127612
  • Kicsikiraly
    Igen, így fizettem eddig is.
  • S8DJ
    Nem érint, nem akarok VIP lenni.
  • Lullaby
    Az a baj, hogy hiába szavaz a 90% arra hogy állítsák vissza, St úgysem fogja, mert nem éri meg. De ott a "Mi kellene az SG-nek?" c. topik, le van írva.

Nekem meg tök 8, nem akarok VIP lenni (o:
  • Benny04
    !!!Igen, így fizettem eddig is/így fizetnék a jövőben.!!!

Szeptemberben jár le a vipem, remélem addig vissza hozzák
  • poppe
    leggázabb az övre akasztott cigitartó, külön gyújtótartóval :D
  • BaliBoy
    Egyszer kaptam ajándékba VIP-t. Olyan hihetelen jó szolgáltatásokhoz jutottam ezáltal hozzá amik jobb helyeken alapvető funkciók. (pl hozzászólás szerkesztés). A galéria méret növelés meg kapásból vicc. Az extrán teljesen ingyen reggelek egy tárhelyet és nem 50 MByte hanem 2 Gbyte fog rendelkezésre állni. És ha 2 sem elég, akkor reggelek még párat. :))
    Az összes többi csak csicsa funkció. Az meg nem érdekel.
  • BaliBoy
    Nem érint, nem akarok VIP lenni.
  • Cat 02 #8562
    Hm, jobb első kulcs+diák, bal pedig zsepi + mp3
  • ThisZip
    Bírom azokat az embereket akiket bármilyen tömegközlekedési eszközön látok és a pénztrácájukat jobb hátsó esetleg bal hátsó zsebben látok. Ha a nadrág kicsit lejjebb van eresztve még azt sem érzi, hogy nyomódik-e vagy sem. Ha pedig póló/pulcsi/kabát derékig ér, akkor meg kiabál az a szerencsétlen tárca, hogy hé emberek itt vagyok!!! Persze ők csodálkoznak a legjobban, ha a lopási statisztikák csak nőnek......

Egyébként, ha nincs tatyóm, akkor jobb első mobil, bal első tárca, hátul max zsepi.
  • miilann
    ja meg a jobb elsőben hordom a tollamat is.
  • miilann
    najó akkor a zsebes témába beszállok én is^^
    bal zseb teló,jobb hátsó zseb pénztárca,abba ugye a pénz meg az iratok,jobb első az a mindenes->papírzsepi,rágó+kulcs,de azt csak akkor vágom zsebre ha nincs nálam táska

-.-
  • Carlos
    Aki mindenre felkészül, de leginkább a váratlanra.
  • ba32107
    Nem érint, nem akarok VIP lenni. Szerintem teljesen felesleges. Logót így se használok, a tárterület nem érdekel, az egyetlen hasznos dolog a hsz szerkesztés, de szerintem ennek alapszolgáltatásnak kéne lennie, és nem vagyok hajlandó fizetni érte.

A zsebes témához :D :
    Szerintem sokkal jobb pénztárcát használni. Nekem jobb zsebemben telefon, bal zsebemben pénztárca, abban személyi, pénz, stb...kulcs, rágó elfér mellette. Sose fogják egyiket se ellopni, mert annyira megszoktam, hogy azonnal feltűnik, ha anélkül indulok el :D

Régen nekem se volt pénztárcám, az eredmény az lett, hogy szétesett a diákigazolványos tokom, elszakadt a tb kártyám, elhagytam a személyimet és a jogsimat.
  • Fbn Lx
    kulcsom van, rágó szokott lenni nálam, ezres meg a pénzes zsebben. kotont meg ki hord a zsebében? :D
  • Carlos
    Bizonyos kor felett szerinte már elég gáz úgy fizetni, hogy bemarkolsz a zsebedbe és jön a lakáskulcs, a gyűrött ezres, a rágó, a koton, meg a kituggyamégmi...
  • Hymtozis
    4 fő zseb: pénz, kulcs, telefon, személyis cucc. Plusz néha iPod és rágó vmeik zsebbe.
    Ennyi. És ebből nem jön ki a bankártyás fizetés.
  • bujcsik555
    mert nem érte meg az sg-nek, a telefonszolgaltato sokat elvesz a dijbol, nincs annyi haszon mint akártyáson
  • N1ggA
    12 hónapra 960 a bankkártyás VIP. Mennyibe is került az sms-es??
  • N o N a m e
    De tudja valaki hogy miért vették ki az smses VIP-et?
  • Carlos
    Kimaradt a: Nem tartom feleslegesnek, de nem érint. Szóval hozzám ez áll a legközelebb:
    "Nem, teljesen Feleslegesnek tartom,a jelenlegi lehetőségek is megfelelőek."
  • Fbn Lx
    dettó, bár idén mindenképp kell bankszámlát nyitni.
    pénztárca meg felesleges, én is zsebben hordom a cuccokat.
    egyrészt nehezebb ellopni, másrészt kényelmesebb mint pénztárcában kotorászni :D ráadásul kedevenc nadrágjaim tele vannak zsebbel, és beosztom: ez a telefonos zseb, ez a személyi iratos, ez a pénzes, ez meg a szeméttároló :D
  • szucsy89
    smsel csináltam eddig, ha lejár a vip akkor egy vippel kevesebb lesz sg-n
  • Fbn Lx
    ha sms-sel kéne, lehet befizetnék egy csillagra, de csak mert kemény.
  • bujcsik555
    jé, bekerült a kérdésem

én eddig mindig sms-el fizettem, remélem visszaállitják. tudom hogy nem érte meg annyira mint a kártyás, de szerintem sokan használták az sms-t
  • szurop
    SMS nélkül nem hosszabbítom meg az tuti.
  • Hymtozis
    Annyi pénzen nincsen, h kiszemelt legyek, és általában csak betenni lehetne. 17 éves vagyok, viszont ha több pénzem van, azt itthon tárolom (,egyépként pénzttárcát könnyeb lenyúlni).

#8540 Nem poén, mert "itt" sokan úgy élnek, és én nem a szüleimből (anyumból) akarok elélni... (különben a telómat is anyum tölti).
  • Timbo
    Én a csillagoktól menőnek érzem magam xD
  • DJ Skyline
    első és második között vacilálok, mert azért szépen mutatnak a 150×25-ös logok, meg a szövegszerkesztés sem utolsó dolog :D de megszoktam már hogy nincs, így most az utolsóra bökök
  • Bulykin
  • desigo
    szüleidnek csak van kártyája...
    legalább nem neked kell fizetni és le van tudva egy évre...
  • N1ggA
    milyen buszokon szoktál utazni, mikor? hogy nézel ki?
  • Hymtozis
    1.
    Jó dolog a VIP, meg sztem hasznos is. És ha nem lesz SMS-es, akk cs*szhetem... (10.24-ig van VIP-em, addigra jó lenne, ha visszaállna az SMS-es fizetés!)
    Jah, mellesleg nincs bankkártyám. :D Kp híve vok, és azt is zsebben tárolom. Pénztárcám sincs. :D
  • toysoldier
    Igen, így fizettem eddig is/így fizetnék a jövőben

de azért majd vmelyik nap sztem elmegyek az otp-be...
  • Pepsi Twist
    Igen, így fizettem eddig is/így fizetnék a jövőben.

• desigo
    sok láma...
    pont olyan itt a bankkártyás vip mintha a tescoban vásárláskor odadod a bankkártyád...
  • miilann
    mondjuk jogos,de én pl próbálok csak akkor írni ha van is mit
    most pl az utolsóra szavaztam mert tényleg hidegen hagy, a lokóm így is tökéletes
    az meg pláne nem vicces hogy a sok vérpisti a vipjére gizdul

mellesleg egy sg színvonalú forumban alapnak kéne h legyen a hszek szerkesztése(ha korlátozott ideig is),de mivel nem az ezért gyakran inkább elolvasom mégeccer mielőtt postolok,de fizetni biztos nem fogok érte :s
  • N o N a m e
    Még szeptember 24-ig van VIP-em, remélem hamarosan visszaállitják az sms-es VIP szolgáltatást, már rossz lenne VIP nélkül.
  • Bulykin
    jó lenne, mert szeretnék VIP lenni^^ és rendszeresen fizetnék a jövőben.
  • gotchaaa
    A bankkártyás víájpí monnyon le!
  • NEOreg3
    tököm fog bankkártyával szarakodni, vagy elmenni az OTP-be, ha lehetne sms-sel fizetni, akkor most is VIP lennék.