127612
  • Rettenthető
    De mielőtt ezt megtehetné, előkapom a lézerkardom és hosszában kettévágom a csávót alulról felfelé - a heréjénél kezdve...

Szóval maradjunk annyiban, hogy ez a kérdés egy kreténség.
  • Csuhai G
    "Lehúznék 5 évet egy melegekkel teli fegyházban."

Ott adnak enni, van tető a fejem fölött, stb.. a melegekkel pedig megbeszélném az 1. nap, hogy ha hozzám mernek nyúlni, annak nem lesz jó vége.. rosszabb esetben mindennap verekszem velük, de még mindig jobb, mint a többi lehetőség.
  • VRSDM
    bead egy injekciót a brédbe (ami nem fáj, mert előtte érzésteleníti spray-vel), az injekció meg szép kiöli a érző idegvégződéseket és sejteket a farkadból. onnantól ágaskodhatsz amerre akarsz, sosem lesz már orgazmusod :]
  • z99999
    hihi nem.én gyártom
  • Kicsikiraly
    már megjártad egyszer igaz? :)
  • BaliBoy
  • z99999
    bead egy antiviagrát amitől impotens leszel egész életedbe
  • Rettenthető
    Mondjuk arra titkon kíváncsi lennék, hogy a "Többé soha ne juthassak semmiféle szexuális élvezethez" azt a kedves a fejemhez a pisztolyt tartó akárki, hogy a halálba kivitelezné?
    Mert ugye nem tér ki rá, hogy levágja a farkam (ami csonkítás lenne, az meg már van egy a listán - tehát ezek szerint nem ezt teszi), a szexuális élvezettőli mentességet meg ha meg is fogadom ott neki, rögvest utána teszek magasról az egészre. Vagy életem végéig ott áll majd mellettem: és nem-nem, nem szabad dugni, megígérted! Vagy minden nőt kinyír a világon?

7. Megpróbálnám megölni azt, aki a pisztolyt rám fogja.
  • z99999
    golyót a fejembe
  • BaliBoy
    Hát vazz... mi vagyok én gondolat olvasó? :DDD

Amúgy sincs semmi értelme a kérdésnek mert:

1. ártatlan vagyok és bűnöző szegezi nekem a pisztolyt. Ebben a szituációban miként kerülnék én akráhogy börtönbe vagy utcára vagy a nemi élet nuku?

2. Bűnöző vagyok és egy jard tartja a pisztolyt a fejemhez. Ekkor ha elég elvetemült vagyok leszarom, hogy kit csak ne engem nyírjanak ki. Vagy ha mégsem vagyok annyira elvetemült akkor sem tudom, hogy mondjuk a lábaim vagy a nemi élet elvesztsével a börtönt, hogy tudnám kiváltani?

Szóval a lényeg, hogy egyik verzióhoz sem passzolnak igazán a válaszok. Nem tudom bele képzelni magam a válaszok tekintetében. Ebből kifolyólag az általam legelfogadhatóbb választ "találtam ki". ;)
  • cement
    első... inkabb bunyoznek minden nap 5 éven a seggem épségéért minthogy mondjuk 10evig hajlektalan legyek
    amugy ez jo ilyen hulye kerdeseket en is ki szoktam talalni a haverjaimnak azok meg csak fogjak a fejuket :D
  • Hayni
    golyó
  • kas123
    De nem helységileg legközelebb álló, hanem lekiekben.
    A helységilegnek semmi értelme nincs, ellenben a lelkiesnek van :). (a kérdés feltevője beírhatná, hogy mégis h gondolta)
  • FZoleee
    Én is arra szavaztam, de félrenyomtam, szóval csak 6 ember
    Erre akartam: Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át.
  • BaliBoy
  • BaliBoy
    Nincs kikötve, hogy kicsoda van legközelebb mellettem. És mivel a kérdésnek sincs túl sok értelme ezért nyugodtan bele lehet magyarázni, hogy a pisztolyt tartó személy van hozzám legközelebb.
  • kas123
    Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az UTCÁN éljek 10 éven át.

ha szó szerint értelmezzük, akk nem mehetsz el az erdőbe kis faházat építeni (mert akk már nem az utcán élsz :D)
  • kas123
    Tehát 7en feláldoznák az anyukájukat, az apukájukat vagy vkit, akit még náluk is jobban szeretnek, mint h ők haljanak meg o.O
    Ez sztem száalmas :$ (már bocs, de inkább haljak meg én, minth helyettem az egyik szülőm...)
  • Vegas
    Inkább kapjak golyót a fejembe.
  • Kicsikiraly
    fosszanak meg minden vagyonomtól, stb. régi álmom az erdőben lakás :D
  • GregSB
    Fosszanak meg a vagyonomtól egyértelműen.

Pénz mindig lehet csinálni, az összes többi viszont maradandó károsodást okozna a testemen / lelkemen.
  • ba32107
    most tényleg nem vágjátok le, hogy a hozzád legközelebb álló személy az nem a melletted álló ember?
  • ThisZip
    Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át.

Sokan inkább golyó a fejbe? Az emberben ott lapul mélyen az élni akarás.
  • DJ Skyline
    és milyen igaz :D

szóval akkor 2-es lehetőség
  • Pepsi Twist
    Inkább kapjak golyót a fejembe.

én neo vagyok és kikerülöm a golyót
  • VRSDM
    ott már édesmindegy szerintem hogy mit választasz, ha pl. apukád akar lepuffantani :D
  • CopyKing92
    én kiváltanám a hozzám közelebb álóval aki a fejemhezfogja a fegyot ha lehet :D
  • VRSDM
    aki impotens annak valóban könnyü :D
  • szieszáj
    5.
  • fery02
    Van benne valami, de én mégis arra nyomtam. Interneten mondjuk így könnyű tényleg...
  • sweech
    :dsa
  • BaliBoy
    Kiváltanám az életemet a hozzám legközelebb álló személy életével

Ez egy beugratós kérdés, ugyanis az áll hozzám a legközelebb aki a pisztolyt tartja. Az ő életét feláldozom a sajátom helyet :P
  • VRSDM
    de városban is lehetne ugyan így... valami lapostetős ház tetején, berendezkedni :)
  • sweech
    valóságban senki nem választaná a golyót -.-
  • gotchaaa
    Én golyót nyomtam, de ez az erdőben élős dolog nem is lenne rossz.
  • VRSDM
    után 10éven át, megoldanám, elmennék valami erdőbe, és magam élném az életem, magam keresném az ételem stb.
  • ba32107
    Mással nem váltanám ki az életem, ez a legnagyobb geciség lenne. Nyomorékként nem akarnék élni, viszont meghalni sem akarok.

Inkább fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át. Onnan csak talpra állnék valahogy, a fegyházat viszont valószínűleg nem élném túl...
  • kas123
    Lehúznék 5 évet...
    -elhíresztelném magamról h AIDS-es vagyok és így a börtönlakók 75%a nem próbálkozna
    -a maradék 25%nak meg már levan gyengülve a szervezete (az AIDS miatt) így őket befenyíteném, és így tőlük se kéne tartanom
    -az 5 évet pedig kibírnám :)(jó magaviselettel talán keveseb is lenne :))
  • CopyKing92
    ja és ígyis teljes életet élek :D
  • CopyKing92
    én szerencsésvok hogy megbuktam 5 ödikben nyelvtanbol? :D azten meg most majdnem 8 adik végén :D