127612
-
kocsisgabor9999 #9186 Ilyen primitív értelmetlen kérdést életemben nem láttam!
Kiváltanám az életemet annak a személynek az életével aki ezt a kérdést kitalálta!!! -
golyót a fejbe :c -
LOOOL :DDD
De milyen szituációba élje bele magát az ember??? Mondj már erre egy konkrét példát!
Értelmes emberek csak olyan dolgokon filóznak amiknek van racionalitás alapjuk. Különben tök felesleges. Ennyi erővel lehetett volna a válaszok között olyan is, hogy pl: Mátrix szerüen kikombózok a golyó elől, vagy megállítom az időt és elfutok stb... -
ricsimaster #9183 A másik meg az ember tuti megpróbálná a fegyvert csak felrántani... Mikor mögötted áll gyors a kezed felemelni egy figyelmetlen pillanatban :) -
golyó inkább.de ilyen értelmes kérdést:S van ami igen nem -es válasz lenne rá és arról is lehetne beszélni órákat:P -
kapjak golyót a fejembe vezet?
megnézném én a sok huszárt ott élesbe hogy hogy lövetné agyon magát...sehogy
vagyonfosztásra nyomtam -
Fbn Lx #9180 sajnálom, ha ennyire fáj :'( -
én is félreértettelek, de biztos bennünk van a baj :( -
ehh ez vicces most komojan azért szólsz le engem, mert az előbb félreértettél?grat -
Fbn Lx #9177 elfogadom, ha valaki megsértődik, de már annyi kötekedő, "csakazérisfikázok meg lékettalálok benne" hsz-t olvastam, hogy ez már felbaszott sry :c -
ba32107 #9176 hát szerintem ez tökéletes kérdés, és a válaszok is jók. nem a részleteken kell agyalni, azok nem fontosak, hanem beleélni magad a szituációba.
sose gondolkodtál még úgy, hogy "mi lenne ha?" ha akarod, képzeld el úgy, hogy egy öltönyös titokzatos faszi az, akinek minden a hatalmában van. nem olyan bonyolult ez szerintem
-
Fbn Lx #9175 léket ütöttek a lelkivilágodon krájbébi -
Fbn Lx #9174 a sok elvonatkoztatni képtelen, fantáziátlan ember kedvéért leírom:
ez NEM egy konkrét, való életben bármikor megtörténő szituáció.
Ez egy olyan típusú kérdés, amit az ember bármikor feltesz a haverjának poénból. Amolyan "mit választanál ha muszáj lenne".
hogy ki meddig képes elmenni, mit tart a lehető legrosszabbnak, és a leg elviselhetőbbnek. -
FLAME OFF -
húha hát télleg komoj izgalom van abban, hogy most homlesz vagy rokkant lennél e szívesebben.
a mondatokat nagybetűvel kezdik.
ha nem akarsz marhaságokat olvasni, menny a tudományos részlegbe.
ez pedig egy javaslat volt, pont ahogy az előbbi, nem rádparancsoltam. -
Azért a lehetőségek itt ott sántítanak. Meg a kérdés is lehetne konkrétabb. Ki akar lelőni? Például ha egy sorozatgyilkos leakar lőni, akkor valószínű fegyházba fogok kerülni tök ártatlanul. Tehát nem azt teszik fegyházba aki leakar lőni, hanem engem. Vagy a második lehetőség, leakarnak lőni a Blahán akkor majd biztos (teszem azt) a Szentgotthárdon lakó anyukámra fogok gondolni, hogy "ne lőjj le kérlek, leutazunk Szentgotthárdra és lődd le a mamám". Meg mi lesz velem 10 év után ha semmi vagyonom nincs már? Hirtelen felvesznek valahova, ismét biztos anyagi hátterem lesz ripsz ropsz? :D Az ötlet jó, de szerintem a lehetőségekre aludni kellett volna mégegyet. -
ba32107 #9170 egyrészt én meg sem néztem, hogy ki írkált hülyeségeket, tehát nem is neked címeztem a postomat, de ha már leugattál akkor válaszolok.
bizony, ez egy fórum, és épp ezt a témát tárgyaljuk ki. de néhányan inkább marhaságokat beszélnek, és hülyeségekbe kötnek bele, mert nincs érdemi mondanivalójuk.
a komoly nem pontos j.
mellesleg akkor jövök be ide, amikor akarok, nem te fogod megmondani. -
neked ugyanez+ez egy FÓRUM. az a hely, ahol az emberek kitárgyalnak egy adott témát. és mivel gondolom ide nem halálkomoj depós öngyilkosjelöltek járnak, ezért az ilyen dolgok humorosabb oldalát próbálják venni
és hogy a végére legyen egy közhely: ha nem tetszik, ne gyere be -
hülye vagyol
én azt mondtam, hogy ha AZ AKIT LEGJOBBAN SZERETEK PISZTOLYT FOGNA RÁM, AKKOR INKÁBB Ő
idióta. -
annyira szar a választék, inkább a golyó -
szerintem ez egy kurva hülye kérdés.... de akkor már inkább street life.
Fura, hogy sokan meg inkább 5 év buzulás :SD:D:SD:SD:SD:SD:SD -
hopsz :D akkor lehet h mint szavazás egy variánsa lehetett ?:D(azaz tervezett kérdés?:XD) -
ba32107 #9164 nem volt -
ez a kérdés volt már:S mi értelme van h ujra beteszitek a régi kérdéseket ?:SSSS
-
Hymtozis #9162 Magamat szeretem a legjobban. 
(Egyépként sztem értik, csak a kérdés nem tetszik sokaknak.) -
Fbn Lx #9161 hát ez eszméletlen.
EMBEREK!
a hozzád legközelebb álló NEM EGYENLŐ azzal a személyel, aki a legrövidebb távolságra áll tőled.
a hozzád legközelebb álló ember EGYENLŐ azzal, akit a legjobban szeretsz. -
Fbn Lx #9160 : D_AS_D:ASD DDDd
bazmeg ha tudom hogy valakinek ennyi esze van átfogalmazom -
ba32107 #9159 basszus de hülyék itt egyesek. hát szerintetek a kérdésfeltevő tényleg úgy gondolta, hogy az adott pillanatban hozzád legközelebb ÁLLÓ embert öljék meg? hát kérem ennek mi értelme? teljesen egyértelmű, hogy a legközelebbi rokonod / családtagodra gondol.
a kérdés pedig egyáltalán nem hülyeség, csak ti nem tudtok elvonatkoztatni. "Többé soha ne juthassak semmiféle szexuális élvezethez.", hogy ezt hogy kiviteleznék? kit érdekel, nem ez a lényeg... -
mongyuk ha az aki rámfogja a pisztjt akkor énis a 2. opcijót válaztanám -
Szerencsére egyáltalán nem vagyok tisztában a börtönélettel. Ha ennyire vészes a sok buzi, akkor utca 10 évig.. -
F1re #9156 attol függ mien ember ál hozzám a legkozelebb -
mert szeretik a friss husit -
Ha annyi meleg van, akkor miért nem egymást kúrogatják? -
Én nem úgy képzelem el ezt a börtönéletet, hogy éjjel arra kelek fel, hogy 3 f*sz van a seggemben ha nem figyelek... ha mégis ennyire durva a helyzet, akkor inkább én is megyek utcára 10 évig. -
:DDD -
És persze soha nem aludnál, mert Te vagy Jet Li az Egyetlenből, igaz? -
nem lesz jó vége----> számodra :D
5 év rohadt sok idő, hogy minden nap minden percében figyelj magadra, mire kikerülnél a börtönből egy lelki csődtömeg lennél, mert kikezdené az idegrendszeredet -
ezzel azt hiszem egyetérthetek -
Vegas #9148 ikeniken mikor a 200kilós nigger betámad te elkezdesz verekedni.. háhááá -
sok meleg Csuhai G-t győz