenek sima lébe. na az nem valami jó.
a tojásleves viszont
amúgy elég sok mindent nem eszek meg, viszonylag finnyás vagyok. -
Ez olyan, mint a tiltás. Kinyomod az adott verdát/motort tiltásig, majd a gázt elengeded, de még akkor is csak lassan halad vissza alap állásba a fordulatszám mérő. :) -
Cat 02 #8351 Sulimenza ftw :D -
jolvan okés okés.
/tegnapi dlémdéj annyit hozott volna hogy még mostis 1. vagyunk? :D -
VRSDM: nagyon gyorsan váltogatod a kérdéseket, pedig pont most, hogy népszerű a téma jönne 200 feletti szavazat is. Szerintem térjünk vissza a reggel 9 órai váltásra. -
Áhá kúná má tátá :D
Amúgy paprikás krumplipürével töltött lóhomlok (Y) -
a mód nem az aranyvillában merül ki, mindent úgy próbálok meg elkészíteni(tettni), tálalni és fogyasztani ahogy eredeti lelőhelyén szokás. -
amikor elkezdtem írni még nem láttam a hozzászólásod:D De az nem a rántottleves? -
"ha eszek megadom a módját."
+
"a bogarakig nekem minden jöhet"

-
#8340? -.- -
elsó.
minden, poliptól, a kakukkfürjtojás féllágyanon át, a legvadabb vega kajákon keresztül, a bogarakig nekem minden jöhet :]
egyszer élünk, ha eszek megadom a módját. -
Hát van pár dolog amit nem eszek meg:D Pl. azt a levest amelyikbe tijást is raknak(nemtudom mi a neve:)),de viszont kutyakaja,bogár,meg ilyenek jöhetnek
-
Kiskoromban azt folyton csináltak anyámék mert pikk-pakk kész van...
Hát nem lett a fav levesem de azért meg eszem fél évente egyszer -
ja, meg a tojáslevesért sem rajongok :) -
Mindent megeszek vagy legalább megkóstolok ami gusztusosan van tálalva és jó ízű
nem vagyok válogatós
mondjuk sóska,spenót felejtős... -
Rakhatnak elém bármit, megeszem... -
Csodálkozom, hogy közel 40%-ot elér az utsó...
“senkinek sincs nagyobb szeretete annál, mint aki életét adja felebarátaiért.”
És itt mégcsak nem is egy emberről, hanem 1000-ről van szó... -
Vegas #8336 még ahogy csinálta is jó csak minek állt vissza oda? D: -
tehát ha rokonod, barátaid benne vannak az 1000-ben, akkor is?? -
Fbn Lx #8334 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kiskölyök bicajának hátsókereke irányába csavartam volna a kormányt, mire odaér a kamion, addigra nincs ott a bicaj, és van ideje ellenkormányozni mielőtt nekimenne valaminek :D
az alternatívmegoldásokatkereső :c -
kocsisgabor9999 #8333 Huhh ez komoly videó! -
ba32107 #8332 ez elég fasza volt 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én szerintem egyenesben hagytam volna a kormányt. ha nincs lehetőségem közbeavatkozni, akkor mindenképpen a bringás gyerek halt volna meg, és mivel nincs jogom eldönteni, ki él és ki hal, ezért hagynám, hogy megtörténjen a dolog. -
Erről a kérdésről amúgy ez a videó jut eszembe. Kicsit hosszú, de érdemes megnézni. -
ez egy nagyon nehéz kérdés...