127612
  • cargame
    Mikor egy medve fut velem szembe tuti hogy lelonem :DD De ha egy vad gyilkos futna szembe velem 1 kessel sztem ot is XD
  • VRSDM
    akik az elsőre szavaztak abból még gyököt kell vonni, azt elosztani 10-el, akkor jön ki a valóban ölni képes emberek száma.

amúgymeg bárki, ha el van zárva a családjától, ismerőseitől, minden napjában csak az a cél lebeg hogy mégjobb időt fusson, mégtöbbet nyomjon ki, méggyorsabban reagáljon és mégpontosabban lőjön, 1hónap után máson nem jár az esze majd, mikor még éjjel is nyomatják rádión a légiós nótákat, szóval vannak jól bevált módszerek hogy kell egy érzelemmentes gépet csinálni egy jólelkű emberből. :] mindenki tudna ölni, még a vöröskereszt alapítója is tudott volna ölni. ha arra lett volna kiképezve.

így ugye az első válasz katonákra levonatkoztatva...
    kérdeztem közeli családtagot aki a seggeteket örzi mostis valahol :]
    hogy hogy is vannak az ilyen tipikus filmes esetek, hogy kekcsepásztor kisfiú meglátja az alakulatot, ha lelövik akkor lelkiismeret, ha nem akkor lehet hogy köpni fog és nyakukra húzza a 200tálibot.
    ő azt mondta hogy mikor elinudlsz egy bevetésre, már régen le van tisztázva hogy ki fog meghalni és ki nem. nincs gondolkodás hogy akkor most mi legyen / köpni fog -e a srác stb. reflexből le fogod lőni, és valóban nincs apelláta. meg is teszik. no részemről ennyit.
    regény over.
  • szurop
    Én a sok horrorfilm miatt vagyok ilyen, azért nyomtam az elsőt. Mióta az eszemet tudom, külön szobám van, saját TV-vel, és több horrort néztem, mint mesét, a TV csak éjszaka ment. Meg sem rezzentem a hullától a valódi életben. Egyébként normális vagyok, nem fogok neki embereket öldösni kedvtelésből, mint amerikában.
  • Rettenthető
    Sok cs-n (meg egyéb szaron) nevelkedett kemény gyerek van látom. 63-ból 12 minden további nélkül.
  • Szabi84
    Például ellopják a pénztárcád, akkor úgy érzed a simán kinyírnád az illetőt, de ha ott állna melletted maximum kezét lábát törnéd el! Én a másodikra szavaztam ott az ösztönök diktálnak!
  • poppe
    leírást is kéne olvasni...
    1. válasz: Minden további nélkül.. na de parancsra? egy a földön 2 kezét összetevő síró anyára aki mellett ott kuporog a 3 bőgő gyereke is? (sima háborús szituáció) már nem is olyan biztos...
  • Szabi84
    akkor te beteg vagy
  • LordVenom
    Megint sok a vagány...:DDD
  • szurop
    Én, ha tudnám, hogy semmi bajom nem lesz belőle, szerintem simán ölnék, még ha nem parancsra is.
  • Cat 02 #10380
    Otthon a fotelből könnyű szavazni, de ha ott állna vki előtted és kérné h öld meg tuti nem lenne ilyen gyors a válasz.
  • DJ Skyline
    rossz ajtón kopogtatsz :)
  • mama2
    "de megtettem". Öltél már embert?:O
  • Molnibalage
    Attól függ mivel és kit...
  • VRSDM
    elsőre nyomtam, előbb tudnék lelőni egy "általam" gonosznak hitt embert mint egy őzt. aztán lehet hogy bekettyósódnék utána :D de megtettem:P
  • mama2
    Nem, hanem Csármánder a Pokémonból XD.
  • tugyiti
    mi a szar az valami onanizáló kis mókus a logodban?
  • ba32107
    Függ azért az eszköztől is. A ravaszt meghúzni egy fokkal könnyebb, mint kést döfni valakinek a torkába. Én úgy gondolom meg tudnám tenni, ezért:

Minden további nélkül.
  • DJ Skyline
    lőni nem tudnál miről beszélsz
  • poppe
    héccsát és gém óver? szal te magadat lőnéd fejbe? :D
  • mama2
    :DDD. Háde ha van nálam fegyver akkor... HECCSÁT és game overXDDD
  • desigo
    hagyjad már magadat
    kapnál egy pofont és sírva reszketnél a sarokban kb...
  • mama2
    Jópézért minden további nélkül, egyébként csak életveszélyben...
  • desigo
    semmiképpen...

majd jön Jack Bauer és megment ugyis xD
  • Kicsikiraly
    minden további nélkül.
  • Hymtozis
    Jah, a legelső, szervezetlen, az csapott rendesen, Lidl, meg szavazással való játszadozás, meg volt sokminden, és jah, az csak jött.
  • bardocz
    Pont,hogy rálett,múltkori nagyon jó volt,és az csak spontán jött.
  • desigo
    nem lett rákészülve...
  • Vegas
    lávcsizom az öreget na
  • kas123
    hát skacok ez a flémnight elég kaka :S...
  • kas123
    pont neki szóltál? o.O értelmesebb nem volt fenn? :(
  • Vegas
    én sedót imádom, ez van
  • kas123
    elkezdtél te is nyalni nekik mint *****?
    hová fajul a világ...
  • sweech
    [recskáz]
  • kas123
    ne tagadd hogy közéjük állnál!
    érzem a melegséget a hsz-eidből
  • bardocz
    háháhá én leszek a kamerás,háháháá
  • Vegas
    szóltam a modiknak
    [büszkeésgonosz].[]
  • kas123