127612
-
akkor énis neked :)
-
váltzatos színűek-e a lokóak-e -
jó géjes lett az állapotcsík, majdnem mint a téonlány. -
VRSDM, kedveskedtem neked, mint HOMO barátomnak. Nézd a szavazást. (: -
pfú. kéne sör a jóflémléthez. de lustavagyoklemenni :C -
ugyan ilyet nem :P az logólopás de majdnem ilyet igen :)
közbe havernak kidobtam az emeltről egy cd-tokban 2szál cigit :D feltaláljuk magunkat :D -
ezzel én is TOP RIDER vagyok!!!!444 -
[center]hmm...
-
Fbn Lx #8684 ez a hsz felbújtó volt, mert feltételezi, hogy könnyű egy kocsit felnyomni -.- -
[center]
Sziasztok! :(
-
sry, nem tudtam kihagyni :) -
akkor nem vagy nős! és férfias sem. -
Ugyan ilyenbe, dzsani felirattal, htx. -
ezt pyro ichelette nekem, kell ilyen nekedis? picitmásba? -
VRSDM követelem a logódat, nekem miért nem csináltál ilyen jót? :(
-
csak viccesből feleség, értve a komolyságára, de nem a valóságos feleség értelmére :D -
#8673 ... -
A felgyújtás -
nem lehet ezt eröltetni amúgy. legfeljebb előcsalogatni néhány üveg sörrel. :D -
őő, de TÉNYLEG a feleséged, mármint nős vagy?
Egy világ omlott össze :((((
asddas.d: -
jahogy ma még csak csütörtök
szorri -.- akkor majd szombaton flém. -
" A felbujtás
Felbujtó az a személy, aki valaki mást bűncselekmény elkövetésére szándékosan rábír. (Ennek minősül G. cselekménye, ha rábeszéli barátját, hogy hozzon el a munkahelyéről "néhány apróbb" alkatrészt.) A felbujtói magatartás lényegi eleme a rábíró nyilatkozat vagy magatartás. Ez az a döntő motívum, amely létrehozza a tettesben az elkövetésre irányuló akaratelhatározást, s ennek eredményeként valósítja - vagy legalább is kísérli - meg a tettes az alapcselekmény elkövetését.
A rábírás módja közömbös, akár szóban, akár írásban megvalósulhat. Nagyon fontos azonban, hogy e rábeszélésnek nem általánosságban - bár nem is a bűncselekmény legapróbb részletéig kiterjedően - , de mindenképpen meghatározott bűncselekmény-típusra kell vonatkoznia. Amikor B. addig magyarázza H-nak, hogy milyen könnyű egy kocsit felnyomni és hogy ezt H-nak is ki kell próbálnia, míg az rá nem szánja magát, nem szükséges pontosan megmondania, hogy mikor, hol, milyen kocsit törjön fel.
A felbujtás elkövethető eshetőleges szándékkal is, sőt ismerjük a közvetett felbujtó fogalmát is. Ő a felbujtó felbujtója, pl. ha a mama arra beszéli rá lányát, hogy bírja rá férjét a papa bántalmazására.
" -
feleségemről ma derült ki hogy felvették a BGF-re nappalin, aztán holnap reggel gyorsba megyünk berúgni :P -
:D -
hmm, még csak most fogok kaját csinálni, szóval sokág leszek... :D
btw: fellépésed van? ASD:ASD:AS:D:ASD:AS: -
most hogy mondod :D ma nem érek rá pucér képeket osztogatni, se sokáig maradni, de ha levezénylitek hát csapolbele :] -
akkor ma szombat este van ::ASDASDAS -
f-lame! :) -
ha van akkor is szombat este van :] -
szép-szép, de tudsz Te ennél jobbat is! :))) 
-
Cat 02 #8662 Már Abilitiy is o.O -
na most van a flém vagy nincs e -
előre a metroszexuális logókkal!!! ;) -
Fbn Lx #8659 ez csak akkor működik, ha mindenki bébasz előtte -
naszép, csinálom szépre, erre mindenki homul. na akkor megint gyártok mégegyet, addig várjatok meg :P -
-
helloszia -
Nem, badarság.
van elég topik erre a gumiban... -
téged vinnélek magammal!!4 -
ja, osztálytárs (lehet meséltem már itt), szintén játszotta a janit. rendőrség csenget, zenét nem halja, rendőr megint csenget, megint nem halja, a fél órát várakozó rendőrök pofiját meg :] ... értitek.