127612
  • ThisZip
    FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM
    DÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!
  • kulabácsi
    puhányok vtok
  • VRSDM
    akkor áksön lefújva, max ha berugok akkor felnézek aztán flamelek az alregemmel :D
  • tugyiti
    :(((((((((((((((((((((((((((((
    :(((((((((((((((((((((((8
    :(((((((((((((((((((8
  • szieszáj
    mé megérné ?
  • Ability
    Pájró sem lesz ma, és én sem maradok fent addig. :D
  • NeverwinterKING
    pedig nem, megyek inni :|
  • tugyiti
    de
  • NeverwinterKING
    az nem jó. akkor nem leszek itthon :|
  • broman191
    Gyakran fordul elő deja vu, mintha már valamit egyszer átéltem volna...hiba a mátrixban.
  • VRSDM
    [b]11től szabadon :]
  • tugyiti
    LET'S GET READY TO RUMMMMMMMBBBBBBLLLLLLEEEEE
  • NeverwinterKING
  • VRSDM
  • Vegas
    OK AS:DA:SD
  • II Rocky II
    nincs olyan a gépbe :O
  • birdo #10173
    szavaztam
  • NeverwinterKING
    xDD
  • BaliBoy
  • Rockynhooo
    nem tom , de kiderült hogy a szomszéd volt
  • BaliBoy
    És az természet feletti/paranormális?
  • Rockynhooo
    egyszer láttam egy ufot xd
  • BaliBoy
    Ugyanaz amit már írtam. Egy CRT-s TV-ben jó nagy kondik vannak amik szépen fel vannak töltődve.
  • fery02
    Nálunk a TV-nk csinál olyat, hogy nincsen áram alatt, és kb 2 percenként felvillan 1 másodpercre a LED-je, közbe valami halk hangot is kiadva. De én biztosra tudom, hogy ez nem parafenomén jelenség, hanem, hogy szar a TV. Ott kezdjük, hogy Hyundai.
  • RoR zsozso
    Az sztem a Hálózati kártya volt :D
  • II Rocky II
    Egyszer - kétszer előfordult már.
    egyszer a szg kezdett viloogni hátul mintha szikrázna:S pedig nem volt áram alá kapcsolva..meg volt más is :)
  • poppe
    meg is sülne a nagy feszkótól, ha minden agysejted használnád
  • Palika1989
    mióta az ufók elvittek, azóta nem hiszek benne.
  • F1re
    volt de nem hiszek benne
  • Hymtozis
    Persze, h volt! :D 2 részt is láttam az Uri Gelleres műsorból.

(Nem, és nem hiszek benne. +1)

Am lehetséges, h megtörténnek oanok, amik természetfelettinek/paranormálisnak tudhatóak be. De 100, h van rájuk magyarázat, illetve, h oan dolog alapján történik, amit bonyolultabb megérteni, mint azt mondani rá, h természetfeletti/paranormális.
  • bardocz
    Márpedig én NEM segítek.És NEM kattintok a linkre.De csak mert olyan szemét vagyok,hogy NEM szeretem a reklámot.
  • Pepsi Twist
    én úgy tudom hogy nem tudom :D
  • ba32107
    "az agy kb. 90%-a még a mai napig rejtély"

úgy tudom ezt csak régen hitték, mára bebizonyosodott, hogy valójában nincs ismeretlen része az agynak, csak nem mind működik egyszerre. javítson ki valaki ha tévedek.
  • NeverwinterKING
    nem nagyon emlékszek ilyesmire :(
  • Fbn Lx
    arra nyomtam, hogy nem hiszek benne,
    ennek ellenére hiszek a telekinézisben, a telepátiában, különböző vitatott energiák jelenlétében - de én nem tartom ezeket paranormálisnak, inkább csak úgy gondolom, hogy még nem jutottunk el arra a szintre, hogy az agy hullámainak feltárjuk a rejtélyeit. az agy kb. 90%-a még a mai napig rejtély, és a puszta tudatunkkal rengeteg dolgot lehet befolyásolni, amiről mi még nem tudunk, szerintem.
  • szieszáj
    na ez az a kérdés amit igy 10percel ébredés után 5ször kell értelmeznem
  • BaliBoy
    Sztem csak simán túl sok x-aktákat néz. :))
  • Fbn Lx
    akkor mégis skizofrén :DD
    olyat is mondott pl. hogy állt a küszöbön este és nézte a TV-t, aztán csak percek múlva vette észre, hogy nincs is bekapcsolva a TV. meg hallgatta a rádiót, aztán amikor ki akarta kapcsolni estére, észrevette, hogy ki van kapcsolva.
    de érdekes mód ilyenek csak este történnek vele -.-
  • Fbn Lx
    amúgy velem még nem volt ilyesmi, amennyire én emlékszem.
    a legtöbb amiről tudok, hogy az ágyam fölötti kagylós álomfogó-szerűség magától elkezdett csörömpölni, holott zárt ajtó - zárt ablak, szal semmi légmozgás.
    szegény szellem, biztos beütötte a fejebúbját :DD de lehet, hogy csak az én szellemi energiám akkora, hogy mozgatja a tárgyakat xP
    szal én nem hiszek paranormális dolgokban - szerintem az, hogy lát-e valaki ilyesmit a hozzáállástól is függ, logikusan gondolkodó ember soha nem lát ilyet, míg kreatívabb/művészebb ember sok ilyesmiről be tud számolni - az ő agyuk máshogy működik, több ilyen jelenségeket kreálnak maguknak.
    olvastam pl. hogy a tárgyak spontán megmozdulása/szellemlátások az elektromágnesességgel vannak összefüggésben, és az arra fogékonyabb emberek agyhullámait eltéríti.
  • BaliBoy
    Mobilnál ilyen nem igen lehet.

Hangfalaknál vagy erősítőknél azért van ilyen jelenség mert valahol a rendszeren belül le van szakadva a föld vezeték vagy csak simán nem jól van bekötve a föld és antennaként viselkedve összeszedi a rádió hullámokat. Mobilnál ilyen nem hiszem, hogy lehetséges.