127612
-
cargame #10389 Mikor egy medve fut velem szembe tuti hogy lelonem :DD De ha egy vad gyilkos futna szembe velem 1 kessel sztem ot is XD -
akik az elsőre szavaztak abból még gyököt kell vonni, azt elosztani 10-el, akkor jön ki a valóban ölni képes emberek száma.
amúgymeg bárki, ha el van zárva a családjától, ismerőseitől, minden napjában csak az a cél lebeg hogy mégjobb időt fusson, mégtöbbet nyomjon ki, méggyorsabban reagáljon és mégpontosabban lőjön, 1hónap után máson nem jár az esze majd, mikor még éjjel is nyomatják rádión a légiós nótákat, szóval vannak jól bevált módszerek hogy kell egy érzelemmentes gépet csinálni egy jólelkű emberből. :] mindenki tudna ölni, még a vöröskereszt alapítója is tudott volna ölni. ha arra lett volna kiképezve.
így ugye az első válasz katonákra levonatkoztatva...
kérdeztem közeli családtagot aki a seggeteket örzi mostis valahol :]
hogy hogy is vannak az ilyen tipikus filmes esetek, hogy kekcsepásztor kisfiú meglátja az alakulatot, ha lelövik akkor lelkiismeret, ha nem akkor lehet hogy köpni fog és nyakukra húzza a 200tálibot.
ő azt mondta hogy mikor elinudlsz egy bevetésre, már régen le van tisztázva hogy ki fog meghalni és ki nem. nincs gondolkodás hogy akkor most mi legyen / köpni fog -e a srác stb. reflexből le fogod lőni, és valóban nincs apelláta. meg is teszik. no részemről ennyit.
regény over. -
szurop #10387 Én a sok horrorfilm miatt vagyok ilyen, azért nyomtam az elsőt. Mióta az eszemet tudom, külön szobám van, saját TV-vel, és több horrort néztem, mint mesét, a TV csak éjszaka ment. Meg sem rezzentem a hullától a valódi életben. Egyébként normális vagyok, nem fogok neki embereket öldösni kedvtelésből, mint amerikában. -
Sok cs-n (meg egyéb szaron) nevelkedett kemény gyerek van látom. 63-ból 12 minden további nélkül. -
Például ellopják a pénztárcád, akkor úgy érzed a simán kinyírnád az illetőt, de ha ott állna melletted maximum kezét lábát törnéd el! Én a másodikra szavaztam ott az ösztönök diktálnak! -
leírást is kéne olvasni...
1. válasz: Minden további nélkül.. na de parancsra? egy a földön 2 kezét összetevő síró anyára aki mellett ott kuporog a 3 bőgő gyereke is? (sima háborús szituáció) már nem is olyan biztos... -
akkor te beteg vagy -
Megint sok a vagány...:DDD -
szurop #10381 Én, ha tudnám, hogy semmi bajom nem lesz belőle, szerintem simán ölnék, még ha nem parancsra is. -
Cat 02 #10380 Otthon a fotelből könnyű szavazni, de ha ott állna vki előtted és kérné h öld meg tuti nem lenne ilyen gyors a válasz.
-
rossz ajtón kopogtatsz :) -
"de megtettem". Öltél már embert?:O -
Attól függ mivel és kit... -
elsőre nyomtam, előbb tudnék lelőni egy "általam" gonosznak hitt embert mint egy őzt. aztán lehet hogy bekettyósódnék utána :D de megtettem:P -
Nem, hanem Csármánder a Pokémonból XD. -
mi a szar az valami onanizáló kis mókus a logodban? -
ba32107 #10373 Függ azért az eszköztől is. A ravaszt meghúzni egy fokkal könnyebb, mint kést döfni valakinek a torkába. Én úgy gondolom meg tudnám tenni, ezért:
Minden további nélkül. -
lőni nem tudnál miről beszélsz
-
héccsát és gém óver? szal te magadat lőnéd fejbe? :D -
:DDD. Háde ha van nálam fegyver akkor... HECCSÁT és game overXDDD -
hagyjad már magadat
kapnál egy pofont és sírva reszketnél a sarokban kb... -
Jópézért minden további nélkül, egyébként csak életveszélyben... -
semmiképpen...
majd jön Jack Bauer és megment ugyis xD -
minden további nélkül. -
Hymtozis #10365 Jah, a legelső, szervezetlen, az csapott rendesen, Lidl, meg szavazással való játszadozás, meg volt sokminden, és jah, az csak jött. -
Pont,hogy rálett,múltkori nagyon jó volt,és az csak spontán jött. -
nem lett rákészülve... -
Vegas #10362 lávcsizom az öreget na -
hát skacok ez a flémnight elég kaka :S... -
pont neki szóltál? o.O értelmesebb nem volt fenn? :( -
Vegas #10359 én sedót imádom, ez van -
elkezdtél te is nyalni nekik mint *****? 
hová fajul a világ... -
[recskáz] -
ne tagadd hogy közéjük állnál!
érzem a melegséget a hsz-eidből -
háháhá én leszek a kamerás,háháháá -
Vegas #10354 szóltam a modiknak
[büszkeésgonosz].[] -
ezért holnap egy ilyet fogsz élőbe látni
háháháháháhhá -
je. -
-
HA NEM EMLÉKEZNEK RÁ NEM,DE ÉN MEGJEGYZEM MUHAHAHA!!4444