127612
-
Fbn Lx #8652 akkor megüvöltetem a szomszédokat is, azt majd tanulnak!!4 -
nem tudom miről van szó. :D nagy fölényben van... 
-
#8648 -
Fbn Lx #8649 én sem hiányoznék?
-
-
Fbn Lx #8647 miageci az a flémdéj. -
gotchaaa #8646 #8290
-
én se... -
élmény lehetett.... -
énse tom miről van szó -
Kitárgyaljuk kinek tetszik VRSDM, közben megvitatjuk mennyire jó a Lidl, mialatt feljutunk az toplista első helyére. (Összefoglaló a legutóbbi akcióról. :D) -
leszarom, szal ma se szavazok :o -
mi a rák ez?
utolsó
-
assetommiaz -
:D:D:D 2 szavazat van. mindkett az igen-en :P FAIL -
gotchaaa #8637 Nem mondom meg, hogy melyikre szavaztam. -
ma estétől holnap reggelig ez lesz bent, csak így éjjelre, úgyis a baglyok véleménye a fontosabb őket érinti. -
Most ez az a pont, amikor látszik az a természetes dolog, hogy fórumon keresztül egyáltalán nem ismerjük a másikat. Ha ismernél értenéd, hogy miért nem vágyom semmi társasági részvételekben. A családhoz annyit, hogy hasonló okok miatt örökké szingli akarok lenni. De ezt ne itt tárgyaljuk ki, pm-be esetleg. -
-
fiatal vagy
azért szórakozni is kell
éld ki magad rendesen mert később ha családod lesz az már felejtős lesz... -
Utálom az ingyenélőket. Én korrekt nevelést kaptam. Nálam nem megy feleslegesen pl villany, gép is csak akkor, amikor használom (...vagy ha éppen tölt a műtorrent xD), és most lehet, hogy nevetni fogtok, de ha nagy dolgom van WC ügyben, akkor is inkább a kinti WC-ben végzem el, amit ha lehúzunk, akkor a kút vize folyik le, ami ingyen van. :)
"hétvégére szervezz bulit xD" - erre inkább nem írok semmit, sajnálatos okok miatt a bulikat én soha sem tudtam, és soha sem fogom élvezni, de ez nem az a topik, ahol ezt kitárgylajuk.
Hétvégén különben is örülök, ha nyugodtan, zavartalanul csinálhatom a dolgaimat, ez a hétköznapi munka eléggé lefáraszt. -
korrekt 
legalább nem ingyenélő vagy...
hétvégére szervezz bulit xD -
Amúgy komolyan, maradnék itthon még, amíg lehet. Persze közbe munkát is vállalok, ne csak teher legyek szüleimnek. Pl már most is, az egész nyárra munkára adtam magam egy gyárnál.
Szülők, most elmentek 5 napra a Balatonra, szal 5 napra enyém a ház. :) Meg közbe keresek is, mert ugye járok dolgozni vakulásig. -
hajjaj, van a k750i-mhez egy HPM-70-es agybadugós füllhallgató...jobban szól, mint az 5.1-em. :) -
panelba nem lehet ám üvöltetni a zenét
jönnek egyből a szomszédok...
szal használjátok ki otthon a perceket xD -
kb így érzek én is. ez a város nem hiányozna túlzottan :p -
Kertes ház szülőkkel, de nekem is jó így. Bár titkon szívesen elköltöznék ebből a városból, és valahol, panelba élnék...egyedül -
Kertes házban - szülőkkel
hát ha lenne rá kash h egy jokis házat beszerezzek akkor lehet elmennék...de am jó ez igy nekem ahogy van most :XD
a kérdéshez odalehetett volna irni ,h a legtöbb időt :D
mert ha csajomnál lakok 1 hétig akkor most nem irhatom be azt mikor az év többi részében meg itthon ^^ -
lakás -egyedül. -
-
Barátomnál lakok kertes házban (: -
mennyé a sarokba emos
-
én 17 de én is kipróbálnám az egyedül létet. -
yo neked.. én 19 leszek mindjá , de már nagyon elmennék... :\ -
Fbn Lx #8618 mindenki írja hogy már annyira menne... én jól érzem magam itt :D
hány évesek vagytok már, hogy ennyire elvágytok :p -
utolso -
kertes ház, szülökkel -
emeletes, szülőkkel -
kert,szülő,kutya van itt minden de már mennék ;c -
ba32107 #8613 miért olyan nehéz ez?
kertes ház: ha az egész ház a tiétek, ettől persze nem muszáj kertnek lennie, és lehet egy hatemeletes palota is
emeletes ház: rajtatok kívül vannak más lakók is (panel, téglaház, társasház), ettől még lehet kert is