127612
-
FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM
DÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ! -
puhányok vtok -
akkor áksön lefújva, max ha berugok akkor felnézek aztán flamelek az alregemmel :D -
:(((((((((((((((((((((((((((((
:(((((((((((((((((((((((8
:(((((((((((((((((((8 -
szieszáj #10185 mé megérné ? 
-
Pájró sem lesz ma, és én sem maradok fent addig. :D -
pedig nem, megyek inni :| -
de -
az nem jó. akkor nem leszek itthon :| -
Gyakran fordul elő deja vu, mintha már valamit egyszer átéltem volna...hiba a mátrixban.
-
[b]11től szabadon :] -
LET'S GET READY TO RUMMMMMMMBBBBBBLLLLLLEEEEE
-
-
-
Vegas #10175 OK AS:DA:SD -
nincs olyan a gépbe :O -
szavaztam
-
xDD -
-
nem tom , de kiderült hogy a szomszéd volt -
És az természet feletti/paranormális? -
egyszer láttam egy ufot xd -
Ugyanaz amit már írtam. Egy CRT-s TV-ben jó nagy kondik vannak amik szépen fel vannak töltődve. -
Nálunk a TV-nk csinál olyat, hogy nincsen áram alatt, és kb 2 percenként felvillan 1 másodpercre a LED-je, közbe valami halk hangot is kiadva. De én biztosra tudom, hogy ez nem parafenomén jelenség, hanem, hogy szar a TV. Ott kezdjük, hogy Hyundai. -
Az sztem a Hálózati kártya volt :D -
Egyszer - kétszer előfordult már.
egyszer a szg kezdett viloogni hátul mintha szikrázna:S pedig nem volt áram alá kapcsolva..meg volt más is :) -
meg is sülne a nagy feszkótól, ha minden agysejted használnád -
mióta az ufók elvittek, azóta nem hiszek benne.
-
F1re #10161 volt de nem hiszek benne
-
Hymtozis #10160 Persze, h volt! :D 2 részt is láttam az Uri Gelleres műsorból.
(Nem, és nem hiszek benne. +1)
Am lehetséges, h megtörténnek oanok, amik természetfelettinek/paranormálisnak tudhatóak be. De 100, h van rájuk magyarázat, illetve, h oan dolog alapján történik, amit bonyolultabb megérteni, mint azt mondani rá, h természetfeletti/paranormális. -
Márpedig én NEM segítek.És NEM kattintok a linkre.De csak mert olyan szemét vagyok,hogy NEM szeretem a reklámot. -
én úgy tudom hogy nem tudom :D -
ba32107 #10156 "az agy kb. 90%-a még a mai napig rejtély"
úgy tudom ezt csak régen hitték, mára bebizonyosodott, hogy valójában nincs ismeretlen része az agynak, csak nem mind működik egyszerre. javítson ki valaki ha tévedek. -
nem nagyon emlékszek ilyesmire :( -
Fbn Lx #10154 arra nyomtam, hogy nem hiszek benne,
ennek ellenére hiszek a telekinézisben, a telepátiában, különböző vitatott energiák jelenlétében - de én nem tartom ezeket paranormálisnak, inkább csak úgy gondolom, hogy még nem jutottunk el arra a szintre, hogy az agy hullámainak feltárjuk a rejtélyeit. az agy kb. 90%-a még a mai napig rejtély, és a puszta tudatunkkal rengeteg dolgot lehet befolyásolni, amiről mi még nem tudunk, szerintem. -
szieszáj #10153 na ez az a kérdés amit igy 10percel ébredés után 5ször kell értelmeznem
-
Sztem csak simán túl sok x-aktákat néz. :)) -
Fbn Lx #10151 akkor mégis skizofrén :DD
olyat is mondott pl. hogy állt a küszöbön este és nézte a TV-t, aztán csak percek múlva vette észre, hogy nincs is bekapcsolva a TV. meg hallgatta a rádiót, aztán amikor ki akarta kapcsolni estére, észrevette, hogy ki van kapcsolva.
de érdekes mód ilyenek csak este történnek vele -.- -
Fbn Lx #10150 amúgy velem még nem volt ilyesmi, amennyire én emlékszem.
a legtöbb amiről tudok, hogy az ágyam fölötti kagylós álomfogó-szerűség magától elkezdett csörömpölni, holott zárt ajtó - zárt ablak, szal semmi légmozgás.
szegény szellem, biztos beütötte a fejebúbját :DD de lehet, hogy csak az én szellemi energiám akkora, hogy mozgatja a tárgyakat xP
szal én nem hiszek paranormális dolgokban - szerintem az, hogy lát-e valaki ilyesmit a hozzáállástól is függ, logikusan gondolkodó ember soha nem lát ilyet, míg kreatívabb/művészebb ember sok ilyesmiről be tud számolni - az ő agyuk máshogy működik, több ilyen jelenségeket kreálnak maguknak.
olvastam pl. hogy a tárgyak spontán megmozdulása/szellemlátások az elektromágnesességgel vannak összefüggésben, és az arra fogékonyabb emberek agyhullámait eltéríti. -
Mobilnál ilyen nem igen lehet.
Hangfalaknál vagy erősítőknél azért van ilyen jelenség mert valahol a rendszeren belül le van szakadva a föld vezeték vagy csak simán nem jól van bekötve a föld és antennaként viselkedve összeszedi a rádió hullámokat. Mobilnál ilyen nem hiszem, hogy lehetséges.