127612
-
Fbn Lx #8529 7-en. nem tudok számolni o.O -
Fbn Lx #8528 két perce van kint, de sunyiba már 9en beszavaztak :D
látszik, mekkora töredék ír be ide -
kevesek a válaszlehetőségek ...
bankkártyával sokkal egyszerűbb amúgy... -
Fbn Lx #8526 két vicceskedvű kölyök lehetett minden bizonnyal -
Fbn Lx #8525 ugye?
én is úgy fekszek le minden nap, hogy tudom, a kezemben a változtatás kulcsa, meg ígérgetem magamnak hogy ezentúl másképp lesz, de mire másnap felkelek, újra megy minden elölről. -
Ok is csak felrenyomtak
-
padlógáz -.- -
ki volt a másik kettő aki az elsőre nyomott? -
most az elobb pl fogtam magam, kimentem a pusztaba kocsival hatradontottem az ulest hallgattam a zenet, lestem ki a fejembol. mondjuk most magambol van elegem nem masokbol :SS -
séta cigi zene így egybe -
barkácsolás megnyugtat ...... -
Ezt már másik topikban kitárgyaltuk, hogy lehetetlen, de most így újra olvasva szakadtam rajta egyet. :D
Amúgy én is egyfolytában zenét hallgatok, de nálam ez úgy megy, hogy akkor is, ha elegem van az emberekből, meg akkor is, ha semmi bajom sincs velük.
Én se találkoznék szívesen emberekkel, de a munkám miatt muszáj, de nem kell rájuk feltétlen figyelni szerencsére. Kiválóan elvagyok egyedül. Aztán ha hazaérek, alszok egy jót, majd netezek estig, majd elteszem magam másnapra mindíg azzal a gondolattal, hogy nem egészen így kellene élni, sokkal szebb is lehetne az élet. -
ezt rögtön gondoltuk:D -
BMX :] -
Egyéb, kommentben kifejtem - semmit, élek tovább
-
-
Zenét hallgatok
A játékok világába menekülök
-
Átalánosan nincs bajom az emberekkel, csak egyesek képesenk nagyon felhúzni. Több kategória van. Egyeseket helyből agyonvernék (lehet sejteni a mai állapotok mellett, hogy ezek kik) a többinél max. mejegyzem magamban, hogy jé, ilyen birka emberek is vannak azt megyek tovább (és mérgelődök magamban sokszor, de nem lehet mit tenni) -
zenét hallgatok, az mindig megnyugtat, amúgy is folyamatosan szól, de olyankor berakok vmi szél lájtos dallamos zenét, hipp hopp le tud nyugtatni -
S8DJ #8510 Zenét hallgatok -
dieselG #8509 Mátrában élek, szóval természetes, hogy legtöbbször inkább kimegyek a természet lágy ölijébe. Szóba jön nálam még a futás és a játékok világa (ps3).
-
kocsisgabor9999 #8508 Sok bírka ember van---> ezért sok zenét hallgatok! -
sportba fogok, biciklizek amíg össze nem esek -
pepi024 #8506 Én vagy kimegyek sportolni (tenisz, foci, futás)
Vagy kimegyek valahova (kert, park).aztán így elvagyok.
de mondjuk néha le parasztozom az embereket. -
Mindig mást, örjöngök, bunkózok, egyedül akarok lenni stb stb.. -
Vegas #8504 emo -
loller beszavaztam az elsőt de látom egyedül vagyok xD
-
Cat 02 #8502 Vagy épp amiatt van eleged az emberekből, sok vérpistike az onlájn gémekben. -
Vegas #8501 ez jó, ezt kipróbálom -
Fbn Lx #8500 Amúgy az emberekből nem szokott elegem lenni, de mivel általában játszok, így valószínűleg abban az esetben is játszanék :DAS
vagy eszembe jutna, hogy valójában nincs elgem az emberekből, mert el se tudom képzelni, milyen az, amikor elegem lenne az emberekből D: -
Fbn Lx #8499 felmegyek az Avasi kilátóra egy késsel, egy flakon vízzel, és egy stukkerrel, meg jó sok hashajtóval.
kiállok a szélére, beveszem a hashajtót, teletömöm a pofazacskóm vízzel és kibiztosítom a fegyvert, aztán amikor érzem, hogy rámjön a fosás, akkor felvágom az ereimet, ledobom magam a magasból, számba veszem a pisztoly csövét, és mivel teli van vízzel a szám, ha meghúzom a ravaszt, szétszakad az egész fejem.
Így fej nélkül, csuklómból spriccoló vérrel, a levegőben karikákat fosva magam körül zuhanok le a mélybe. -
ba32107 #8498 Neonak is szar élete volt, amíg Trinity el nem jött.....előbb utóbb felébresztenek, ne aggódj
-
-
hagyd már írta h szarember semmi értelme az életének és emos már nebántsátok szegény gyereket ígyis szar neki.... -
-
nem szoktam emberekkel találkozni, így nem lehet belőlük elegem. -
ba32107 #8493 Egyéb: netezek, filmet nézek, zenét hallgatok, vagy olvasok. Bár az időm 90%-ában ezt csinálom, szóval gyakorlatilag mindegy :D -
ricsimaster #8492 egyéb: FELVÁGOM AZ EREM [csak viccel :)]
valójában: Zenét hallgatok :) -
egyéb: mikor mit...
valamikor zenét hallgatok, valamikor elmegyek biciklizni stb... -
lefizeti a zsarukat