127612
-
ez aztán válasz -
#8838 -
kocsisgabor9999 #8851 Rám gondolsz? -.- -
na és miért nem? -
Szerintem nem^^ -
tudok olvasni képzeld.
-
ki játsza a laza keményembert?
csak reagáltam a hsz-re, ennyi... -
Cat 02 #8846 Eggyel elvétetted a válasz gombot. -
kocsisgabor9999 #8845 :D:D:D -
-
Egy kis történelem, ha tudsz olvasni:
klikk -
-
kocsisgabor9999 #8841
-
máshol játsz már a laza keményembert, htx -
kocsisgabor9999 #8839 Te nekem nem fogsz parancsolni! Majd akkor fogok "kuss"-olni ha majd jónak látom+! -
nemvagyok 14 -.-
és leszarom az "ősi magyar jelképeket" meg persze téged is, szal mostmár kuss. -
kocsisgabor9999 #8837 omg. kinyílt a csipád 14 évesen? lefogadom nem tudod mit jelentenek ezek az ősi Magyar jelképek! én nem az a típus vagyok aki Pesten szétver mindent mert ő hungarista... -
Kivándorló.
-
Cat 02 #8835 Most vagy öngyilkos jelölt vagy, vagy potenciális kivándorló :D -
kussvan te nagymagyar -
Igazad lehet.
Csak én igy érzem ma magam magyarországon, remélem nem sokáig maradok, ha minden jól alakul... -
Zóanagyvarázsló #8832 Én a legnagyobb problémának azt találtam, hogy a saját mentalitásodat, véleményedet másokra is (mindnekire!) ki akartad terjeszteni, mert "ez Magyarország", a többiek pedig "álszenteskednek". Ha visszaolvasod magad, akkor láthatod, hogy legalábbis elég szerencsétlenül, tulajdonképpen magadat mentegető módon fogalmaztál, és próbáltad ezáltal temrészetesnek beállítani a hozzáállásod.
Ha tényleg nem szégyelled, akkor egyszerűen csak leírhattad volna. Persze részemről akkor is lopásnak és gusztustalannak tartom, de ennyi véleményünk azért csak lehet a fórumtárs büszkén vállalt viselkedéséről, mely így nem a személye ellen irányul. -
kocsisgabor9999 #8831 Gerinced látom valahol messze elhagytad! -
A pénzt megtartom, a többit kidobom / nem foglalkozom vele. -
a kommentemre reagált. :) -
kocsisgabor9999 #8828 Szarjankó?
Én tisztelem azt aki nem iszik.
-
"személyeskedni nem kéne 25-30-as fejjel!"
Ja értem, de lopni, azt ugye lehet... gratulálok. ^^ -
Tiszteletben tartom. -
nem feltétlenül rád gondoltam, neked csak simán tolvaj mentallitásod van, ha más tulajdonát (konkrétan tudod, hogy kié tehát ott vannak a papírok) elköltöd. ez meg az én véleményem. a hányinger is. -
A kis szarjankó 28 éves és sosem iszik.
Ez az én véleményem, nem kell osztani, csak én felvállalom. Az, hogy nem értetek vele egyet, szívetek joga, de személyeskedni nem kéne 25-30-as fejjel! -
Mindeni tudja hogy azért vagyunk itt ahol ,mert mindent elloptak amit lehetett, erről le kéne szokni akármennyire is szarul élünk! -
bocs a személyeskedésért, akinek nem inge... -
kocsisgabor9999 #8821 És sírnak hogy hol tart Magyarország! Röhejes! -
Erről van szó, de a kis szarjankónak jól jön az a 15k, majd bebasznak a haverokkal. Undorító. -
kocsisgabor9999 #8819 Gondolj már bele te bírka! Pl: egy anya 3 gyereket tart el egyedül elindul vásárolni hogy tudjanak mit enni. elhagyja a pénztárcáját: volt benne 15k 5 napra beosztotta vagy többre. te megtalálod a pénztárcát. és kivennéd a pénzt?? Gratulálok! 

-
Még nem volt rá példa, de leszarom:D -
Igen, úgy látszik a mai fiatalok majdnem 50%-a úgy gondoljak, hogy lopjunk bazmeg, más is lop. Hányinger ez az egész. -
Zóanagyvarázsló #8816 Szerk.:
Nem, ez nem Magyaroórszág, ez a saját bevallásod szerint: Te vagy... -
Zóanagyvarázsló #8815 Szerintem akik az elsőt választották, azok is bekalkulálták azt, hogy a lehetőség függvényében értik, a lényeg itt azon van, hogy akár személyesen is. Mellesleg elég komoly a valószínűsége annak, hogy egy talált pénztárca tulajdonosa a közelben lakik.
Azt sem értem, hogy magyar állampolgárként miért lenne "álszenteskedés", ha valaki nem más kárán - ha akár az ő hibája is - akar zsebpénzhez jutni. Vagy már a tolvaj mentalitástól eltérő elvek is "álszenteskedésnek" számítanak? Ez Magyarország? -
szánalmas ez a hozzáállás, komolyan mondom, hánynom kell ettől a dumától, hogy "Mindenkinek jól jön az a plussz 10-20K szerintem. Megvehet olyan dolgokat, amit amúgy nem engedhet meg magának, vagy éppen jól jön a lakáshitel mellé, vagy akármi."
Más pénzéből? Ha tudod a nevét, címét, stb? Nyugodt szívvel elköltenéd a pénzét? Kurva undorító, de mindegy. Dolgozzál b+ és akkor lesz pénzed arra, amit meg akarsz venni. Az, hogy mennyi tolvaj van az országba, nem jogosít fel arra még több embert, hogy nyugodt szívvel lopjanak másoktól. Mellesleg ez egy ilyen öngerjesztő folyamat és pontosan az ilyen hozzáállás miatt van. Egy ember elkezdi és a többi hasonló meg ezen felbuzdulva ugyanúgy csinálja. Szégyen.
Ha messze lakik akkor nyilván nem viszem vissza. Kinyomozom az elérhetőségét (telefonszám), vagy küldök neki egy levelet, hogy vegye fel a kapcsolatot.