127612
  • DJ Skyline
    Van pár dolog, amit nem eszek meg.
    sóska például. ha nagyon jól van megcsinálva akkor megeszem, de az esetek nagy részében nem kérem. meg a méz, az egy olyan dolog amit soha, tehát olyan szinten nem bírom az ízért hogy pfff :D
  • ThisZip
    talán azért, mert annyi köze van a hagymához, mint a faápolónak a citromhoz....
  • N o N a m e
    Nagyon válogatós vagyok. Utálom a hagymát, ha levesben vagy valami ételben meglátom, azt már nem eszem meg.. de érdekes hogy a hagymás chipset szeretem :D
    Nem szeretem a hagymát, gombát, tejet és minden tejterméket (kivéve a sajtot, túrót, vajkrémet), a húsfélékből is csak a csirkehúst szeretem :)
  • NEOreg3
    annyira rohadt válogatós vagyok, hogy utolsóra nyomtam:|
  • Vegas
    Anyu sokat süt bogarakat?

Főzelék semmi, max krunplee meg gonba senem, többi úgyahogy.
  • mama2
    A pacalt meg a kocsonyát nem eszem meg, a többi étel jöhet(nameg a bogarakat sem)
  • sweech

nyers paradicsomtól irtózok D: továbbá tököt, patiszont, cukkinit és az ehhez hasonló rosszságokat kerülöm.
  • Reyes
    Májat semmilyen formában( a májkrémek kivételek).
  • Benny04
    lol _:AS:_DAS_D:S:ADasd
  • LordVenom
    Amiről tudom,hogy nem eszem meg: csiga,kelkáposztafőzelék,paradicsomos káposzta.
    Úgy néz ki a többi kaja jöhet. :)
  • Cat 02 #8359
    Suli tojás leves
    Anyám tojáslevese

Karalábé és sóska az amit még nem eszek meg, meg igazából minden ízeltlábút rühellek, tehát enni se enném meg.
  • Rundstedt17
    sok mindent nem eszek meg.nem szeretem a tésztás ételeket és a nem húsos leveseket és egyáltalán hús nélküli kajákat utálom.nem szeretem az édeségeket a zöldségek egyrészét utálom.csak a cseresznyét szeretem a gyümölcsök közül.
  • Pepsi Twist
    Rakhatnak elém bármit, megeszem.

• BaliBoy

Főleg a levesek közül meg a főzelékek közül. Paradicsom leves/főzelék, tök leves/főzelék, karalábé leves/főzelék tojás leves.... Nyersen nagyon szeretem a zöldségeket, de amint elvesztik eredeti állagukat
  • fery02
    Minden ami pizzás, jöhet
  • Bulykin
    Elég sok mindent nem eszek meg^^
  • ba32107
    nem, a rántott leves tudtommal az, amikor összevágott, pirított kenyeret öntenek sima lébe. na az nem valami jó.

a tojásleves viszont

amúgy elég sok mindent nem eszek meg, viszonylag finnyás vagyok.
  • fery02
    Ez olyan, mint a tiltás. Kinyomod az adott verdát/motort tiltásig, majd a gázt elengeded, de még akkor is csak lassan halad vissza alap állásba a fordulatszám mérő. :)
  • Cat 02 #8351
    Sulimenza ftw :D
  • VRSDM
    jolvan okés okés.
    /tegnapi dlémdéj annyit hozott volna hogy még mostis 1. vagyunk? :D
  • Ability
    VRSDM: nagyon gyorsan váltogatod a kérdéseket, pedig pont most, hogy népszerű a téma jönne 200 feletti szavazat is. Szerintem térjünk vissza a reggel 9 órai váltásra.
  • fery02
    Áhá kúná má tátá :D

Amúgy paprikás krumplipürével töltött lóhomlok (Y)
  • VRSDM
    a mód nem az aranyvillában merül ki, mindent úgy próbálok meg elkészíteni(tettni), tálalni és fogyasztani ahogy eredeti lelőhelyén szokás.
  • joshua
    amikor elkezdtem írni még nem láttam a hozzászólásod:D De az nem a rántottleves?
  • PyRex
    "ha eszek megadom a módját."

+

"a bogarakig nekem minden jöhet"

• PyRex
    #8340? -.-
  • VRSDM
    elsó.
    minden, poliptól, a kakukkfürjtojás féllágyanon át, a legvadabb vega kajákon keresztül, a bogarakig nekem minden jöhet :]
    egyszer élünk, ha eszek megadom a módját.
  • joshua
    Hát van pár dolog amit nem eszek meg:D Pl. azt a levest amelyikbe tijást is raknak(nemtudom mi a neve:)),de viszont kutyakaja,bogár,meg ilyenek jöhetnek
  • desigo
    Kiskoromban azt folyton csináltak anyámék mert pikk-pakk kész van...
    Hát nem lett a fav levesem de azért meg eszem fél évente egyszer
  • PyRex
    ja, meg a tojáslevesért sem rajongok :)
  • desigo
    Mindent megeszek vagy legalább megkóstolok ami gusztusosan van tálalva és jó ízű
    nem vagyok válogatós
    mondjuk sóska,spenót felejtős...
  • Benny04
    Rakhatnak elém bármit, megeszem...
  • 89
    Csodálkozom, hogy közel 40%-ot elér az utsó...
    “senkinek sincs nagyobb szeretete annál, mint aki életét adja felebarátaiért.”
    És itt mégcsak nem is egy emberről, hanem 1000-ről van szó...
  • Vegas
    még ahogy csinálta is jó csak minek állt vissza oda? D:
  • PyRex
    tehát ha rokonod, barátaid benne vannak az 1000-ben, akkor is??
  • Fbn Lx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kiskölyök bicajának hátsókereke irányába csavartam volna a kormányt, mire odaér a kamion, addigra nincs ott a bicaj, és van ideje ellenkormányozni mielőtt nekimenne valaminek :D

az alternatívmegoldásokatkereső :c
  • kocsisgabor9999
    Huhh ez komoly videó!
  • ba32107
    ez elég fasza volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én szerintem egyenesben hagytam volna a kormányt. ha nincs lehetőségem közbeavatkozni, akkor mindenképpen a bringás gyerek halt volna meg, és mivel nincs jogom eldönteni, ki él és ki hal, ezért hagynám, hogy megtörténjen a dolog.
  • fery02
    Erről a kérdésről amúgy ez a videó jut eszembe. Kicsit hosszú, de érdemes megnézni.
  • banok
    ez egy nagyon nehéz kérdés...