127612
  • Grenzjager
    Gondold magad szerencsésnek és már jobban indulsz a szerencsések között...
  • SötétBarom
    Határeset.. Éreccségin mindenből kihúztam azt az egyet, amit tudtam :DDDD
    De pl ha valami sunyiságot csináltam régen (lógás, cigizés, ilyen hülyeségek) mindig elkaptak :DD Meg a yardokkal sincs sok szerencsém.. Viszont azok is engedtek el necces szitu után gond nélkül.. Szal a kettő közt..
  • NeverwinterKING
    nem tom, ilyeneken nem gondolkodok :|
  • Pepsi Twist
    ahhoz képest hogy én rally-zok az utakon :D
  • sweech
    :D!
  • DJ Skyline
    Valahol a kettő között.

• PyRex
    ja és TÉK :)
  • PyRex
    első értelmes gondolatod :)))
  • Pepsi Twist
    ha jól belegondolok szerencsésnek számítok mert a jogsim még nem vették el és még más sem jött nekem kocsival sőőőőőőőőt én sem mentem neki senkinek...
  • z99999
    hát ez nagyban függ attól hogy az egyén fejében a szerencsés vagy peches történések maradnak e meg jobban, olyan opció kéne, hogy nem hiszek a szerencsében.
  • VRSDM
    elsőre nyomtam, sokszor jönnek be a dolgok, bár lehet többször szívok, cska azokat igyekszem elfeledni :P vagy a szívásnak is a jó felét látom. nem tudom :]
  • Fbn Lx
    én egy szerencsés szerencsétlen vagyok, aki szerencsétlen módon szerencsés, néha.
  • CopyKing92
    én játékokban rohadt szerencsésvagyok :D
  • gotchaaa
    Könnyű mindent a balszerencsére fogni.
  • Marci0115
    nekem is igy van
  • ba32107
    balszerencsés vagyok. amit eltervezek általában sosem sikerül jól, néha ritkán spontán történik velem jó dolog.
  • Bulykin
    én álltalában szerencsés vagyok^^ sé remélem így si lesz:)
  • LordVenom
    sajnos a szerencsétlenség végig kísér...
  • bulba
    Sokszor kis dolgokban szerencsétlen vagyok, de a nagyobb dolgok (mondjuk úgy "végcél") általában bejön
  • fery02
    Én vagyok a megtestesült szerencsétlenség...
  • Pepsi Twist
    mind a 4-re nyomhattam volna...
  • gotchaaa
    Szerencse...elég hülye fogalom.
  • CsuTy89
    Ez még nem elég :D
  • CopyKing92
    azok hülyék akik a mindenképp itt hagyja :D és ha kap egy házat a rozsadombon 25 ferrarival és 50 milliárd forint-al? :D
  • Kicsikiraly
    najó ilyen későn az összetett mondatok nem nagyon mennek :D
  • Kicsikiraly
    igen, ott a baj, hogy az árak növekszenek, a fizetések nem :S (mondjuk még nem dolgozom, de így is érzem azt, hogy mit érez édesanyám, aki sajnos egyedül nevel, és látnom kell azt, hogy egyesek mennyire nem becsülik meg azt amiért a szüleik dolgoztak :S)
  • tugyiti
    :CCCDDDDDDDDD:::::
  • akyyy
    én erre szavaztam:
    Egyéb (kommentben kifejtem)

de nem fejtem ki, muhaha:P
  • Tomászító
    sztem a fő probléma az h az "átlag" ember aki munkával keresi a pénzét soha nem tud egyről a kettőre jutni és véletlenűl vmi plussz kiadás van már családot kicsit megszorítja.Szóval sztem a probléma a pénz általában, nem azt mondom h mindenki milliomos legyen csak ne mindent hitelre keljen vennem, a 20éves kocsimat ne egy 10éves törlesztésü leasingelt suzukira keljen cserlénem (hangsuj 10éven mert ez most nálunk) ez a piár rendszer vegyél meg mindent mindenre adunk hitelt.
    Csak anyi kéne h az emeberek normálisan meg tudjanak élni és máris más lenne a helyzet.
    ui: én is kint melózok pont ezek miatt
  • ba32107
    én is utálom, és nevetségesnek tartom, de ez miatt nem szoktam idegeskedni. a bulvárhíreket néha átfutom, megmosolygok egy-kettőt, és ennyi. tv-t soha nem szoktam nézni, a híreket interneten olvasom, ha pedig van valami igényes műsor, azt általában letöltöm.
  • MaSzKa
    Az emberek normálisabban viselkednének egymással

Nem lennének ilyen igénytelenek az emberek a környezetükre (szemetelés, rongálás)

Lényegesebben többet keresnék

Normális lenne a jogrendszer, és nem ilyen abszurd, mint most

kb ezek
  • Rettenthető
    Az, hogy ~160 emberből mindössze ~16% gondolja úgy, hogy nem lépne le Magyarországról..., megvallom ez engem most kurvára lehangolt.

Valóban, számtalan pontot csaphattam volna még hozzá a válaszlehetőségekhez, de az eredmény már így is eléggé szar.
    Aki a kedvére való válaszlehetőséget nem leli meg, annak ott van az egyéb (kommentben kifejtem).
    Épp elég baj az, hogy már a felsoroltak is elég okot adnak arra, hogy emberek máshol akarjanak élni. Mellesleg sajnos sokszor jogosan, mert az emberek valóban elég patkányul viselkednek egymással (nem kell ám messzire menni, elég a fórumokon olvasgatni - a való élet meg pff.) és a környezetükkel, szarba sem veszik az ember munkáját -> nem fizetik meg ahogy illene, a jogrendszer is banális és még sorolhatnám... ááá faszom. Utálom ezt a Világot!
  • Fbn Lx
    akkor ne törölgess
  • Fbn Lx
    érdekes, hogy aki 30 év alatti, szinte mindeki így látja. szal csak várnod kell, ha a mi generációnk felnő, ezeknek a műsoroknak már nem lesz többé nagy nézettsége.
    következmény: változtatás a részükről -> a mi generációnk agyát is kimossák majd, csak másféle módon, másfékle műsorokkal.
  • toysoldier
  • VRSDM
    Többször került már szóba hogy, nincs "cigányozás", nem akarok ennyit törölgetni mint ma!
  • gotchaaa
    A kurucinfon olvasta
  • kabel15
    Jó ez a szavazás de 1-2 dolgot kihagytak ja és jó lenne ha töbre is lehetne szavazni!
  • Kicsikiraly
    de azért utálod azokat az illetőket -.- ez olyan mint amikor valaki utálja a borsófőzeléket, de igazából életében nem evett még....
  • tommyg