127612
-
Énis adtam már vissza karórát. Igaz női volt és egy igen csinos hölgyeményről esett le a buszon...Rontott a dolgon, hogy a párom is jelen volt, igy csak egy köszi és egy mosoly volt a jussom a hölgytől. -
cargame #8892 Ez erdekes mert kb. egy honapja az utcan egy ezrest fujt a szel velem szembe. Meg megorulni sem tudtam mert elottem kb. 50 m -re egy no szemlelte a fodet es en ugyebar megkerdeztem h elvesztett vmi es hat igen visszaadtam. :D De itt arra szavaztam hogy megtartom es irat vissza XD -
Visszaadnám személyesen. Vajon reménykedhetek-e abban hogy ad nekem egy ötezrest, látván jószívűségemet? -
nem tudom mit tennék, ha nagyon 0-án lennék és kitudok belőle elmelni, akkor elvinném a felét, aztán visszaadnám a tulajnak a tárcát. foggalmam sincs, az is lehet hogy ott hagynám a francba. ha valahol a közelben lakik akkor visszavinném, nem tudom. most az elsőre nyomok, de lehet nem így történne -
Látva a szavazás állásst, meg a hozzászólások egy részét, csak jobban megerősített abban a hitben, hogy azon emberek nagy többsége állszent pöcs akik Mo. jelen állapotát csak is és kizárólag a politikusoknak tulajdonítják. Hát nem, nem miattuk (vagy nem csak) tartunk ott ahol, hanem saját magunk miatt. -
apa kezdődik,apa kezdőődik ,apaaaaa, ja még nem .... -
Én sem.
-
nem tagadom -
Te is.
-
végülis aktívan hozzájárultál. -
Alakul:
4. A nagy szavazó topik -
nana, iphone-ról pszt :) -
kocsisgabor9999 #8881 xDDD -
iphone-t meg százezres nokiát kifelejtetted :) -
Diplomát is pénz cserébe szerzett, nem is tagadta. :D -
kocsisgabor9999 #8878 :D:D -
B+... pacsi :)))))))) -
Ó, neki arany rolexe van, meg 20 ingatlanja szegeden, nem tudtad? Ja, meg egyetemi diplomája! :) -
Hogyne? Versenyautó, szauna, medence, millás rolex óra, jajj, nem is tudom tovább, mert annyi mindent mondott már. Ja meg igen, 20 ingatlan Szegeden. -.- -
kocsisgabor9999 #8874 Kívánom hogy annyi pénzt lopjanak el tőled amennyit te kivennél egy pénztárcából. Bár annyi pénzt te sose fogsz megkeresni. -

-
Miért éreztem, hogy ezt nyomod? -
rajtad meg sem lepődök, remélem egyszer veled ugyanezt teszi valaki és vissza is élnek az irataiddal. -
kocsisgabor9999 #8870 -.-' -
igenpersze -.- -
A pénzt megtartom, az iratait eladom az Ukránoknak. -
azért az ő commentje se volt semmi... -
kocsisgabor9999 #8866 Semmi már értem
-
Általánosítás FTW. -
miért szólt volna neked? :) -
kocsisgabor9999 #8863 jaaaa :) -
Cat 02 #8862 "Válasz 'Carlos' üzenetére (#8833)" -
kocsisgabor9999 #8861 Ez nekem szólt? :/ -
én meg belinkeltem a kommentedet, ami azért elég pofátlanság(sry)... -
látom a szánalmasabbnál is van szánalmasabb:
tehát ergo amíg itt vagy, ahol születtél, lopsz, mert szerinted ez magyarország, majd elmész máshova... omg, hát tudod mit? remélem ott meg majd veled bánnak így...
Ja és én nem vagyok ilyen "igazmagyar" típus, de azért mindennek van határa. -
kezd kialakulni a káosz... -
tudom, hogy mire írtad, hogy szerinted nem..
erre voltam kiváncsi, hogy miért nem vétette el a válasz gombot szerinted -
Én is remélem. -
nem arra mondtam azt hogy sztem nem, hogy nem tudsz olvasni, hanem arra hogy nem tévesztette el a választ...olvass vissza:) -
Cat 02 #8854 Jah.
Egyébként ez mint a kommunizmust miatt van (tényleg :D). Ott nem kellet dolgozni, mindenki lopott és az emberek megszokták, hogy ez a természetes, csak hát mostmár nem ez, hanem dolgozni kell :S