127612
-
ba32107 #10509 Mert ott vannak a legigényesebb diszkók (meg Ibizán....asszem). -
nagyon ritkán, általában házibulikba, vagy ha ünneplünk, de akkorse nyilvános hejre mert az fos -
"hogy diszkóban van a legtöbb tapló fasz. ja persze, nem egy színvonalas amszterdami stadionos bulira gondolok, ott a jegyár biztosan kiszűri az embereket."
Így oda a tapló fasz és még ráadásul sznob köcsögök mennek. De nekem végülis mindegy, akar a Halál Amszterdamban (vajon miért pont ott?) buliba menni. -
Fbn Lx #10506 ja: rühellem a bulikat.
színes fények, jönnek hanghullámok, az emberek meg idióta mód rázzák rá a testüket.
képzeljétek el, egy siket embernek milyen mókás lehet a látvány amit egy diszkóban lát :D sok idióta ficánkol mint egy galandféreg.
arról nem is beszélve, hogy diszkóban van a legtöbb tapló fasz. ja persze, nem egy színvonalas amszterdami stadionos bulira gondolok, ott a jegyár biztosan kiszűri az embereket. egy olyan helyre nagyon szívesen elmennék, megvan a hangulata =)
A koncert az lehet jó, de csak ha színvonalas az előadó, nem egy osszijány meg tankcsapda. gondolok itt reggae-re, ska-ra, világzenére. -
Fbn Lx #10505 antiszociális az az ember, aki csupasz seggel rohangál az utcán, és ordítozik közben, ártatlanokat ver, felrobbantja a parlamentet, felgyújtja a házadat, stb.
nagyon sokan használják ezt az antiszociális kifejezést helytelenül. nem vagyunk mi bűnözők -.-
inkább disszociális, az egy gyűjtőnév, abba a kockák is beletartoznak. -
Vegas #10504 Nagyon ritkán.
de akkor is max 10 percre mert szarazene xd -
cargame #10503 Egyszeru a buli: disco, hazibuli stb ahol tancolsz meg ilyenek. Az sztem abszolut nem hogy beulsz a haverokkal egy kocsmaba es ott iszol.
nekem 1. -
nem tudom a bulikban jól érezni magam, szal nem. -
beülni valahova szerintem nem bulinak vehető.
buli = hangos zenés mulattság, ami bármilyen lehet, nem csak a tucmurák :C :D -
Hát ez télleg attól függ mit értünk buli alatt. Ha a haverokkal beülős iszogatós helyeket is akkor rendszeresen. Ha csak a diszkókat, koncerteket akkor pedig változó. Van időszak amikor hetente többször is, van amikor hónapokig nem... -
Nagyon, nagyon ritkán^^ -
szieszáj #10498 utolsó -
Bezony. A mai zenék jóformán semmilyen stílusból nem jönnek be ezért nem is nagyon gyakran megyek. Eljárok otthonról, de ZTÖ ritkán van. -
minden hétvégén 
-
Nagyon ritkán... -
ba32107 #10494 Nem értem, hogy a bulizást miért kell összekapcsolni az antiszocialitással. Van, aki nem szereti a klasszikus bulikat, és mégis sokat eljár otthonról, pl én. -
egyáltalán nem, de ez attól is függ milyen buliról van szó? -
Gondoltuk, hogy te nem, én se amúgy. Nem az én világom. Amúgy gondoltam, hogy sg-sek közül sokan fognak nyomni még ugyanerre. :) -
havonta egyszer kétszer de ez a buli része, batáokkal összeülős iszogatás egy jó bicózás után, az mindennapos :] -
Egyáltalán nem... -
Cat 02 #10489 Mintha picit antiszociális lenne a társaság nem ? :D -
ba32107 #10488 Attól függ, mi számít bulinak......diszkóba és zenés szórakozóhelyekre egyáltalán nem járok (kivéve koncert, ritkán), viszont ha egy ökörködős - bebaszós ivászat havernál annak számít, akkor szoktam. Nem túl gyakran, mert nincs hely :) -
Nagyon ritkán. -
Megverni nem lenne elég, mert akkor még kitalálná, hogy én bántalmaztam őt úgy, hogy ő csak inni jött be, én engedtem be és én akartam őt kirabolni. Úgyhogy biztosan csak az a megoldás marad, hogy agyonütni és elásni a kertben a másik három mellé. -
ba32107 #10485 Enyém az eddigi legnépszerűbb kérdés
-
Hát nagy trógerség a háború az biztos de az a legszomorúbb, hogy a szimpla emberek szívják meg a nagypofájú, köcsög politikusok miatt... -
Hátjah.Amúgy ahogy mutatták a grúz képeket hírtévén,hát háborúban inkább lennék katona,mint civil.Inkább lőjenek le,és vérezzek el pár perc alatt,ami legalább nem ér váratlanul,minthogy rámdőljön egy ház,és éhendögöljek alatta,vagy megfulladjak mert csőtörés van,vagy ilyesmik. -
Még jó hogy nálunk nincs háború 
-
Háborúban nincs olyan,hogy otthagyod az ellenséget,hacsak nem azt akarod,hogy ennyivel is több embernek lehess a célpontja.A háború márcsak ilyen geciség. -
Nos hát ez nehéz kérdés és nagyon helyzet függő.
Háborúban is csak akkor ha muszáj lenne mert pl. ha az ellenség rám vagy valaki másra fogná a fegyvert akkor rálőnék. -
ha kitörne a egy háború és harcba kéne menni akkor tudnék
ha vki elrabolná vmeik szerettemet azt is meg tudnám ölni
ha megkéne ölnöm a macskámat, hogy megmentsem a kutyámat nem tudnék ölni
ha meg kéne ölnöm valaki ártatlant, hogy megmentsem magamat akkor sem tudnék ölni :S
am a "csak ha életveszélyben lennék" nyomtam -
Csak ha életveszélyben lennék. (Talán) -
mvagyokrészegerre manemvan flém.
no akkor jóéjt társaim! -
Hymtozis #10476 Ezt jól leírtad (mmint amit írtál).
Én is csináltam küzdősportot, jónéhány évig (plusz más sportokat).
És tényleg, a legjobb példa erre, ha utcán megtámadnak. V ha vkit felhúzol, v felhúz és ugyebár, ha aggyal együt jártál harcművészetre belédvésődik, h addig nem ütsz, amíg nem kell (vgyis védekezéssel kezdesz). De ha neked esnek, onnantól ellazulás az egész, felszabadít, és ezt nem azzal éred el, h kőkemény vok, partikbajárok, és akkora szám van, h bekaplak, hanem azzal, amit írtál. -
nemlátomőket. -
holvannakazok a sneciek? -
tegnap volt a flém erre ma vagyok bekarmolva. no mindegy megyek aztán lemölök néhány sneciet aki nem ír vissza. :D -
-
ba32107 #10471 Azért írtam a leírásba, hogy katona / rendőr, hogy a sok okostojás ne tudjon belekötni a válaszlehetőségekbe. Tőlem azt is képzelheti a válaszadó, hogy ő egy sorozatgyilkos, a lényeg azon van, hogy meg tudná-e tenni. -
jóaz:D énse olvasom át amit irok :Ddddd
mama2 méghogy lőne??? a fegyvert semi bírná el sztem :D